|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 11:54 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Чакай малко сега, нормално е. Мория, Енел, Крокодила, Rob Lucci, това бяха се врагове съобразени с неговите възможности и донякъде победени от него, заради всемогъщата ръка на мангаката. Тук вече си говорим за свят, в пълния смисъл на думата, изграден и подвластен на правила, който ако Ода наруши, ще развали илюзията за реалност. Толкова често се приема за даденост в мангите и аниметата, че вече се приема за нормално, а не трябва да е така Луфи е хлапе, младеж хайде по-точно е. Не е "нормално" да бие старите кучета, които далеч не са "беззъби". Много надарен, много силен и упорит е, много силна воля има, но все пак е хлапе. Каквото и клише да е, за всичко си трябва време. Затова Шанкс сега е Йонко, а Луфи е обещаващ новобранец. Затова мангата, на мен толкова ми харесва, защото въпреки приказния сюжет, историята в нея следва реални модели (нещата са преувеличени, разбира се). И в такъв момент винаги ми се е искало да видя един скок във времето, примерно от 10. Геройте вече да не са деца, историята да е много по ъъъ дарк/мрачна, да има секс и такива неща
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 12:45 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Nocturno написа: Много сте критични . Лъфи все пак не е Широхиге - един замах и 20 и кусур кораба да ги отняма. Дам, той е example за това как Белиомустак е стигнал до там да му е бял мустака.. Всички знаеме, че едно време Шанкс е търкал палубата на Роджър - сега е император... Въпрос на 800+ чаптъра i think :> Zenith написа: докато срещу адмиралите, а и срещу Магелан и Кума, както и Сентумару той просто беше безполезен. Среещу Мория също нищо не направи... mona_fei4kata написа: Това с Freezing Hell не е ли малко в повече Напомни ми за Sub Zero от Мортал Комбат, където всеки мисли, че той замразява, а в действителност леда му изгаря повече от огън Но май това не е случая За екипажа пък мене хич не ми дреме ...Аз го виждам така - това е тренировката на Лъфи. Той ще излезе от ИД толкова силен,че да може да се нарече капитан на тия хора отново... въпреки техните ъпгрейди.... Независимо със или без Ейс... Ако не го направи, ако пак го спасят, ако той не стане по-силен, а просто в процеса на мангата развие кралското хаки --- честно казано, ще ми е тъпо. Набрал съм му на Лъфи от ТрилърБарка насам.....има да мине през доста повече от огин и лед, че да ми върне доверието което му имах като капитан на сламените шапки... =/
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 10:52 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Мда, много добър беше чаптъра. Остава да видим групата на "отнямалите ги" затворници . Ура за приятелството и за супер мощното, все още недоразвито хаки . Много ми е интересно какво става с Ханябал. Съмнявам се да са го натрошили пича. Здрав изглеждаше.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 11:41 am |
|
telemaniaka |
|
|
|
Вълците се опитали да изядат Минотаварът и Свинкса Лъффи се опита да изяде Вълците ... Ясно е коя е най отгоре на хранителната верига в Impel Dawn Сега да видим какво може Iva-san. Но Лъффи как ще излезе от затвора без да избягат всички останали затворници? Повечето от тях заслужават да са там >.>
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 2:55 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
telemaniaka написа: Но Лъффи как ще излезе от затвора без да избягат всички останали затворници? Повечето от тях заслужават да са там >.> Ханибал ?!? Защо не
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 4:19 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Logrus написа: Ханибал ?!? Защо не Да, няма да се учудя ако Бон-чан се е споразумял с ханибал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 6:10 pm |
|
Logrus |
|
|
|
telemaniaka написа: Logrus написа: Ханибал ?!? Защо не Да, няма да се учудя ако Бон-чан се е споразумял с ханибал Не просто това, според мен рано или късно Магелан ще падне под ръчичките на Луфи и тогава Ханибал ще спасява положението с другите затворници (или пък Кимбей)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 10:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не знам за вас, но аз тази сутрин клатушкайки се в 2 и половина направих опит да го прочета чаптъра и всички ми се струваха размазани. За това сега пиша това мнение, после едитвам,, но нищо не разбрах честно казано. EDIT- Пфу след два дни най-сетне успях да го дочета чаптъра, Bon-chan яко обра червените точки и да видим сега как Ivankov ще спаси нал Luffy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|