Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 35 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 1:42 pm 
Аватар
Модератор

Питайте такива неща в бързи въпроси.
То си пише какво е, анимето на dvd.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:53 am 

Бааахти очите извади Саске :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 10:36 am 
Аватар

onemanga.com има релийз вече там.

Иначе...
Цитат:
we will leave snake... we will be eagle from now on... and crush konoha...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 12:10 pm 
Аватар

Тъкмо се зарадвах, че нещата стават както аз искам (а именно - Сасу изпада в истерия) и сега к`во? Дай да ходим да унищожаваме селото, щото любимото по-голямо братче толкова го е обичало, че е избило родата, наумила си да го унищожи? :evil: Просто прекрасно...

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 12:26 pm 
Аватар

Логиката на Саске е направо убиец. И видяхме че отборчето на Саске е живо, но какво стана с Рибата Кисаме :? Поне този чаптър дава надежди, че ще се спре поне за малко с Учихите, алилуя

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 12:52 pm 
Аватар

Mноо зле беше чаптъра .... да ис призная допадна ми малко идеята че Итачи е добър , нооооооо :roll: некъкси не го вярвам :? . Очите на Сасуке накрая се супер , но имайки предвид мисленето му и действията му > не ми пука как изглежда , за сега се държи много зле ..... буквално като 10 годише разсъждава , и действията му са тъпи и въобще .... като цяло чаптъра е зле :?

Едит: Сега остава само Наруто , който не е по различен :? .... но пък нали главен герой :wink: .... де да знае човек , може и да спе за някой друг чаптър с лигите :mm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 1:38 pm 
Аватар

На Саске шарингана ме кефи 8) За сметка на тва..чаптъра не ми хареса нещо ...може би заради 10те странички спомени на Саске :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 1:45 pm 
Аватар

Саске е най-гупавият геой в целия аниме и манга свят.Сравнен с него Наруто е нобелов лауреат.
Бива ли да си толкова лесно маниполируем?Това нормално ли е?
И тая глава беше сглобена от няколко стари.Имаше две нови странички,всичко останало сме го виждали!!!
И бива ли да е толкова,ама толкова глупав?!?!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 1:55 pm 

Беше ясно, че така ще стане - вече взех да се изумявам колко банала взе да става мангата, че даже аз да зацепвам как ще почне да се движи фабулата. Не, че е лошо де поне да видим малко бой пък и да видим дали Наруто верно е по-силен, отколкото се предполага - иначе с една нова техника срещу всичките copy-paste-нати техники на Итачи в Саске ще е малко грубо :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 1:56 pm 
Аватар

ОФ наруто ми пада от листата с манги ако има още една такава тъпа глава. Явно зъбатия е бил Кисаме, а Саске шарингана му (който прилича на шурикенне случайно искаше да го научи на шурикен но джутсо ) много е тъп смисал саске получава абгрейд след абгрейд а наруто расенга, одама расенган, шуриган , Йорган , и други глупави техники дано стане както се надявам наруто да е научил много техники от Джирая но просто да не ги използва защото е добър във клонингите и шурикена.А и тоз Саскету брат му толкова е обичал коноха че клана си е избил а тоз отива сега точно обратното да прави .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 2:12 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
ОФ наруто ми пада от листата с манги ако има още една такава тъпа глава. Явно зъбатия е бил Кисаме, а Саске шарингана му (който прилича на шурикенне случайно искаше да го научи на шурикен но джутсо ) много е тъп смисал саске получава абгрейд след абгрейд а наруто расенга, одама расенган, шуриган , Йорган , и други глупави техники дано стане както се надявам наруто да е научил много техники от Джирая но просто да не ги използва защото е добър във клонингите и шурикена.А и тоз Саскету брат му толкова е обичал коноха че клана си е избил а тоз отива сега точно обратното да прави .

тая глава беше супер зле :!: , виждам че всички са съгласни, че саске минава напред в класацията най-тъп манга герой, как може да е толкова първосигнален, тая глава ми е тип айде още 50 чаптъра, в които саске се готви за отмъщение, да стане ако може мангата като дързост и красота! и да какво става с техниките на наруто прекалено е слаб в сравнение с др. има нещо гнило :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 3:36 pm 

саске като ще напада коноха може да се уреди да избие няколко от добричките

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:10 pm 
Аватар

ццц...
абе вие пък къде сте тръгнали? като сте били на 15... вие не сте ли си мечтали да имате няква страшна сила и да премахнете града си от картата :)... Кааа-МЕЕЕ-Ха-Ме-ТЕНШОУУУУУУ-ГАН!
ако не сте имали такива фантазии... не сте за тоя форум ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:35 pm 
Аватар

123Ichiban написа:
ццц...
абе вие пък къде сте тръгнали? като сте били на 15... вие не сте ли си мечтали да имате няква страшна сила и да премахнете града си от картата :)... Кааа-МЕЕЕ-Ха-Ме-ТЕНШОУУУУУУ-ГАН!
ако не сте имали такива фантазии... не сте за тоя форум ;)

ами да ти кажа като имала съм такива желания между 16-18, в това отношение може да се каже, че имаш право, в смисъл саске както се вижда от спомените му постоянно е бил в сянката на брат си => това води до непрекъснато желание да покажеш колко си силен, как най-добре може да го направиш, като докажеш, че имаш силата да разрушиш света, който те е отхвърлил като по-слаб, какво мислиш?, но това не засенчва факта, че саске, който трябва да е по-умен от наруто, по принцип (като малък нали все е бил най-добрия във всичко), реагира прекалено повърхностно, смисъл всеки, който му даде повод да троши и той го приема, става плосък и това прави нещата еднопластови, демек тъпня :!:

Последна промяна jiraiya на Пет Май 30, 2008 4:40 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:38 pm 
Аватар

Да това го знам от една седмица, имаше спойлер в youtube.. Новия шаринган ме кефи, но се знаеше какво ще стане, чаптъра беше тъп един час се повтаря нещо дето сме го виждали 200 пъти.. :roll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 35 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]