Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 34 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 9:25 pm 
Аватар
Цар Алко

То и за това после вайзардите не им пукало и тн, а ще се окаже, че те знаят цялата истина и Итсуго требваше да се присъедини към тях, не да ми се прави на пуяк.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 10:29 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Итсуго требваше да се присъедини към тях, не да ми се прави на пуяк.
По скоро " Итсуго " :) трябва да обедини вайзардите с СС от колкото той самия да се присъединява към когото и да е :wink: .... То всъщност , всички имат обща цел , и се борят за обща кауза :) .... Само трябва да се обединят .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:03 pm 
Аватар

според мен...
Айзен почва да експериментира с капитани... защото "обикновенните души не издържат"
Вайзардите се съвземат... отиват при Ямамото и обесняват... но ямамото ги гони като не им вярва което е мн. тъпо...
Най-вероятно След като се съвземат, айзен вече е "споделил" с яма "кво е станало" тоест илюзия му е направил... излъгал го е с нещо от рода на "капитан еди кой си и еди кой си..." са решили да obtain холоу сили и да станат вайзарди и да изнесат СС, после естествено яма се вързва... вайзардите идват обесняват... ама яма му е било нужно само доказателство, че те са вече вайзарди за да ги изгони...
Което на пръв поглед е невъзможно да се случи, но след последните епизоди Титчо я е почнал по "директ апроуч" така, че не е невъзможно точно това да се случи :)...
После естествено наще стават капитани...
Тоусен става капитан, Айзен става капитан, Гин става капитан... ;)... сичко е Онлайн...
Хисаги става лейтенант на човека който е вероятно най-мразен от идола му :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 4:49 pm 
Аватар

Сега си спомних един диалог когато онзи дребничкия разправяше на Ичиго за маската,че била лоша. И този същия от СС каза,че преди време е имало инцидент с капитаните от СС,които са експериментирали да получат холол сили. И затова са били прокудени или нещо от сорта не си го спомням точно разговора.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 3:38 pm 
Аватар

Дано почнат нормалните чаптъри по-скоро...
Ще ми е интересно Ичиго срещу Ulquiorra...всъщност ичиго няма никакъв шанс.Наистина ще очаквам нещо ново,примерно да се появи стария зангетсу и освен Getsuga Tenshou да има някаква нова техника :twisted:
(идеята ми хрумна ,когато гледах битката Ичиго срещу Byakuya за пореден път и видях как Byakuya вади некви яки техники)
Определено в момента ичиго черпи сили от бялото духче в него,а би трябвало да го прави от Тенса Зангетсу.Духчето дори си няма име...то само си го каза.Ичиго не извиква името на банкая си,просто понеже то няма.Всъщност според мен духчето не че е завладяло меча му,а просто ичиго ползва повече силата на духчето,отколкото на зангетсу.Винаги когато почти умира(а той го прави около десетина пъти вече)се появява духчето...
А е ползвал само веднъж силата на зангетсу ,когато се би срещу зараки...затова тогава е бил толкова силен.Нямам представа дали духчето или зангетсу е по-силен,макар че ичиго става визард само за 2 мин,докато зангетсу определено има много повече сила(все пак,той е душата на някакъв супер як пич умрял отдавна в СС)Всъщност от 4 сек,на 2 мин.Добро подобрение.За толкова кратко време...дори го бяха утрепали и хубаво че орихиме го ''възвърна какъвто е бил''.А бил е холлоу сигурно...оттам и подобрението.
И само да добавя,че ми направи впечатление следното :когато визардите правиха ичиго на халлоу,имаше един с нож вместо занпакутоу...тоест ножа му и беше soul slayer-а.Обаче в отрицателните(мисля че беше-104) го виждаме с нормален меч.Вероятно,след като станеш визард,меча ти се променя в странна форма,затова и ичиго му е страннен меча.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 5:39 pm 
Аватар

Може пък да ги изгони,за да се научат да контролират силата си,щото са опасни в СС.
Едните може да ги гони,щото са вайзарди,а другите (урахара шоп),щото не са се подчинили на заповедите му да останат.А пък жената котка и е станало тъжно,че са ги изгонили и е избягала с тях..А Кукаку кога ли ще я покажат :? интересно ми е каква ли е била нейната роля.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 11:24 pm 
Аватар

Haxx0r Големината на меча зависи от това колко добре подтискат реиатсуто му. Демек мечовете на капитаните ако отговарят на тяхната сила трябва да са големи колкото небостъргачи това беше спомената доста в скорашен чаптер. Демек най-вероятно той го е направил такъв и няма нищо общо с визардсите му способности.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 11:38 pm 
Аватар

Това за големинта го спомена Рукия още в началото, а за подтискането го каза на Ичиго баща му, формата май зависи от въображението на мангаката :D , аз лично предполагам е в зависимост от стила на бой сойто използва шинигамито

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 2:48 pm 
Аватар

Добре - Айзен се показа, разрбахме кой ги е утрепал ония и т.н. ама все пак как по дяволите наште се превръщат в холоу!?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 3:25 pm 
Аватар

@trigun: може да им им реже оная верига директно от основата

това Кьораку дето хвърляше погледи е може би щото усеща илюзията на Айзен, но не е сигурен - все пак Айзен не може да се прибира спокойно в стаята си и едновременно с това да е на мястото на злополуката ^^

а бтв е ся забелязах, че това долу единия е Тоусен - в последния чап си сваля точно таз маска >.> и вече има банкай - поне с неговата тъмнина изглежда, че "уби" тоя капитана + Лиза и Хачи наведнъж -.- poor Lisa... а какво ли са чели нощем Лиса и Нанао - от на Лиса любимия хентай може би :lol:

занпактуто на Кенсей тук поне не е малко щото го е смалил както капитаните го могат, а щото такъв му е шикая - става му на нож, поне тъй изглежда

а пък @Haxx0r
Цитат:
зангетсу определено има много повече сила(все пак,той е душата на някакъв супер як пич умрял отдавна в СС)

тоова за супер якия пич откъде ти хрумна? о.О

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 6:08 pm 
Аватар

Хммм сега като спомена вярно Zangetsu трябва да е доста по мощен и Ичиго определено не ползва тази сила.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 8:22 pm 
Аватар

Новината е че продължаваме с историята в миналото :D

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2008 1:40 pm 
Аватар

нали ги броят на обратно чаптърите до колкото си спомням сега сме на 105 демек още 104 чаптъра в миналото преди да се завърнем към сегашното време :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2008 1:55 pm 

вие може да сте на -105 , ние май сме на .. -100 ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 3:28 pm 
Аватар

До нула ли мислят да ги изкарат?

Иначе Айзен е такава гнусна гаааад.Как ги натакова всичките мили капитанчета.Верно,че Шинджи е бил малко непредпазлив,ама все пак...

Урахара се появи на време.Или не точно.Ьначи сега вайзардите ще станат вайзарди и Урахара ще се спаси от Айзен.Обаче как Айзен ще прикрие себе си?Пак ли с меча?И ако да,с това ли е натопил Урахара?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 34 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]