|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 6:01 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Logrus написа: Добре де, какво по-точно е направил 3тия за да спре призоваването на 4тия, след като така или иначе е било невъзможно Тук леко му издиша логиката на мангаката, ама хайде карай да върви... И така и нищо не каза за слабото място + че не обясни защо получавайки "топло чувство в душата" те напускаха телата, земния свят и прочие. Не го измисли добре този чаптър Да, това с 4тия беше малко зле, ама не е болка за умиране. Колкото за топлото чувство в душата, предполагам, че самия той не знае за този минус на техниката. Иначе добре беше чапа. Дано Кабуто наистина да се преебе и да видим наново Оро, и без това не го понасям тоя очилат глупак.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 9:05 pm |
v2nkata |
|
|
|
А може и да знае за този дефект, но има някакъв план, с който да прецака Мадара.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 1:41 am |
|
man4o |
|
|
|
Добър чаптър ... от толкова време не съм получавал толкова добра и детайлна картина на това как действа едно джутсу.
1. В крайно любопитна ситуация се намират Мадъра и Кабуто ... и двамата знаят, че другия работи против тебе, но и двамата имат нещо, от което другия се нуждае. Мисля че Мадъра си възвърна водещата роля с придобиването на рин’недгана. Кабуто изглежда доста обезпокоен от него и започна на показва козовете си. Това надцакване между злодеи ми допада тъй като ми беше омръзнало един злодей да доминира тотално над всички останали. Това което ми се струва интересно е че Кабуто се страхува повече от рин’негана на Мадъра отколкото от шарингана. Нима това означава, че познава и не се бои от шаринган техниките на стария Учиха? Явно Кабуто изчаква нещо. Вероятно не му достига пълната сила на Орочимару и не иска да се конфронтира преди да я е добави към своята.
2. И Анко е жива но това че Кабуто се нуждае от чакрата на Оро която е в нея за да подобри едо тенсей повдига някой въпроси. След като техниката не източва чакрата на ползвателя как придобиването на повече Оро чакра ще помогне? Това означава ли че техниката е зависима от чакрата точно на Оро? И как възнамерява да източи чакрата от Анко? Да не планира на смени своето тяло за това на Анко? Това би била интересна завръзка.
3. Защо ми се струва, че Мадъра копира едо тенсей с шарингана си докато Кабуто правеше демонстрацията? Ясно се виждаше как Шарингана се взираше и обръщаше особено внимание на детайлите. Все пак мисля, че Кабуто лъже за това че няма рискове в използването на техниката ( май за това се подсмихваше на последната страница ). Предполагам че рисковете, макар и неизвестни за сега, са съвсем реални .... помня думите на Сарутоби, който каза че нищо добро не чака този който се бърка в света на мъртвите.
4. Последното, което ще коментирам е поредното споменаване на Шийсуй. Има нещо крайно подозрително около този персонаж и начинът по който Мадъра реагира троснато при споменаването на името му. Дали стария Учиха не използва именно тялото на Шийсуй? Беше доста нетърпелив да вземе око му от Данзо и същевременно доста разочарован, когато откри че е унищожено. Има някаква връзка между него и Мадъра. Шийсуй може да е липващото парче относно бившия мизукаге, който беше под генджутсуто на Мадъра.
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Дек 14, 2010 2:31 am |
|
DiaDora |
|
|
|
На тая манга съвсем и изтървах края....много герои ми станах изведнъж и взе да ме фаща клаустрофобия от страниците. И историята съвсем ми се оплете.
Я некой малко да обобщи, да не се мъча да рова лист по лист...До къде го докара Тоби-Мадара? Появи ли се тоз Шинсуи и какъв е мейн гъдела в момента кат цяло?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|