Е вие какво искате да се случи в един чаптър? Айзен убива всички - Гин и Тоусен Умират - Ишин признава на Ичиго ,че е Шинигами - Хората в Хуеко Мондо побеждават Ями - Идват Вастро Лордите - И те умират - Ичиго освобождава 23047023987402394723 степен на hollowfication???
Абе онова полу-лоли с клинчето-костюмче, може да си държи маската 15 часа??!?! И СМАЗА вероятно по-силния от еспадите пишкодръп? И естествено автора я НАСРА по най-тъпия възможен начин.... но това не променя горните 2... Бати тъпото
GO WonderWeiss... kick their asses!!! Сега ще гледаме как Айзен, Гин, Тоусен и WW изнасят Готей 13 + "Псевдо Аранкарите" (Вайзардите).
Махиро наистина спука от бой WW, но малкия въобще не показа следи от болка(дали неможаха да се разчетат на "retard-натото" му изражение или просто не усещаше). И все пак показа че е достатъчно "интелигентен", поне за да разбере кога опонента му е отслабен.
ХЕЕЕЕЕЕЙТ анимето е с филъри и въпреки това мангата не напредва, защо трябва да е толкова тъпо последният чаптър евентуално анимиран без флашбек ще е не повече от една минута, по дяволите защо не се случва нищо?!
Мен ми е интересна мангата. Според мен Тите Кубо е далеч от изчерпан. Просто забавя малко развитията за да ни държи в напрежение. Аз лично мисля ,че беше безсмислено да показват 10 страници с пишкодръпа(както съфорумеца се изрази) но нали това е идеята. Да ни показва по безинтересни сцени на действия за да продължаваме да сме в очакване на най-интересното.
Ха ае внимаваи с тва пожелаване на здраве да не се връща За фенбоичета не си заслужава се заядеш дори. Ама ако Урахара се появи може вкара нещо интересно
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Доволен чап^^ Айзен трепе дивеч и се надявам еспадите да си били нужните му жертвоприношения за да направи ключа и да отиде в измерениeто на краля на ОН. Сега като видим как Кенсей ликвидира Уандъруайс, вероятно Кубо ще ни пренесе отново в ХМ за да видим, какви ги вършат Ичиго и компания с/у тъй наречената нулева еспада^^
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 114 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения