А тоя Капитан Джон сме го виждали бре, аз не съм и разбрал Добре, че е ОПвикията.. той е един от генерал-зомбитата на Мория. Интересно верно дали Бъги ще го намери това съкровище и какво ще е то. Току-виж пък и Бъги земе че се ъпгрейдне неволно. Усоп нека си е с прашки, само да си имплантира една перманентна flower-маска и от сега нататък да си му викаме Соге!
Sogekiii no shimaaa deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee omg must listen!!!
На Усоп в прашката му е част от ... чара
_________________ FUTURAMA
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Вто Авг 31, 2010 1:08 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
На мен точно тази част много ми бърка в здравето, хич не ми харесва от първия епизод с него чааак до Енес Лоби арката когато беше една идея по-добра + дуалите като вкара в арсенала, беше съвсем ОК положението
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Абе кво, свършиха ви теориите за мангата и почнахте да спекулирате кога ше излезе?? Чудя се Роджър как и от кой е бил провъзгласен за Крал на пиратите? Мн на доверие я приемаме тая титла, ама дали не му е дадена след гибелта му?
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Рейли мисля че каза в Шабонди арката че след като са се върнали от тоя последния остров са го нарекали така защото никой друг не е успял да го достигне or something.
Но на Роджър защо са му дали титлата няма значение. Има значение какво трябва да направи Лъфи за да го признаят, според мен няма да е достатъчно и тоя път само като отиде и се върне от острова.
Абе на мен ми е много странно как за 600 глави досега си мислехме, че Сенгоку е топ-а на маринките, а над него са 5те звезди. И как изведнъх ни показаха тоя Конг (предшния FA) като някакъв друг Pan - Fleet Admiral ли какъв беше, който е над Сенгоку и е топ-а на маринките. Чудя се какво може да стане след някоя друга година - дали няма да изкочи някой с по-голям ранк от Конг или пък да има някой над 5те звезди Също се чудя за Конг след както е бил флийт адмирал, и са го повишили в горния чин дали специално заради него са измислия новия ранк, или е имало някой преди него. И дали този някой не е член на gorosei (например тоя по-младия, високия) ? И защо Сенгоку не го повишат в някой по-голям ранк или нещо от сорта? Какво ще стане с Гарп и Сенгоку, дали ще си садят царевица и пъпеши и повече няма да ги видим
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения