Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 18, 2007 10:26 pm 
Аватар

....А Кайен хич не ми изглежда от добрите...Едва ли Айзен, който е ебати мастъра на илюзии и прочие ще се подлъже по такова нещо...и освен това така да рани Рукия, объркан съм :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 12:38 pm 
Аватар

е как - Кайен си е от добрите - само че трябва Рукия да му помогне сега да победи холоуа в него ;)

а Чадо така както е тръгнало до края на този арк ще умре още 4-5 пъти :roll:

обаче Нойтора се запъти за Ренджи :twisted: е това ще е бой, който очаквам с нетърпение 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 2:08 pm 
Аватар

PA3YM написа:
обаче Нойтора се запъти за Ренджи :twisted: е това ще е бой, който очаквам с нетърпение 8)
нека г-н Кубо Таито чуе думите ти ,от началото на ХМ арката чакам да видя Ренджи и дано ни го покажат във възможно най-добрата му светлина ,защото иначе :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 2:48 pm 
Аватар

Ръката на Чад може и да кърти фаянс, но най-много Нойтора да му я отнесе :? . С Ренджи си мисля, че ще стане същото. Едно, че срещу еспада No. 1 трябва да се бие Ичиго (току виж евентуално го е победил) и второ нали не смятате, че един зам. капитан, бил той и на нивото на капитан ще може да се справи с такъв лошковец? За Кайен не знам какво да мисля, че ще има бой-ще има. Но пак ще са едни драми-да го наръгам ли, да не го ли наръгам. Въобще не ми е ясно ще успее ли Кайен да се пребори с холула в себе си и дали въобще има такава възможност.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 4:28 pm 
Аватар

Хмм аз са кат се замислих за Кайен ми хрумна още нещо :D
що пък въобще Кайен да е жив :? не може ли холола просто да използва неговата външност та да има предимство :P Демек кат Рукия го е килнала преди нз си колко време холола да е прехвърлил главния демидж на Кайен и да го е утрепал и после с малки наранявания да се е върнал в хеко мундо :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 4:38 pm 
Аватар

ми - да и на мене ми се върти нещо подобно във главата.....ако е жив ще заприлича на теленовела :pokey:
макар 4е.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 9:52 am 
Аватар

Хахха дам може да е от лошоте,но все пак още се чуда как успя да си махне цялата маска,и защо се криеше от слънцето...
очевидно за да не го види Айзен,че може да си маха маската и не е Арранкар...или пък просто за да заблуди Рукия...нз ^^
Но Чадо няя остаи нещата така ^^ Ше хукне след ония,и двамата с Ренджи ше прават дует ^^ Както тренираха един срещу друг,са да ги видим един до друг кво ще направат ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 21, 2007 8:40 pm 
Аватар

Са пак прочетох чаптъра (дръпнах го щот уж бил нов в стопа ама...) и ми напраи впечатление че на края кат казава Кучки (баси как звучи на бг :lol: ) го казва в два балона деме се едно е двоен глас или нешо такова (щот се пресичат балоните) та може и да не е напълно мъртъв нито холола нито кайен (мене така не ми аресфа ама ко да се прай :lol: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 22, 2007 12:57 am 
Аватар

Аз съм ЗА,да е добричък ^^
Или пък да си има собствен идеал ^^ Хем на едните гадно,хем на другите :twisted:
Нооо можем само да предполагаме както и оная хипотеза за Ячиру=Занпактоу :lol: :lol: :lol: Невъзможно ^^ (според мене де ^^)

ПП:Кучки Рукия рулзззз :music:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 24, 2007 1:23 pm 
Аватар

Новия чаптър беше добър, макар че не ме изненада с нищо ;).Този разговор между Гин и Улкиора беше доста много значен ( чудя се дали там няма да се пръкне предателство срещу Айзен - представете си Улкиора - като еквивалент на оня дето освен да лекува за друго не ставаше от СС-арка =)) - не всъшност изобщо не е възможно май :hmm: )
Чакам следващия да видя Ренджи и Рукиа във действие ( по-скоро Ренджи )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 25, 2007 10:20 am 
Аватар

Просто Ичимару дърпа конците и прави срещите между Еспада и нашите хора не толкова случайни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 27, 2007 4:07 pm 
Аватар

Нее... не е честно просто Ренджи направо на Еспадата го хвърлиха :evil: требише и тои да по пречука некой "трицифрен" те така да има фън :lol:
А тоя "Кайен" май не е Кайен :lol: ама то си се предполагаше (май де аз си мислех че е само тялото му :D ) ама може пък и от самото начало да си е бил Аизен :P
ПП:и отначалото тоя разгово между оня дет не мое да му каем името и тоя с лукавата усмивка (леле ма ги назовах =)) ) ми се струва че беше щот тоя с лукавата усмивка променя коридорите из хеко мундото та да се паднат да се бият кой как на него (по скора наз де :D ) му е кеф

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 5:30 pm 
Аватар

Renji ще има проблем с Еспадата май. Както и Рукия. И двамата ще го закъсат. А тоя Кайен последно къв е лош нали? Закво беше целия тоя театър.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 10:10 pm 
Аватар

Ухаа Шикая на Kaien мн радва ^^
И да ще имат проблеми,определено...без Банкай Rukia няма да мине...
А Renji...горкия :D Сиг тоя дебелия ще се окаже пич ^^ Кат нел ^^ Тва с дупките дет падаше нещо не го разбрах :? Като на Nova от филърите ли му е умението? о.О
Нищо де,ще е интересна битчица ^^ Може и да цъфне Ichigo от някаде,или червея на тея 3-мата пустинни глупаци :D
И все пак,аз съм по-голямо фенче на Рукия,и ще видим ко става с Кайен...май ще си излезне че е бил с Айзен от самото начало ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2007 11:22 am 
Аватар

За Кайен май още в предишната глава стана ясно, че не му е читава работата. Виж това, че може още от самото начало да е бил с Айзен не ми беше хрумвало :idea: . Не е невъзможно, много лесно го победи оня холоул, той все пак е вице и не беше редно да се предава, толкова лесно. Но може и да не е така, все още не е много сигурно какъв е-аранкар, вайзард няк'в нов урод, едно е ясно-не е шинигами :? .

Ренджи ще се озори без бан-кай, но се надявам да победи, макар и с помоща на оня дебеличкия.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]