|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 05, 2011 11:45 am |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Ясно, вече добиваме представа как ще бъдат спасени и Ноа, и островът. По пътя на логиката (и думите на принца) трябва да има Понеглиф в Ноа. Някак подозирам, че Ходи мрази хората, щото са правили експерименти с него, освен всичко друго. Може Вегапънк да го е човъркал нещо. xD
edited: thanks, nozo. ;]
Последна промяна JohnnyQuid на Сря Окт 05, 2011 7:20 pm, променена общо 1 път
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 07, 2011 6:28 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Дано тази арка да свърши, след EL всяка арка я правят - гонене до секундата и накрая пак така ще се окаже, е писна ми от истории, които вървят откъм време. Сега Луфи ще спре този кораб едва ли не по разтопени сандали.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Окт 11, 2011 2:40 am |
|
Pinko |
|
|
|
Другите и сега стават, но Франки определено ми харесва повече както е в долния десен ъгъл, леко на мутра бие ама к`во толкова И мен ме е яд че тази арка трябваше да е най-готината понеже за ФИ се говори от мноооооооого време, а те я разтеглиха и направиха супер скучна или поне на нивото на една обикновенна и скучна арка в която нищо не става - уви поне за мен е така. Дори последните глави с боя не ми харесват - хайде като изключим как изплюха Луфи ама само това ми хареса че беше по-оригинално. Като събори 50 000 с хаки-то си нещо пак не се накефих толкова, а преди сигурно нямаше да мога да си намеря място от кеф. Може и причината да е в това че си взех по-дълга почивка и не бях чел никаква манга и не бях гледал аниме, но засега при анимето не ми влияе , пак си се хиля на други манги вярно доста стари някои, но Дано да е някакво грешно впечатление и да греша, ОП ми харесваше доста преди.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Окт 11, 2011 5:58 pm |
Akainu. |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: Нах според мен Мангаката our beloved Enrichio Oda дигна летвата сам супер много. И дори това да става не може да задоволи очакванията ни от епик ОП pirates. This is just fish bullshit~ Agree!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|