|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 18, 2011 12:20 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Лично аз на Trafalgar много много не му вярвам. Не мисля, че ще си постави живота в опасност за да спаси Luffy без да получи нещо в замяна. Тая живото-спасяваща операция която му направи чисто може да е било някво докторско разследване. Ще видим, де. xD iRoNWill написа: ^ Да и аз бих и се накефил много да е в екипажа ... само дето всеки до сега е бил с роля ... а тя и извода е => няма как ( но би било весело: битка с Лъфи за храната и хърас на Зоро) 100% има няква роля. Все пак е важен персонаж. Просто не са показали все още. Самия факт, че яде страшно много е достатъчен за crew-m8, според мен.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 18, 2011 12:59 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Новия Екс-Дрейк е мега зле, а той ми е любимата Супернова Кид е Епик след таймскипа. Няма да се учуда да е Император/на път да стане.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 11:17 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
mangastream написа: It's likely JUMP will be delayed this week due to Typhoon Roke. Impossible to know for sure when we'll have it, hopefully before Thu.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 12:57 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
^ MangaStream написа: Our RP lost an umbrella and braved the typhoon, if that's not dedication I don't know what is. Jump chapters will be up today.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 12:55 am |
|
`FireStarter` |
|
|
|
nozo написа: Кои са тези приятелските освен Шанкс + командирите на ББ може би и при определени обстоятелства Биг Мом и Трафалгар мда,само двата екипажа,който може би са най-силните в новия свят.Ако и наистина и Биг мом се окаже приятелски настроена,остава само Черния и Кайдо,ако вече не е мъртъв и той и останалите супернови.Екипажите който се биха на страната на ББ във войната бяха сред най-силните в Новия свят и всички видяха Лъфи и се съмнявам че ще са неприятелски настроени към него Иначе в новия чаптър нищо особено.....дано свършва колкото се може по-скоро тая арка
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 1:26 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
nozo написа: от сега мисля е ясно че принцесата без да иска ще извика няколко Sea King и те ще отблъснат кораба встрани мдам, иначе не виждам как ще стане спирането на този кораб и според мен принцесата отпада като накама, защото ще стане като Виви - да защитава народа си от подобни типове като Ходи или сухоземни пирати. Интересен ми стана блатния тип и защо Ода толкова време го крие. Сигурен съм, че ще обърка шапките с някое свое действие и Луфи ще го рита, но Ода го пази с някаква цел...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Сеп 23, 2011 10:37 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
E, вече стана и говнар, имай малко уважение, просто пича е изморен от ОP, а няма как да свърши за 2-3 месеца мангата....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|