|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 12, 2011 12:41 am |
|
6iblio |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: Нах според мен Мангаката our beloved Enrichio Oda дигна летвата сам супер много. И дори това да става не може да задоволи очакванията ни от епик ОП pirates. This is just fish bullshit~ Аз чета мангата от войната насам, така че за мен летвата не е много вдигната и пак съм разочарован...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 12, 2011 6:53 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Тази глава ми хареса , мрънкам само че пак не се разви много действието, ама няма закъде да бързам Дано следващите глави обаче започнат да приключват боевете на нашите от екипажа И да приключи боя докато в анимето стигнат ФИ иначе ще е първата арка която не е приключила и анимето я настига - ако не бъркам де, а и винаги може да пуснат някой филър не е имал от известно време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Окт 17, 2011 10:57 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Цитат: Reader: The thing that concerns me is the cover of chapter 614. You see how Makino-san is holding a baby? Does that mean that baby is Makino-san’s child?! And does that mean the father is me?! Цитат: Oda: NOT YOU!!! *Shock* …ah… Sorry. Well–. Seems Makino-san became a mother. She looks very happy. The father is maybe that person-. Yeah, probably that person.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 4:12 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тази арка май бързо ще приключи, освен ако Луфи не се бие срещу някой по-силен противник после, хареса ми скелета този чап.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 26, 2011 2:40 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
mangastream написа: aruto, OP, HxH, Reborn and Bleach will all be delayed, looks like we won't have anything until tomorrow (commence raging).
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 26, 2011 3:06 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
щом в mangahelpers ощя няма спойлове за предстоящия чап значи пратката наистина закъснява...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 5:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Като цяло рибешката арка не успява да ми влезе под кожата, сякаш Ода е изгубил дарбата си да придава драматизъм към миналото на героите. Както казах и преди време - искам тази арка да свърши по-бързо, и ако е възможно да не вземат накама от рибите. Всичките появили се досега са слаби ракии. Поне видяхме нова атака от Луфи, сигурно анимирано ще изглежда добре.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 28, 2011 12:23 am |
|
Pinko |
|
|
|
Най-вероятно да. Уви и аз не мога да харесам арката, но пък последната глава ми хареса повече от предните въпреки флашбека. Просто смятам че щом видяхме ненужния флашбек(бяха го казали това че боготворели Арлонг и колко мразели хората и в предните няколко глави) идва края на лошковците. Поне досега след флашбеците започва новата история или продължава по-точно нататък. Дано и сега е така - може още следващата глава да приключи всичко, ако Ода не реши да проточи боевете и сбогуванията
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|