|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 9:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То и за това после вайзардите не им пукало и тн, а ще се окаже, че те знаят цялата истина и Итсуго требваше да се присъедини към тях, не да ми се прави на пуяк.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 10:29 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
spiralkinda написа: Итсуго требваше да се присъедини към тях, не да ми се прави на пуяк. По скоро " Итсуго " трябва да обедини вайзардите с СС от колкото той самия да се присъединява към когото и да е .... То всъщност , всички имат обща цел , и се борят за обща кауза .... Само трябва да се обединят .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 11:03 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
според мен...
Айзен почва да експериментира с капитани... защото "обикновенните души не издържат"
Вайзардите се съвземат... отиват при Ямамото и обесняват... но ямамото ги гони като не им вярва което е мн. тъпо...
Най-вероятно След като се съвземат, айзен вече е "споделил" с яма "кво е станало" тоест илюзия му е направил... излъгал го е с нещо от рода на "капитан еди кой си и еди кой си..." са решили да obtain холоу сили и да станат вайзарди и да изнесат СС, после естествено яма се вързва... вайзардите идват обесняват... ама яма му е било нужно само доказателство, че те са вече вайзарди за да ги изгони...
Което на пръв поглед е невъзможно да се случи, но след последните епизоди Титчо я е почнал по "директ апроуч" така, че не е невъзможно точно това да се случи ...
После естествено наще стават капитани...
Тоусен става капитан, Айзен става капитан, Гин става капитан... ... сичко е Онлайн...
Хисаги става лейтенант на човека който е вероятно най-мразен от идола му
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 3:38 pm |
|
Haxx0r |
|
|
|
Дано почнат нормалните чаптъри по-скоро...
Ще ми е интересно Ичиго срещу Ulquiorra...всъщност ичиго няма никакъв шанс.Наистина ще очаквам нещо ново,примерно да се появи стария зангетсу и освен Getsuga Tenshou да има някаква нова техника
(идеята ми хрумна ,когато гледах битката Ичиго срещу Byakuya за пореден път и видях как Byakuya вади некви яки техники)
Определено в момента ичиго черпи сили от бялото духче в него,а би трябвало да го прави от Тенса Зангетсу.Духчето дори си няма име...то само си го каза.Ичиго не извиква името на банкая си,просто понеже то няма.Всъщност според мен духчето не че е завладяло меча му,а просто ичиго ползва повече силата на духчето,отколкото на зангетсу.Винаги когато почти умира(а той го прави около десетина пъти вече)се появява духчето...
А е ползвал само веднъж силата на зангетсу ,когато се би срещу зараки...затова тогава е бил толкова силен.Нямам представа дали духчето или зангетсу е по-силен,макар че ичиго става визард само за 2 мин,докато зангетсу определено има много повече сила(все пак,той е душата на някакъв супер як пич умрял отдавна в СС)Всъщност от 4 сек,на 2 мин.Добро подобрение.За толкова кратко време...дори го бяха утрепали и хубаво че орихиме го ''възвърна какъвто е бил''.А бил е холлоу сигурно...оттам и подобрението.
И само да добавя,че ми направи впечатление следното :когато визардите правиха ичиго на халлоу,имаше един с нож вместо занпакутоу...тоест ножа му и беше soul slayer-а.Обаче в отрицателните(мисля че беше-104) го виждаме с нормален меч.Вероятно,след като станеш визард,меча ти се променя в странна форма,затова и ичиго му е страннен меча.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 5:39 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Може пък да ги изгони,за да се научат да контролират силата си,щото са опасни в СС.
Едните може да ги гони,щото са вайзарди,а другите (урахара шоп),щото не са се подчинили на заповедите му да останат.А пък жената котка и е станало тъжно,че са ги изгонили и е избягала с тях..А Кукаку кога ли ще я покажат интересно ми е каква ли е била нейната роля.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 03, 2008 3:25 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
@trigun: може да им им реже оная верига директно от основата
това Кьораку дето хвърляше погледи е може би щото усеща илюзията на Айзен, но не е сигурен - все пак Айзен не може да се прибира спокойно в стаята си и едновременно с това да е на мястото на злополуката ^^
а бтв е ся забелязах, че това долу единия е Тоусен - в последния чап си сваля точно таз маска >.> и вече има банкай - поне с неговата тъмнина изглежда, че "уби" тоя капитана + Лиза и Хачи наведнъж -.- poor Lisa... а какво ли са чели нощем Лиса и Нанао - от на Лиса любимия хентай може би
занпактуто на Кенсей тук поне не е малко щото го е смалил както капитаните го могат, а щото такъв му е шикая - става му на нож, поне тъй изглежда
а пък @Haxx0r
Цитат: зангетсу определено има много повече сила(все пак,той е душата на някакъв супер як пич умрял отдавна в СС)
тоова за супер якия пич откъде ти хрумна? о.О
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 04, 2008 1:55 pm |
Hajutze |
|
|
|
вие може да сте на -105 , ние май сме на .. -100 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|