|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 19, 2009 4:37 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Ако направи мили очички, няма да се изненадам да й свалят белезниците и след това - мачкай. Другият вариант е тя да е толкова силна, че без помощта на дяволските плодове, да ги строши ... малее представям си ги като семейна двойка, двамата с Луфи Все пак дядо му беше достатъчно силен да го наранява с голи ръце, ако го може и тя, ще е лудооо
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 23, 2009 8:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хахаха по какъв начин влезнаха в трето ниво с глупавия сфинкс хаха. Крокодила и него го дадоха за момент, това беше добре. Поне знаем на кое ниво е. Трето и четвърто определено ще е интересно, дали mr.2 няма да се появи на трето или той е на острова на травеститите при Санджи .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 23, 2009 8:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Как няма да ги мрази? Всяка отрепка решил да печели от страданието на неговия народ като го отвлича, малтретира и какво ли още не. Спомни си само Bellamy и градчето в което беше на какво беше заприличало. И така щеше да бъде станал и с подводния остров ако Warner Bros не го е бил обявил за свой. Или пък отвличането на Camie? А пиратите са много голям процент от сухоземните... демек хора .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 23, 2009 11:25 pm |
dataa |
|
|
|
Главата е супер,и пак с летящ финал.Та чудасе тия както са се залетели да не спрат чак в мазето,но пък чак Роджър даги чака там...Предполагам че там WG са изкопали дупка специално за капитана на Слънчевите пирати.А и много народ има зъб на WB,как мислите що така???
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 12:51 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Цитат: А и много народ има зъб на WB,как мислите що така??? Той Crocodile добре го каза, защото Гол Д. Роджър и Широхиге са били безспорните първи и всеки е тръбвало да се съобразява с тях. Роджър вече го няма, но Широхиге остава. Ако и него го отняма всеки ще може да си прави каквото иска. Ще се търси новия номер 1 Главата беше велика. Цитат: 'Whack a Mr.3 game '' е най-смешното нещо от много време насам Направо ме попиля . "Well, at least they are having fun" Просто велико А и начина, по който продължават към трето ниво... Размазващ чаптър
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 2:28 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Отново изчетох чаптъра и сфинска го искам за накама, но няма къде да го сложат в кораба , тоя е по-глупав и от Луфи . Ameeen, rameeen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|