|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 05, 2008 7:40 pm |
Starfall |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
според мене сега Саске и Наруто са горе долу на едно ниво , защото Саске няма вече Cursed Seaл-a също така и силата на White Snake.Затова пък получи подаръчето от Итачи ... шаринган който ефективно може да спре лисунгера.И така стигаме до Наруто без лисица, но с Много силен расенган и Саске със показаните техники до сега с по-малко чакра и с шаринган,който тепърва ще се учи да контролира.
Бих казал равностойни
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 05, 2008 7:43 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
чакай чакай изпуснах , защо да няма CS2 ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 05, 2008 9:05 pm |
Starfall |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Moondance написа: За ЦС2то неможем да бъдем сигурни, но силата там на бялта змия или квото е я няма ..защото Оро вече не е във Сас'ке
така е , сега остана само някой да нарита Кабуто-Оро и свършихме със змиите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 06, 2008 6:24 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
stefan_t_st написа: Според мен са много далеч от равностойни. Саске е все още много по-напред. Наруто научи само 1 нова техника, която може да го прати в гроба заедно с противника му. От друга страна Саске знае много повече техники не по-слаби от тази на Наруто. Също така видяхме как може да избягва смъртоностни атаки => Наруто прави своя расенган като почти умира от него.... Саске го избягва и го own-ва без проблеми ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) За това, както споменах по-рано, ще е добре ако Наруто научи техниките на баща си като дори ги подобри. Само не знам как това ще стане след като Jiraiya го няма ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) може да стане най леймърското ... скрула от жабата да са били заключили и некви техники в него и бам , наруто го отваря и става супер спешъл юбър аусъм нинджа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 06, 2008 11:11 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
голяма боза настана ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) голямо туткане, голямо овъртане, направо съкс... за всички тия стр. смисления диалог се свежда до 4мин реално време (в смисъл че може да се изговори с почивките за толкова), а попринцип мисля че трябва да е двойно ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) нзм, на мен ли ми се струва или мангата издиша ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Саске не ми се гледа въобще, направо ми писна от него, Тоби ме нерви с флегмата си (скоростта с която обяснява на Саске) , а как е възможно за толкова време Наруто да не поумнее дори малко, все пак главен герой, някаква интелектуална градация требва да има >< Ае последния арк очаквах яко тупаник, пък някакво безинтересно ми беше, макар че май трябваше да има още една битка... ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Ръбозъбатото срещу Рибоподобното ако не се бъркам -_-' единственото което ме крепи да не дропна мангата за малко е че ме заинтригува с историята за Първия
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 07, 2008 1:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17210.gif) |
Uchiha Madara' |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Дамм, прочели сте 400 чаптъра и ще дропвате мангата, yeah rly.
А, за Наруто че няма никаква интелектуална градация, не е съвсем вярно.Преди схващаше бавно и се държеше като клоун, но вече поне е само първото ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Иначе наистина, последните 2 чаптъра бяха повече от излишни, но очаквам скоро раздвижване на нещата.Все пак не вярвам Кишимото до такава степен да се е самозабравил че остави мангата да се развива с темповете на анимето.
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|