Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 1:06 am 
Аватар

Лол,всъщност си направих труда да прочета всички мнения от началото до тук :shock: Вече не помня кво пишеше в началото. :bduh:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 1:22 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Айде да мрат и двамата бе, писна ми :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 9:24 am 
Аватар

Чаптера беше на ниво :D
Много яка техника Кирин , първия път го прочетох Карин , ама след това видях че е Кирин :lol: И сега Итачи напълно сляп ли е , или просто неможе да използва шарингана , щото сега искам да видя малко тайджутсу :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 10:45 am 
Аватар

чаптера този пьт беше хубав...са има да си се моткат още с фрази "последна техника" "май го утрепах"...и все пак битката с Pain е най си заслужаваше..Itachi май си замина с шаринага така че се знае че ще пукне ама с 300 мьки ще е..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 10:50 am 
Аватар

Zenith написа:
Аман от почитатели на канибализма.И какъв МШ като Итачи ни МШ има вече,ни обикновен,ни зрение.И за какво му е да го "абсорбира"?Той иска да го заличи от лицето на земята,да изтрие спомена за него,да оптмъсти.От какъв зор ще го държи жив в себе си,макар и символично.Психологията на героите хич не сложна,че да е толквоа трудно да й се вникне...

Хаха, а спокойно де от мнението ми се подразбра че е почти невъзможно ама няма да се изненадам ако стане (нищо не може да ме изненада вече).И за какъв канибализъм говориш?Аз не видях да е изял Оро, а повече наподобява техниката която самия той се опита да му приложи.А пък за МШ-то наистина не бях забелязъл точно на последната страница че вече е и без другото си око, така че sry.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 10:50 am 
Аватар

Тая битка почна да ме дразни вече.Ма тва "Кирин" си беше жестоко :shock: Сега мисля,че е време за малко тайджицу :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 1:34 pm 
Аватар

Uchiha Madara' написа:
Zenith написа:
Аман от почитатели на канибализма.И какъв МШ като Итачи ни МШ има вече,ни обикновен,ни зрение.И за какво му е да го "абсорбира"?Той иска да го заличи от лицето на земята,да изтрие спомена за него,да оптмъсти.От какъв зор ще го държи жив в себе си,макар и символично.Психологията на героите хич не сложна,че да е толквоа трудно да й се вникне...

Хаха, а спокойно де от мнението ми се подразбра че е почти невъзможно ама няма да се изненадам ако стане (нищо не може да ме изненада вече).И за какъв канибализъм говориш?Аз не видях да е изял Оро, а повече наподобява техниката която самия той се опита да му приложи.А пък за МШ-то наистина не бях забелязъл точно на последната страница че вече е и без другото си око, така че sry.

Той не е изял Орочимару,а го е абсорбирал :lol: Няма да ме учуди ако Орочимару вземе надмощието в последния момент и спаси Саске.
Итачи още не си е изгубил зрението,ама е решил да използва последната техника на МШ юзерите Сусано,което щом в митологията е божеството на бурите и тай-джутсу техника,трябва да е нещо мноу странно наистина :? Някакси немога да си представя Итачи да се превърне в някакъв "Трансформар" от "lightning" 8) Тая атака Кирин на Гейсуке не ви ли прилича малко на "lightning Novata" на Сорсерицата от Диаблото :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 6:04 pm 
Аватар

Кишимото здраво черпи от японската митология http://en.wikipedia.org/wiki/Susanoo
Amaterasu и Tsukuyomi са се родили от лявото и дясното око (познато нали?) , Susano'o от носа :? на Izanagi (вече предполагам, че така се казва върховната техника на EMS). А да, в легендата се появява и Kushinada-hime :D

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 8:40 pm 
Аватар

На мен много ми се иска майката на Наруто да е жива и Кишимото да ни я покаже в някой много важен момент :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 8:58 pm 
Аватар

скучен чаптер писна ми тая битка :lol:
Само на мен ли ми направи впечатление странния скелет около итачи :lol: ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:34 am 
Аватар

Натъкнах се на нещо много интересно когато разглеждах в сайт и сега си мисля че е възможно този да се появи в историята.... :arrow:
* Uchiha Kami, is the only son of Uchiha Madara. He's the only heir of his fathers sharingan.
* Uchiha Kami is 19 years old, he wasn't raised in Konoha Leaf Village. Due to his father, Uchiha Madara, wanting to keep unknown of his existence, he was raised, and his father gave everything of his knowledge to his son. At the age of 17, Uchiha Kami discarded the need of his fathers presence, and the rest is unknown.
* Little is known about Uchiha Kamis powers, the ones who met his eyes, never lived to tell the tale.
Only one thing was said about his abilities, Uchiha Madara and Pein, while discussing Akatsuki plans, and possible obstacles, Uchiha Madara mentioned his son, and the only one thing he said about him was... "People called me hero, called me genius, called me the ultimate heir of this clan... but at his age, I was nothing compared to him... even I, might not stand against him...", when referring to his age, at that time, he was referring when Uchiha Kami was 17, now, that he's 19, his power is unknown, but feared.
* It is also known that Uchiha Kami has two ambitions, the revival of his clan, and to kill a certain man... Uchiha Kami is aware of what happened to his clan, yet unknowing that his father was the one who helped Uchiha Itachi murdering all of the Uchiha.

:bulletred: About his appearance:

The normal state of his eyes, are with his sharingan activated. Although Uchiha Madara never said directly, he mencioned indirectly that there was a fourth Mangekyou user, most probably, Uchiha Kami.

Uchiha Kami wears a necklace, and one earring on his left ear, both with a moon. Might be related to the God of The Moon, Tsukuyomi.
He also wears a scarf around his neck.
He has written "kami" on his left boot. And he also proudly wears his Uchiha clan crest.

Kami means "God".
Амбициите му ...са 1 към 1 със тези на Сас'ке и е възможно тоя да спаси Сас'ке от Итачи ей ся и да се съюзят(Нямам си на идея тоя дето го е писал прав ли е ама 1 е лошо че ако тоя се появи още повече ще се говори за Учиха :lol: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:53 am 
Аватар

Ако това е вярно :shock: :shock: :shock: Киши наистина е трябвало да кръсти мангата Учиха (защото Sasuke е заето :wink: )
Надявам се това да не е вярно, защото искам все пак да свърша мангата преди да се пенсионирам :)

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 2:47 am 
Аватар

аз пък се чудя колко техники има още итачи ако той е толкова сложен за мадара нз кво ще правят да го бутнат :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 5:29 pm 

ako ками е жив когато се изтребили клана , то как семейство учиха не са видели гений по велик и от мадара и кога подяволити пейн и мадара са водили тоя разговор че имало по силен от мадара и кога е намеквал че има 4 МШ юзър щото не знам дали тоби знае за какаши

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 5:30 pm 
Аватар

Да се надяваме, че това ще е финалната техника на Итачи и в следващия чаптър :arrow: край.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]