|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 12:14 am |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Rampage написа: Каква по демоните беше онова зад Педераске????? Ааааабе щом е Наруто не бих се учудила ако това е просто поредния цоол и отчаян начин да запълват по някъв начин по-големите панелчета~ Виж ако беше One piece щеше да е доста по-голям шанса тия яки дзверове зад главните ивъл герои да си имат история... ма тука?!?! Съмнеа ма.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 2:06 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Не мисля,че трябва да се обръща голямо внимание на тоя панел. Тук зад Итачи също има някакъв силует. Според мен и двата изразяват силата, която притежават. Нещо такова имаше и в битката на Зараки и Ичиго
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 2:26 pm |
evip |
|
|
|
Ще го кажа така,в големия Капуто,Саска няма нито една загуба Най-много русата накрая да го изнасили от любов,ама едва ли Друг просто няма да го победи,защото е емо мен Я стига уе,той поглежда бижу и то почти умира
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 5:54 pm |
krumisimo |
|
|
|
Язък... Все ще се появи някой, който да спаси Саске в последния момент... Джууго колкото и "страшен" да изглежда, имам чувството, че райкагето само един ще му перне и ще го прати в несвяст...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|