|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 09, 2008 3:53 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Абе,яяяяя!
Аз вярвам във феята на зъбките.Защо да не вярвам и в проблясъците на Кишимото?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 09, 2008 6:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Ем к'во , екстра се получи
'Нашите' са се опитали да избият Учихите чрез Итачи , но в последствие умира и предава на Саске техники за да го предпази от Мадара ... Мадара настроива Саске срещу Коноха и със силата на опашатите зверове ще се опитат да си върнат позициите или нещо друго ...
Но всички знаем че когато Наруто стане хокаге / поне още 1000+ чаптера / ще промени всичко ...
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 09, 2008 8:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тва момче Саскето ако повярва на дрънканиците на Мадарата ще го призная за по-голяма балама дори и от Нарутото в цялата манга.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 09, 2008 8:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9327.jpg) |
ira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Moondance написа: Аз пък вярвам на казаното от Мардара, защото всичко придобъва смисъл...странното държание на Итачи и най-вече потайните разговори които така и не ни бяха показани ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ако пък Мадара лъже..това ще разводни още повече историята ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) .Съгласен съм с nozo, твърде подозрително е че оплю всички Хокагета без четвъртия който е провалил плана му с Кюбито ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
той не каза че всички хокагета са гадове само първият и вторият и че саратоби се е опитал да спре тъпите съветници и данзо
относно лисо само на мен ли ми се струва или това с природното бедствие е доста кухо. няма как Лисицата ей така да е решила да нападне селото.
следващите глави се очаква голямо разконспириране и ще видим прек какво е трябвало да премине итачи.
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 09, 2008 8:36 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
ако и ние имахме лисици коит могат да изтребят Ню Йорк шот им е скимнало можеше и да разсъждаваме дали ей така ще се вясне и ще нападне селото. ама по последни сведеня нямаме ... квот му хрумне на киши тва ще е реалност
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 10:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Абе к'ви ги тананикате? Имам усещането, че повечето от вас смятат, че в момента 1вия и 2рия са 'оплюти' или 'лоши' или нещо тъпо от сорта~ ем, в грешка сте Не ви трябва да разбирате кой-знае колко от политика, въпреки, че се внася такъв елемент в мангата, за да видите, че действията на 1вия и 2рия са напълно и изцяло оправдани. В тях няма нито нещо лошо, нито нещо изопачаващо ги =/ 1вия е бил НАЙ-мощния нинджа живял ~ever~. Когато 2те села сключват пакт, това е защото Учихите са в краката на Сенджу и рано или късно ще бъдат стъпкани. За лидер, всички избират Хаширама. Доминацията над Учихите е пределно ясна! Единственият, който да се противопостави е бил доскорощният лидер на Учихите, който не може да преглътне всички загуби срещу Сенджу клана. Но неговите собствени ги е страх от изтребление и му обръщат гръб. Тоест те приемат съдбата си на 2ра класа в селото. Втория смекчава положението, като създава полицията. Въпреки нараненото Мадарско сърце, нека не забравяме, че именно тая полиция охранява Хокаге-тата и знае всичко за всеки в селото, на тях се възлагат най-отговорните мисии и прочее.. хич не е малко!!! Добрия стар 3ти пък единствено бе споменат като човекът, който не се е усъмнил в Учихите.
Дърт-траците са си ЗЛЕ-та и това се знае от мн, мнннн отдавна!!
Ииии са като ви преразказах чапа, малко и да го покоментирам - Тоя чап беше КРАСИВ олеееееееее супер беше *o* Мадара, хокагетата, личиенцето, направо СУПЕР!!! Както и преди казах, нямам против 2 год да чета само за тая история. Само ми пресъздайте боя между Първия и Мадара и напруууууууууууу Факта, че Кюуби не може да се само-съмонне, още повече показва, че човекът, който Сасу слуша в момента НЕ Е МАДАРА Явно това е брат му Само нз още как е взел окото/тялото на Тоби, но и това ще му дойде времето.. ениуей, отмъстителното малко братче, същата позиция, в която е Сасу!! Всички теории ми се връзват
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 11:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
За най-велика нинджа си беше казано, че като четвъртия никога не е имало.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|