|
Дата и час: Съб Мар 08, 2025 2:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Вто Ное 29, 2011 3:03 am |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Wind_Falcon написа: SBS Question: Odacchi sensei!! Hear me out!! Please draw the 7 Shichibukai who made Luffy and Whitebeard suffer two years ago in the battle at Marineford as kids!! P.N. Harada Yutaka Oda: Yeah. Sure-. Now I wonder how they look two years later~~. These are the ones that were in the Shichibukai at the time before the war actually began. (From left to right, top to bottom. Row One: Jinbe, Dracule Mihawk, Gekko Moriah. Row Two: Boa Hancock, Sir Crocodile (former Shichibukai), Bartholomew Kuma. Row Three: Donquixote Doflamingo, Marshall D. Teach.) taught it might be interesting for someone И май пропадат теориите че Крокодайл е бил жена (тайната на Иванков). чакай чакай ... теория че Крокодила е бил жена? Тайната на Иванков ... какво съм изпуснал ?!? И бтв на снимката първоначално го обърках с момиче, има известна прилика (няма цици ... )
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 8:41 pm |
 |
subzer0 |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
И аз се надявам да откаже. Пък и нали си има свой собствен екипаж. Съмнява ме, че просто ще го изостави, ей така, за да се присъедини към Лъфи. Иначе Джимбей ми харесва, като персонаж, силен е, но не мога да си го представя, като член на екипажа на Сламената Шапка.
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 9:31 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
loader написа: Е, май ще откаже.. нали някой трябва да пази острова и докато принцесата разбере за какво иде реч. Поне се надявам на това... тия чудовища мислиш, че няма да пазят острова ли?  а и все пак не забравяй Big Mom.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Сря Ное 30, 2011 10:19 pm |
 |
Pinko |
|
 |
|
Интересно , но явно и тази арка приключи което е + Ще видим какво ще става занапред
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|