Дата и час: Съб Фев 22, 2025 1:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 1:43 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Най-интересното в тоя чаптер беше "Come see me again when you turn 18" LOL LOL LOL.Ерото още повече не искам да мре.НОООО ЕРО stay with us.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 2:44 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Много добро, но много кратко... Май както е тръгнало Джирайя ще мре. Дано да греша обаче!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 3:12 pm 
Аватар

oversoul написа:
Дано да греша обаче!

Дано :S

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 8:45 pm 
Аватар

не искам да мре. :( не разрешавам. 8)
нищо не стана в тази глава само пуснаха малко инфо но нищо интересно искам бой :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 9:57 pm 
Аватар

Аз пък искам Темари и Шикамару! :(
Еро-сенин е най-забавния персонаж в мангата( след Наруто де :D ) и ако умре ще стане мн тъпо :? :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 11:28 pm 
Аватар

аз чакам да обърнат внимание на Хината от прословуте филъри на анимето ... в мангата толкова малко разказват за нея :(

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 07, 2007 11:30 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

pavlina_1990 написа:
Аз пък искам Темари и Шикамару! :(
Еро-сенин е най-забавния персонаж в мангата( след Наруто де :D ) и ако умре ще стане мн тъпо :? :(

Аз пък искам Наруто и Хината! :D
Колкото до Еро-сенин, много ще е тъпо, ако умре, обаче както върви май точно това ще стне :? Според мен не беше особено наложително да мре - Кишимото можеше да му измисли нещо. Но да бъдем честни ако той живее, Какаши ще трябва да умре и обратното. Просто ще стане много трудно да бъде оправдано присъствието му от сега нататък, а просто да изчезне не става. Е, разбира се има и възможността да се ожени за Цунаде, която в последствие да отстъпи "престола" на Наруто, но това означава да се приключи историята доста бързо.
Но все пак! Смятам, че може да бъде и пощаден, без да се налага да се спира "касичката". Много удобно ще е ако бъде телепортиран накъде (да кажем, че на Пейн му стане мъчно за бившия учител) и в процеса на развитие на историята да се добави още една нишка - да търсят начин да го върнат обратно, което може да бъде нов стимул за Наруто да става все по-силен, като по този начин ще може да бъде върнат и Сас'ке. /Малко сапунено го измислям нещо..., както и да е/ Разбира се, след това ще трябва да се мисли какво точно да се прави със Сай - на мен лично той не ми трябва, така че сигурно бих го елиминирал, но тъй като явно има доста почитателки (и почитатели) ще се наложи да се имисли нещо друго.

Нещо много на фантазия го ударих, но нали за това е форума - да споделяме мненията си, независимо колко са смехотворни :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 12:17 am 
Аватар

Тези 3 вида очи не ми дават мира. За сега се знае със сигурност само за очите на Пейн, че са от тях може и вторите да са Бякугана, а за третите тъй като преглеждах малко старите епове на Наруто от чуунинския изпит видях странните очи на Кабуто при последната битка преди да преминат изпитанието в гората. А за него не се знае от къде е, от кой клан, просто е бил намерен като бебе, той сам казва че няма дом, така че ...
Почти съм сигурен, че Шарингана не е в тази тройка, просто защото този тип очи са по-млади от Бякугана (това го казва Какаши при битката на Неджи с Хината, но с други думи), а очите от тази тройка трябва да са еднакво стари, т.е да са първите :roll:
А и появата на Първия нинджа още повече затвърждава мнението ми, че Наруто няма да завърши с този втори голям арк (т.е историята след времевия отрязък), защото както се потвърди няколко пъти Кишимото не споменава случайно имена и личности, както беше Мадара (едно споменаване, след това нищо, а после се оказа вплетен в историята).

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 12:31 am 
Аватар

Абе незнам но според мен историята ще се развърти така :

С много услия Конан и Пейн убиват Джирая ... в последствие се разбира за другия съотборник и какво е станало след като Джирая е напуснал селото им ... Саске отива при Итачи , който му казва някаква тайна или нещо за семейството им .. твърдоглавия Саске с всички сили убива Итачи .. тогава пристига Наруто и компания .. малко бой между тийм Снейк и хората на Наруто ....

според мен нещо такова ще стане :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 1:00 am 
Аватар

Така забелязахте ли нещо направа очебийно Джирая каза: Sage of the six paths , сега обърнете внимание колко са телата в залата, къдета Пейн смени своето. Познахте 6 са :lol: :hmm: .Сега време е за теории :) :mrgreen:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 2:06 am 
Аватар

Незнам ама като гледах едно АМВ и видях един момент (така де после се сетих за него) та там беше Орочимару с временното му тяло (не можеше да чака тоя Саске вечно я) Та въпросното тяло погледна Орочимару в очите и пред човека, над Оро се появи неква гигантска змия.Оня испадна в истерия и падна на земята.После Орочимару имаше ново тяло.(после явно си беше върнал старото) Та ми е чудно къв е тоя вид генджутсо и какви са тия очи.И дали трите вида очи не са:Ренненган,Шаринган и очите на Орочимару.Защото както и да го погледнем в тва аниме няма никой с такива очи :o за сега... Та сигурно ще си кажете че не е вярно, а дори да не е така Орочимару е мъртав и това вече няма значение :roll: Ами Кабуто 1/3 от тялото му се... преобразувала в тялото на Орочимару (истинското му тяло) Та си спомням че и змийското око беше там :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 5:09 am 
Аватар

абе тоя orochimaru пак ще се вьрне...нещо не искат да направят да умре...са и kabuto почна да се прави....ще стане няква мешаница и точно тоя kabuto ще се появи в неточен момент и ще наака мнооо злобно положението :roll: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 10:55 am 
Аватар

Joy написа:
Незнам ама като гледах едно АМВ и видях един момент (така де после се сетих за него) та там беше Орочимару с временното му тяло (не можеше да чака тоя Саске вечно я) Та въпросното тяло погледна Орочимару в очите и пред човека, над Оро се появи неква гигантска змия.Оня испадна в истерия и падна на земята.После Орочимару имаше ново тяло.(после явно си беше върнал старото) Та ми е чудно къв е тоя вид генджутсо и какви са тия очи.И дали трите вида очи не са:Ренненган,Шаринган и очите на Орочимару.Защото както и да го погледнем в тва аниме няма никой с такива очи :o за сега... Та сигурно ще си кажете че не е вярно, а дори да не е така Орочимару е мъртав и това вече няма значение :roll: Ами Кабуто 1/3 от тялото му се... преобразувала в тялото на Орочимару (истинското му тяло) Та си спомням че и змийското око беше там :?

трите вида очи са Шаринган, Бякуган и Рин'ненган, какво му е толкова чудното
очите на Орочимару не му дават никакви специални умения, просто изглеждат яко, и не са bloodline limit, а когато над тялото на Орочимару се появи змия, това би трябвало да е същността му (битката на Сас'ке и Оро)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 4:16 pm 
Аватар

ам този отшелника май не е бащата на нинджите, създателя на всичко или каквото там
той е създателя на модерното нинджуцу (не генджуцу, не тайджуцу - тях сигурно си ги е имало и преди това), а само на тези техники дето се правят с hand seal-ове
а за другите неща около него си има статийки тук и там - rikudou и шестте пътя ^^
поне това е вероятно използвано за прототип на героя - доколко Киши е възприел нещата остава да видим ;)

rin'ne от своя страна = metempsychosis = transmigration of the soul = превъплъщение на душата (в тела) - макар и да е свързано повече с прераждане доколкото разбрах (поне в RL)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2007 4:34 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Според мен Шарингана не е от трите по теория,че е по млад и се е получил от Бякуган(със сигурност втория след Рин'ненган)А по друга теория e много по просто.Били са два вида очи и като се е получил Шарингана са станали три.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]