Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:11 pm 
Аватар

Teach demonstrates that the "darkness" is a void which devours anything, able to pull in (much in the manner of an actual black hole) and crush his surrounding environment into a pile of rubble.
Никъде не пише, че увеличава гравитацията.Аз съм останал с впечатлението, че само може да я премахва и да създава нещо, като черна дупка.Най-много да може да връща на предметите старата им гравитация.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:25 pm 
Аватар

Той може да създава точки със собствена гравитация (черните дупки), това по-скоро ми говори че я контролира. Едва ли ще има 2ри плод който е на практика същия, само малко засилен в гравитационното поле само...Но е възможно. Според мен Черния плод няма контра както е гума - светкавица. Тичи ще го бият с хаки. И аз се си мисля че Лъфи няма да има грандиозна битка с ЧБ, а Шанкс.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:33 pm 
Аватар

Аз си мисля, че плода по скоро създава нещо много близко до черна дупка т.е. липса на гравитация.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:39 pm 
Аватар

Чернито дупки нямат ли собствена гравитация?

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 12:53 pm 
Аватар

Не знам.Опитах да проверя в уйкипедия, ама нищо не разбрах.Може и да имат свръх гравитация, ама не съм сигурен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 1:47 pm 

Теее черните дупки ако нямат гравитация не знам какво има =)) ... с други думи за това са ЧЕРНИ дупки, толкова е силна гравитацията им, че "гълта" (привлича) даже светлината ... сиреч, не се отразява светлина от тях и за тва се изглеждат "черни".

http://wiki.answers.com/Q/Do_black_holes_use_gravity
Това беше най-лесното за разбиране, което успях да намеря

http://hight3ch.com/why-do-black-holes- ... h-gravity/
Това е забавно =))

Най-малкото от определението за гравитация, може да стане ясно дали черните дупки имат такава
Gravitation, or gravity, is a natural phenomenon in which objects with mass attract one another.
Гравитацията е природен феномен, при който обекти имащи маса (някой частици май, нямат ... за това има оточнение) се привличат един друг.

Поради факта, че черните дупки "смучат всичко" следователно те имат графитация ... и то доста по ... осезаема от гравитацията на това което привличат.

Tl;dr - Плода на ЧБ УВЕЛИЧАВА гравитацията, не знам как си увеличава масата за да стане тоя номер, но определено има гравитация и тя е по-голяма.
Не я премахва, не я намаля, има я (т.е. не е липса на гравитация) ... от горните мнения мисля че "контролира" гравитацията, може да се каже че беше най-близко до истината.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 2:37 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дъъъъъъъъъ мрънинг гай ис хиъррр....
Абе кво, търсите логика в плодовете? А да ви върна на убийството на човека-ОГЪН (700-1500°) извършено от МАГМА (650-1200°) :pokey:
Какво значение имат научните дефиниции? Плода му позволява да ПРИВЛИЧА и съответно ЗАСМУКВА всичко в черна материя, след което и да го изплюе разкомпресирано/смазано. Принципно това Е една от ТЕОРИИТЕ на действие на черните дупки - завличат те и те изплюват някъде толкова далеч, че може да си и в паралелна вселена... Но никой не е виждал черна дупка, че да си говорим повече за тях.

И ЧБ има кой да го бие. Има кой да го СМАЖЕ >.>
Гарп, Сенгоку, 1:1 100% ще го смачкат,
Шанкс би трябвало да си е качил левъла от последната им битка,
Акаину ще го смачка и него и целия му екипаж със се парцалите на СанДжуан..
Не ми се вярва да поеме светлината на Кизару,
А ако се опита да засмуче Аокиджи, най-мн да изпадне в стазис >.>
Кума надали мн го вълнува какво го дърпа...

Тъй че не прехвалвайте ЧБ. Белия си знаеше плода като 2 и 2.. изисква се не-малко време да усвоиш един плод като хората. А Черния не мисля, че е усвоил черния си плод още дори. Плюс това ако не е 3 (души) в 1, което 99% è, то трябва да плаща някаква цена, че да има тия плодове.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 3:01 pm 

Ами по National Geographic от време на време дават филмчета за гравитацията/черните дупки/светлината, и от това, което казват, разбрах, че дори светлината не може да избяга от гравитацията на черната дупка. Въпреки че не обясняват как гравитацията влияе на светлината, след като последната е изградена от фотони, които пък нямат маса...
Така че, ако сметнем че ЧБ може да привлича и светлина, Кизару може и да не успее да го бие.

В разни форуми бях чел, че атаките на АоКиджи и Ейс се неутрализират, или че АоКиджи не може да го замрази, щото реално огъня е бързо окисление на вещество ... докато магмата е разтопена скала и има почти същите свойства като скала, така че може да бъде замразена...
Освен това, ако Крокодила се сбие с Енел или с Ейс, то тогава пясъка му може да се превърне в стъкло...

Не знам дали Ода ще обърне толкова голямо внимание на истинските химични и физични свойства на елементите... :idea:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 3:28 pm 
Аватар

Саяне от тия които изброи само Кума има шанс. И Шанкс според мен е равен на сила с ЧБ. Другите ще си ги бие както си поиска ЧБ.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 3:56 pm 
Аватар
Културовед

*moon преди час* написа:
Мисля, че се отделяте от света на One Piece. Тия неща нямат значение, мисля че когато Ace умря, коментирахме чисто физически 'колко по-гореща' е магмата от огъня. Силите му ще ни бъдат обяснени в някакъв етап от мангата.

И все пак, тва е най-информативната манга която съм чел. Не че съм чел много други, де, ама кви неща може да научиш от любопитство. :lol:
Damn, забравил съм да натисна "Изпрати", чак сега видях, че таб-а ми стои. Вече е useless... meh.

Wind_Falcon написа:
Саяне от тия които изброи само Кума има шанс. И Шанкс според мен е равен на сила с ЧБ. Другите ще си ги бие както си поиска ЧБ.
И аз си мисля, че ЧБ е много подценяван. Просто не виждам изобщо кой ще му направи нещо. Засмуква им способностите и ги изплющява един път с някой мега ББ-style удър.
А и той ЧБ е гадно копеле, опре ли се ножа в гърлото все ще изкара скрития коз с унищожаването на света.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 5:05 pm 
Аватар

Момчета не се вързвайте на глупавите ми мнения от сутринта, просто бях изтрещял от подозиране с кафе и от това, че вместо цяла вечер да уча по психология на професионалната култура и общуване, аз висях във форума.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 9:05 pm 

Wind_Falcon написа:

Не си споменал Гарп и Сенгоку, а не мисля, че те са по-слаби от ЧБ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 9:12 pm 
Аватар

не сме видели почти нищо от Гарп,така че трудно може да се каже нещо,а Сенгоку не own-ваше ли Черния,че спомените ми са поизбледнели

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 9:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Wind_Falcon написа:
само Кума има шанс.
Wind_Falcon написа:
ЧБ е много подценяван.

>.>
...
За т'ва Сенгоку му издуха екипажа с един единствен шокуейв.
За т'ва Белия му изби още 3 от останалите 3 зъба.
За т'ва леке като Лъфи може да го удари
За т'ва средно ниво като Ейс може да го затрудни
За т'ва избяга от Акаину като наакано куче.. <.<
За т'ва има все още 4 императора, а не 1 ...
За т'ва избяга от войната кат' Шанкс го предизвика...

... е ок. Всеки с мнението си, но ЧБ тепърва има да се развива. От др. страна това МОЖЕ вече да е станало, през последните 2 години, но и опонентите му не мисля, че са си останали на същото ниво.

Kesshou написа:
Така че, ако сметнем че ЧБ може да привлича и светлина, Кизару може и да не успее да го бие.

Той не може да се превръща в черна материя. Тялото му е уязвимо. Снайперист като Кизару може да го цъфне от 2 острова разстояние, както стана с Марко. Светлината му не просто "свети", тя ГЪРМИ, както се видя на Шабонди. Ако не може да си направи някакъв щит или стена от черна материя е загубен D= на Кизару не му трябва мн мотивация, че да го промуши. Не случайно никой от адмиралите не бе изправен пред ЧБ по време на войната... щеше да си проличи разликата в силата и да му падне авторитета на "най-badass 2010" D=
Moon написа:
И аз си мисля, че ЧБ е много подценяван.

"много"? От мен само? Някой друг да ме подкрепя тайно нз? :confused:

Kesshou написа:
ако Крокодила се сбие с Енел или с Ейс, то тогава пясъка му може да се превърне в стъкло...

Видяхме още в Гума vs Светкавица, че това е нереално. Няма как гумата да бие мълния! Мълнията ще я стопи, запали и направи на @)%У§!@!! Обаче не, Енел го изкараха, че само пуска ел. заряд, ток, без да създава искра все едно - а той определено СЪЗДАВА искра >.> Тъй че...
SayanMk написа:
кво търсите логика в плодовете?
:confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 11:44 pm 
Аватар

Саяне аз тайно те подкрепям. И аз си мисля че ЧБ е един пръдлю който почти всеки от големите имена в мангата може спокойно да го owne. Най-простия пример който си дал е с Кизару - понеже ЧБ не може да се превръща в елемент, както другия логии - тоест той не може да стане черна дупка или тъмнинана или гравитация или там кото му е шитавия плод то Кизару най-просто може да му напрай един хедшот от разстояние дето дори снайпериста на ЧБ няма да го види и до там е. Край с ЧБ, ултрамена. Няма да влизам в подробности за другите които могат да го размажат :huff:

И аз съм 100 % сигурен, че в ЧБ са всъщност 3ма човека - както е загатното с флага му (и вече не помня ама Марко май-беше казал че има 3 корема или някъде съм го чел в някой форум, не помня вече :pokey: ), а Ода обича да показва някои работи преди да ги обяви. Така че има 3ка ЧБ-та.
Паживюм па видим :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]