|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 5:47 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Пореден чаптър за фишмените пирати, обаче защо превеждат, че Коала е момче, на мен по-скоро ми прилича на момиче.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 6:59 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Много ме кефят тия флашбеци. Тайгър е Мислейки как изглежда в очите на кралицата, дали тя го вижда убиец като Арлонг Джинбе (предполагам якото Джинбей вече определно е оут ъф дъ пикчър, след като на уантер постъра ясно си пишеш Джинбе) в тия флашбеци го виждаме в изцяло нова светлина - мразещ човеците и нямащ милост към тях. Уантед постъра на Тайгър и не знаем все пак колко е бил 3 години след това, предполагам доста повече Борсалино като го видях с тая шапка и тая цигара в главата ми зазвуча някаква мазна италиянска музика и го видях като Дооон Борсалино, хахаха ебати мафиота - Кроки и розовия пимп май са нищо пред Дон Борсалино А моментите с момичето бяха много добри А тия малки пишоци Ходи и компания ми бяха мн смешни
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 12:23 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
mangastream написа: Just updated the translation of this weeks #OnePiece - page 11 bottom changed, and the kid on the last couple pages was a she, not a he. да се знае, че е МОМИЧЕ и другата седмица WSJ няма да има брой - Golden Week .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 3:42 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Тая глава беше Това с момичето беше най-ненужното и тъпо реализирано мини-стори в ОП, а то гъмжи от такива. И немога да разбера защо винаги героите трябва да са някви добряци. Ода 1 път не е направил герой който да не е или напълно добър или лош (менка ги за някои). Е за това искам Корибо в екипажа! Valk0v написа: Ти герой знаеш ли какво значи ?
Последна промяна Wind_Falcon на Пет Апр 22, 2011 10:24 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 23, 2011 5:34 pm |
|
6iblio |
|
|
|
SayanMk написа: Buu, можеше и без това минало да минем. Да беше два кадъра или пък вилнеенето в Мариджоя - щеше да се ядне доста добре, ама така...? Драмата на фиш-мър-мените... дреме ми -о-
Приключенецът и на мен ми падна ЯКО в очите, вече е далеч от онази Имба от миналото... Джимбей още повече ми падна, тъй като "Рицарят на морето" си бил тъпа риба избиваща наред и по-зло от Арлонг три пъти =// Самата отрепка Арлонг също се появи, ест... Отохиме-сцената въобще не ми бе смешна =\\ Представях си я като сериозен персонаж.. оная гадателка щеше да е 2 пъти по-кралица от тая... =//
Въобще.. waste of pages -_- .. Знам, че тая арка отдавна се чака и тряя да е по-дълбока, ма тоя нов свят ше го видиме след ОЩЕ 2 години ако така продължава -_- Не ме кефи как се разви изобщо... x2 И на мен кралицата не ми хареса. Също така флашбака можеше да е макс 2 чаптъра, а сега не съм сигурен, дали и следващия ще свърши.Тайдъра поне ме кефи.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Апр 25, 2011 5:10 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Wind_Falcon написа: Тая глава беше Това с момичето беше най-ненужното и тъпо реализирано мини-стори в ОП, а то гъмжи от такива. И немога да разбера защо винаги героите трябва да са някви добряци. Ода 1 път не е направил герой който да не е или напълно добър или лош (менка ги за някои). Е за това искам Корибо в екипажа! Valk0v написа: Ти герой знаеш ли какво значи ? Да, на места наистина е дразнещо, но пък за истински лош герой може да дадем за пример Blackbeard (Тийч). Въпреки че на пръв поглед изглеждаше добър, при първата му среща с Луфи, все пак той уби член на екипажа на Whitebeard за да му вземе плода. След това залови Ейс и го предаде на Флота и на всичкото отгоре той умря. Нахлу в Impel Down и накара затворниците да се избият помежду си за да избере най-силните от тях. За мен Тийч определено се вписва в ролята на лош герой. Друго за което размишлявам е, че преди, в началото още на мангата, Зоро не оставяше противниците си живи. Повечето свършваха мъртви. Това някак ми допадаше понеже така той се различаваше от останалите от екипажа на Луфи и изглеждаше, като "тъмния" добър герой. Но все пак Зоро си остава любимия ми герой в мангата, а и характера му не се променя чак толкова с развитието на историята. Но пак се надявам да ни покаже своята безмилостна страна.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|