|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 10:36 am |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
onemanga.com има релийз вече там.
Иначе... Цитат: we will leave snake... we will be eagle from now on... and crush konoha...
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 2:12 pm |
|
jiraiya |
|
|
Регистриран на: Сря Май 14, 2008 3:44 pm Мнения: 99 Местоположение: mirelandia
|
SHADOWSONG написа: ОФ наруто ми пада от листата с манги ако има още една такава тъпа глава. Явно зъбатия е бил Кисаме, а Саске шарингана му (който прилича на шурикенне случайно искаше да го научи на шурикен но джутсо ) много е тъп смисал саске получава абгрейд след абгрейд а наруто расенга, одама расенган, шуриган , Йорган , и други глупави техники дано стане както се надявам наруто да е научил много техники от Джирая но просто да не ги използва защото е добър във клонингите и шурикена.А и тоз Саскету брат му толкова е обичал коноха че клана си е избил а тоз отива сега точно обратното да прави .
тая глава беше супер зле , виждам че всички са съгласни, че саске минава напред в класацията най-тъп манга герой, как може да е толкова първосигнален, тая глава ми е тип айде още 50 чаптъра, в които саске се готви за отмъщение, да стане ако може мангата като дързост и красота! и да какво става с техниките на наруто прекалено е слаб в сравнение с др. има нещо гнило
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 3:36 pm |
ki6i |
|
|
|
саске като ще напада коноха може да се уреди да избие няколко от добричките
_________________ Конохамару ThE bEsT
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 4:10 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
ццц...
абе вие пък къде сте тръгнали? като сте били на 15... вие не сте ли си мечтали да имате няква страшна сила и да премахнете града си от картата ... Кааа-МЕЕЕ-Ха-Ме-ТЕНШОУУУУУУ-ГАН!
ако не сте имали такива фантазии... не сте за тоя форум
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 4:35 pm |
|
jiraiya |
|
|
Регистриран на: Сря Май 14, 2008 3:44 pm Мнения: 99 Местоположение: mirelandia
|
123Ichiban написа: ццц... абе вие пък къде сте тръгнали? като сте били на 15... вие не сте ли си мечтали да имате няква страшна сила и да премахнете града си от картата ... Кааа-МЕЕЕ-Ха-Ме-ТЕНШОУУУУУУ-ГАН! ако не сте имали такива фантазии... не сте за тоя форум
ами да ти кажа като имала съм такива желания между 16-18, в това отношение може да се каже, че имаш право, в смисъл саске както се вижда от спомените му постоянно е бил в сянката на брат си => това води до непрекъснато желание да покажеш колко си силен, как най-добре може да го направиш, като докажеш, че имаш силата да разрушиш света, който те е отхвърлил като по-слаб, какво мислиш?, но това не засенчва факта, че саске, който трябва да е по-умен от наруто, по принцип (като малък нали все е бил най-добрия във всичко), реагира прекалено повърхностно, смисъл всеки, който му даде повод да троши и той го приема, става плосък и това прави нещата еднопластови, демек тъпня
Последна промяна jiraiya на Пет Май 30, 2008 4:40 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|