Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 3:53 pm 
Аватар

Абе,яяяяя! :D
Аз вярвам във феята на зъбките.Защо да не вярвам и в проблясъците на Кишимото?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 6:46 pm 
Аватар

:arrow: :arrow: :arrow: http://www.onemanga.com/Naruto/399/

аиде its brainwashing time

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 6:55 pm 
Аватар

Ем к'во , екстра се получи :)
'Нашите' са се опитали да избият Учихите чрез Итачи , но в последствие умира и предава на Саске техники за да го предпази от Мадара ... Мадара настроива Саске срещу Коноха и със силата на опашатите зверове ще се опитат да си върнат позициите или нещо друго ...

Но всички знаем че когато Наруто стане хокаге / поне още 1000+ чаптера / ще промени всичко ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:46 pm 
Аватар

Аз пък вярвам на казаното от Мардара, защото всичко придобъва смисъл...странното държание на Итачи и най-вече потайните разговори които така и не ни бяха показани :? Ако пък Мадара лъже..това ще разводни още повече историята :evil: .Съгласен съм с nozo, твърде подозрително е че оплю всички Хокагета без четвъртия който е провалил плана му с Кюбито :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 7:56 pm 
Аватар

Всичко едва започва нинджи мои,едва заповча... :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 8:01 pm 
Аватар

Чаптъра беше доста добър. Поне част от мистериите са разкрити, или поне само така си мислим :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 8:06 pm 

всичко дет го имаше в последните чаптъри толкова лесно можеше да се събере в един ако ги нямаше тия ... и не правиха 1 страница 3 безсмислени пика :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 8:14 pm 
Аватар
Цар Алко

Тва момче Саскето ако повярва на дрънканиците на Мадарата ще го призная за по-голяма балама дори и от Нарутото в цялата манга.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 8:22 pm 
Аватар

Moondance написа:
Аз пък вярвам на казаното от Мардара, защото всичко придобъва смисъл...странното държание на Итачи и най-вече потайните разговори които така и не ни бяха показани :? Ако пък Мадара лъже..това ще разводни още повече историята :evil: .Съгласен съм с nozo, твърде подозрително е че оплю всички Хокагета без четвъртия който е провалил плана му с Кюбито :o

той не каза че всички хокагета са гадове само първият и вторият и че саратоби се е опитал да спре тъпите съветници и данзо :o
относно лисо само на мен ли ми се струва или това с природното бедствие е доста кухо. няма как Лисицата ей така да е решила да нападне селото.
следващите глави се очаква голямо разконспириране и ще видим прек какво е трябвало да премине итачи. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 8:36 pm 

ако и ние имахме лисици коит могат да изтребят Ню Йорк шот им е скимнало можеше и да разсъждаваме дали ей така ще се вясне и ще нападне селото. ама по последни сведеня нямаме ... квот му хрумне на киши тва ще е реалност

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 10:08 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Абе к'ви ги тананикате? Имам усещането, че повечето от вас смятат, че в момента 1вия и 2рия са 'оплюти' или 'лоши' или нещо тъпо от сорта~ ем, в грешка сте :roll:
Не ви трябва да разбирате кой-знае колко от политика, въпреки, че се внася такъв елемент в мангата, за да видите, че действията на 1вия и 2рия са напълно и изцяло оправдани. В тях няма нито нещо лошо, нито нещо изопачаващо ги =/
1вия е бил НАЙ-мощния нинджа живял ~ever~. Когато 2те села сключват пакт, това е защото Учихите са в краката на Сенджу и рано или късно ще бъдат стъпкани. За лидер, всички избират Хаширама. Доминацията над Учихите е пределно ясна! Единственият, който да се противопостави е бил доскорощният лидер на Учихите, който не може да преглътне всички загуби срещу Сенджу клана. Но неговите собствени ги е страх от изтребление и му обръщат гръб. Тоест те приемат съдбата си на 2ра класа в селото.
Втория смекчава положението, като създава полицията. Въпреки нараненото Мадарско сърце, нека не забравяме, че именно тая полиция охранява Хокаге-тата и знае всичко за всеки в селото, на тях се възлагат най-отговорните мисии и прочее.. хич не е малко!!!
Добрия стар 3ти пък единствено бе споменат като човекът, който не се е усъмнил в Учихите.

Дърт-траците са си ЗЛЕ-та и това се знае от мн, мнннн отдавна!!

Ииии са като ви преразказах чапа, малко и да го покоментирам :roll:
- Тоя чап беше КРАСИВ олеееееееее супер беше *o* Мадара, хокагетата, личиенцето, направо СУПЕР!!! Както и преди казах, нямам против 2 год да чета само за тая история. Само ми пресъздайте боя между Първия и Мадара и напруууууууууууу :taz:
Факта, че Кюуби не може да се само-съмонне, още повече показва, че човекът, който Сасу слуша в момента НЕ Е МАДАРА :mm: Явно това е брат му :nod: Само нз още как е взел окото/тялото на Тоби, но и това ще му дойде времето.. ениуей, отмъстителното малко братче, същата позиция, в която е Сасу!! Всички теории ми се връзват :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 10:53 am 
Аватар

Да, той 1вия понеже е най - мощната нинджа, затова заедно със 2рия немогат да бият Сарутоби.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 11:01 am 
Аватар

Е,чакай бе.Първо е бил най-мощната нинджа по неговото време.А нали се сещаш,че дори и нинджа светът се развива.
После...Първия и Втория са двамата обучили Сарутоби.Напълно нормално е той да ги надмине.
А и не забравяй,че това си бяха трупове,с които Оро си играеше.не се знае дали са притежавали пълния потенциал на бившите хокагета.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 11:04 am 
Аватар
Цар Алко

За най-велика нинджа си беше казано, че като четвъртия никога не е имало. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 1:32 pm 
Аватар

Готин чаптър,историята за Хокагетата беше много интересна,ама Тоби си я извърташе както му е кеф :).А на Саске вече яко му се разхлопаха дъските,Тоби яко му е стистанал главата с менгемето. :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]