Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 6:56 pm 
Аватар

Не се разбра кой е тайнствения убиец, обаче ще е изрод щом гътна капитан без Muguruma да се усети :shock:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:08 pm 
Аватар

може да е Гин - нали му се удължава меча докато не промуши нещо, т.е. няма нужда да се приближава и така не го усетиха - при мустакатия плешо и при онзи другия раните просто се появиха >.<
бтв с Хиори в Research Dept. е било доста забавно :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:19 pm 
Аватар

Започвам да си мисля, че МНОГО голяма далавера с вайзардите има Урахара... даже си мисля, че може би той е помогнал за създаването им :)... Както знаете той също е измислил и аранкарнизирането :).
Също така е много ме надъха като малкия хисаги видя татуса на кенсей :).
Меча беше черен... до ся черен меч не сме виждали... освен да е шикая на айзен, но не ми се вярва, най-вероятно е шикая на Гин...
Теорията ми, че айзен работи заедно с шинджи отпада... тъй като Кенсей беше атакуван.
Меча беше черен... ако приемем, че роднини имат подобни Шикайовци то тогава тоя меч би тряяло да принадлежи на Куросаки Ишин :). Това може и да обесни защо е бил изгонен от СС и защо е имало момент в който е бил загубил силите си. Въпреки, че Ишин-чан не е такъв тип... никога не се знае :)... може да е работил заедно с Айзен... тфа ако е така, ще е баси якото :)... Ся като се замисля имаха чадър... а всеки аксесоар освен обикновенно шинигами кимоно е знак, че човека е от благородните... тъй като вече знаем, че Ишин-чан е благородник може спокоино да приемем една теориика, че той работи заедно с Айзен :)... или поне е работил.

п.п.
За мангата... абе видях, че е излезнала по-рано и викам що не са я качили... а то било някаф фейк... иначе съм качил чаптера в тракера.
А колкото до празниците... еми тъпо ми е, че от както са започнали празниците има по малко активност в форумите... всички форуми...

PA3YM написа:
може да е Гин - нали му се удължава меча докато не промуши нещо, т.е. няма нужда да се приближава и така не го усетиха - при мустакатия плешо и при онзи другия раните просто се появиха >.<
бтв с Хиори в Research Dept. е било доста забавно :lol:

Мисля, че Кенсей видя кой го е атакувал...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:21 pm 
Аватар
Модератор

Ето - http://www.mediafire.com/?ojndpmatyjd

Иначе наясно ли си изобщо как се тегли през rapidshare ? Отваряш линка към rapidshare, натискаш freе, ако не си уцелел happy hours или каквото беше там, трябва да въведеш 4 цифрен код и тогава тръгва да се тегли.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:23 pm 

не съм на ти с Айзен , ама на него банкая не му ли позволяваше да прави илюзий ... т.е. кво му пречи да стане невидим и да си ги реже наред ?

да бе се тая схвана идеята се пак :lol:

Последна промяна Hajutze на Пет Май 09, 2008 7:48 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:25 pm 
Аватар

@CAВа Наясно съм мерси... от там си събирам частите за музиклните торенти, който качвам(но това не е за тази тема..) Мерси за Линка вече я изтеглих....
Направи ли ви впечетление че имаше едно шинигами в отрядът на Вайзарда, което приличаше на Ренджи.. И ето защо онзи лейтанант е татойрал на лицето си 69 - посветил е татуса на спасителя си ...

lcool написа:
не съм на ти с Айзен , ама на него банкая не му ли позволяваше да прави илюзий ... т.е. кво му пречи да стане невидим и да си ги реже наред ?

по общо мнение това не е банкая му, а шинкая му .. още не сме видели банкаят на Айзен

Последна промяна smersh на Пет Май 09, 2008 7:27 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:26 pm 
Аватар

Цитат:
Мисля, че Кенсей видя кой го е атакувал...

да, видя кой го е нападнал и дори каза универсалната предсмъртна реплика: Кисамааа (или нещо от рода) :lol: ама ако някое шинигами намуши капитан дали няма да се учуди така
меча е по-скоро окървавен отколкото черен

чадъра на онези сигурно е бил да се пазят от кръвта като се пръсне опитното им свинче 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:32 pm 
Аватар

Поне знаем откъде е татуировката на Хисаги.Ама що си я е плеснал на лицето никой не знае.
Най-сетне започна и някакво действие,че досега само фенсървис си беше.
Банзай!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:38 pm 
Аватар

а защо тук татуировката я няма ще си остане една от загадките на Блийч :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:40 pm 
Аватар

Изключително съм ти признателен, че поднасяш визуализация на моето твърдение.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 3:55 pm 
Аватар

Вече би трябвало следващия или по-следващия чаптър да се разбере къф е тоз дето ги минава наред "като куцо пиле домат" :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 5:32 pm 
Аватар

Джак Искормвача е бил, 'що мислите Кенсей се оплаши толкова :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 10:48 pm 
Аватар

Ееее настигнах мангата :( От 182 чаптър до сега много добре ми се стори :)
Даже супер яко! Ама нещо много бързо ги изчетох :x
Така интересно защо тука са по-малко коментиращите от Наруто мангата защото сега като ги сравня няма сравнение :lol:
Много интересно става. Нямам си на идея кой ги коли но интересното,е че маи има връзка между убитите и vizzards. Най-вероятно както някои каза Urahara има пръст в това. Много яко е че всички от vizzards са били капитани и леитенанти :)
А явно и лошковците са си били същите преди 100 и кусор години. Само не мога да разбера как не са ги усетили тогава при положение,че Urahara специално разказа и показа затвора за тия `опасните` нали ги разследвали всички. Как са го изпуснали толкова дълго Souske и Gin. Но маи не са само те. Ще видим много интересни неща от преди за да завърже историята съвсем. И после най-ултиматалните битки просто :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 11:23 pm 
Аватар

Силно се съмнявам Кисуке даа е с лошковците. Докато ставаше нападението над 9 Девизия той си спеше сладко, сладко. Са ще има голяма изненада - всички си мислиме, че лошкото е или Айзен или Гин. До колкото познавам Тайто най-вероятно няма да е никой от тях. Щом го крие значи ще е някой, който не бихме очаквали.

п.п. Това с татуто беше страшен гаф!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 11:44 pm 
Аватар

Потенциално опасните са донякъде и лабили.А Айзен и Гин са психо,но и достатъчно умно и надарени със самоконтрол,за да не бъдат усетени.
Хиори каза,че мрази шинигамита...Трябва да се е случило нещо наистина голямо,за да намрази до такава степен своите.
Урахара и аз не го знам какво прави,но най-вероятно то ще допринесе за изгонването му,дори и да е несправедливо.

Едит.Абе това се развива около 100 години преди другото.А Ренджи и Рукия са били ученици преди 40 и малко години.Как по дяволите,тогава,Хисаги е бил ученик,щом го виждаме от сега?Тоя да не е повтарял 30 години?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]