|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 5:54 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
x2
Иска ми, Тито да пусне един Волум вместо, един чаптър..ей така за новата година
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:14 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Тая манга вече ме уби.Мъдрих го последните няколко седмици,но все не мога да го измисля.Още от появата на Маюри в СС ми е странно,ама ей са последната битка просто затвърди пълното ми недоумение.
Как по дяволите тия душевни същества успяват да се тровят,регенерират,размножават и сие...
Разбирам да говорехме за хора със свръхестествени сили-тогава щях някак да го приема.Но Маюри и Заел не са хора,пък вадят от гащите си номер след номер,орган след орган,изследвания след изследвания.Какво по дяволите в крайна сметка са те,и ако аз умра и аз ли ще мога да правя такива яки работи?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 01, 2008 10:17 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Akuma-kun написа:
стига да не стисне със зъби
главата беше една идея по-интересна от предишните
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 01, 2008 9:00 pm |
|
balsamatora |
|
|
|
Супер як чаптър. Хаха как ме накефи усмихката на Маяори на последната страница . Мноооооооого як чаптер, бати изрода.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|