|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 7:04 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Такааа, началната страница със сигурност ми хареса. Самият чаптър също не беше лош, но както някой спомена, това прилича на ребуут. Освен участието на Ичи, Инуе и хардкор емото нищо друго не свързва тази арка с историята до преди това, и точно това ме дразни постоянно. Ако сега започвах Блийч можеше и да ми хареса, ама като знам какво е ставало преди това... И какво е това с новите дрехи, ужасно е на пръв поглед. Иначе последните страници и аз ги гледах съсредоточено в продължение на минути за да разбера точно какво става. И друг път съм го казвал, но ако в следващата арка не е вече със своите си сили, а продължава с фулбринг, шитбринг и се появяват още нови персонажи, с които Кубо да си улеснява историята, защото е малоумник и не знае какво прави, я дропвам мангата. djhot пак ме разсмя. Продължавай с тия.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 15, 2011 7:19 pm |
|
nozo |
|
|
|
По принцип анимета и манги мега трудно дропвам, такива като Блях ги чета от спортна злоба, но той Кубо прави всичко възможно да ме откаже, но незнае колко съм упорит За изтритите коментари, еми плявата ще се излее след 1-2 дни
Последна промяна nozo на Сря Юни 15, 2011 9:25 pm, променена общо 1 път
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 15, 2011 9:03 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
djhot написа: Той пИчиго тука по - скоро мяза на бащата на Ишида(Ryuuken), ама от ъгъла в който са draw-нати има прилика. Дано по - бързо ги разкарва тея фулбрингове Ичиго, и да се захваща за работа. Ама то като се замисля, и шинигами силите дано са различни... че от тоя банкай мод, дето 50000 чаптъра само в него седи, ми писна тотално... дано от към дизайн поне се барне както беше в битката с Айзен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 16, 2011 12:05 am |
Hajutze |
|
|
|
Меча му обаче не е зле ... доста по-реалистичен е
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 16, 2011 12:57 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Metal Gear Solid Raiden Ichigo Предполагам че е временно. Меча е малък, което може да значи че потиска и контролира реатсуто си. Тсуки може да е bookmark/нал сестрата, но нали който е слашнат си спомня за това? кой знае...а пък може и да са роднини наистина
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|