Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 7:40 pm 

според мене сега Саске и Наруто са горе долу на едно ниво , защото Саске няма вече Cursed Seaл-a също така и силата на White Snake.Затова пък получи подаръчето от Итачи ... шаринган който ефективно може да спре лисунгера.И така стигаме до Наруто без лисица, но с Много силен расенган и Саске със показаните техники до сега с по-малко чакра и с шаринган,който тепърва ще се учи да контролира.
Бих казал равностойни :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 7:43 pm 

чакай чакай изпуснах , защо да няма CS2 ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 7:47 pm 

ми меча на Итачи не заключи всичко дадено от Оро и така го освободи от него
мога и да греша де , то времето ще покаже :P
едит: ето защо твърдя така
http://i.data.bg/08/05/05/939533.jpg?6y3o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 8:49 pm 
Аватар

За ЦС2то неможем да бъдем сигурни, но силата там на бялта змия или квото е я няма ..защото Оро вече не е във Сас'ке

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 9:05 pm 

Moondance написа:
За ЦС2то неможем да бъдем сигурни, но силата там на бялта змия или квото е я няма ..защото Оро вече не е във Сас'ке

:cheers:
така е , сега остана само някой да нарита Кабуто-Оро и свършихме със змиите :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 2:46 pm 
Аватар

Според мен са много далеч от равностойни. Саске е все още много по-напред. Наруто научи само 1 нова техника, която може да го прати в гроба заедно с противника му. От друга страна Саске знае много повече техники не по-слаби от тази на Наруто. Също така видяхме как може да избягва смъртоностни атаки => Наруто прави своя расенган като почти умира от него.... Саске го избягва и го own-ва без проблеми :mrgreen:

За това, както споменах по-рано, ще е добре ако Наруто научи техниките на баща си като дори ги подобри. Само не знам как това ще стане след като Jiraiya го няма :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 2:57 pm 
Аватар

Аз обаче продължавам да твърдя, че не сме видели още всичко което знае Наруто, просто не е имало причина да га използва. При Саскето всичко се видя поради простата причина- повече screen-time :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 6:24 pm 

stefan_t_st написа:
Според мен са много далеч от равностойни. Саске е все още много по-напред. Наруто научи само 1 нова техника, която може да го прати в гроба заедно с противника му. От друга страна Саске знае много повече техники не по-слаби от тази на Наруто. Също така видяхме как може да избягва смъртоностни атаки => Наруто прави своя расенган като почти умира от него.... Саске го избягва и го own-ва без проблеми :mrgreen:

За това, както споменах по-рано, ще е добре ако Наруто научи техниките на баща си като дори ги подобри. Само не знам как това ще стане след като Jiraiya го няма :(
може да стане най леймърското ... скрула от жабата да са били заключили и некви техники в него и бам , наруто го отваря и става супер спешъл юбър аусъм нинджа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 11:11 pm 
Аватар

голяма боза настана :? голямо туткане, голямо овъртане, направо съкс... за всички тия стр. смисления диалог се свежда до 4мин реално време (в смисъл че може да се изговори с почивките за толкова), а попринцип мисля че трябва да е двойно :drop: нзм, на мен ли ми се струва или мангата издиша :?: Саске не ми се гледа въобще, направо ми писна от него, Тоби ме нерви с флегмата си (скоростта с която обяснява на Саске) , а как е възможно за толкова време Наруто да не поумнее дори малко, все пак главен герой, някаква интелектуална градация требва да има >< Ае последния арк очаквах яко тупаник, пък някакво безинтересно ми беше, макар че май трябваше да има още една битка... :idea: Ръбозъбатото срещу Рибоподобното ако не се бъркам -_-' единственото което ме крепи да не дропна мангата за малко е че ме заинтригува с историята за Първия :)

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 1:28 am 
Аватар

Дамм, прочели сте 400 чаптъра и ще дропвате мангата, yeah rly.
А, за Наруто че няма никаква интелектуална градация, не е съвсем вярно.Преди схващаше бавно и се държеше като клоун, но вече поне е само първото :D .
Иначе наистина, последните 2 чаптъра бяха повече от излишни, но очаквам скоро раздвижване на нещата.Все пак не вярвам Кишимото до такава степен да се е самозабравил че остави мангата да се развива с темповете на анимето.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 2:54 pm 
Аватар

Тази глава само потвърждава придположението ми, че Мадара разказва удобната му "истина" за случилото се. А Саскето вече може да го пишем като промит мозък, т.е. ще има битка между него и Наруто поне още веднъж

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 3:13 pm 
Аватар

Въобще не вярвам на тази история.
Не,че имам съмнение в това,че висшите чиновници и нинджи са си манипулирали събитията и ,че Учихите са имали мераци,но малко невероятно ми се вижда да е толкова плоска цялата работа.
И Хокагета до един се оказаха кофти пичове...Да бе!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 3:19 pm 
Аватар

Абе интересното беше, че не спомена нищо за Четвъртия (защо ли?)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 3:22 pm 
Аватар

x2 и за написаното от nozo и за написаното от Zenith. :smoke:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 3:50 pm 
Аватар

Zenith написа:
Въобще не вярвам на тази история.
Не,че имам съмнение в това,че висшите чиновници и нинджи са си манипулирали събитията и ,че Учихите са имали мераци,но малко невероятно ми се вижда да е толкова плоска цялата работа.
И Хокагета до един се оказаха кофти пичове...Да бе!

Във вестниците и телевизията ще се появят заглавия от сорта:"Кишимото - човекът разрушил милиони детски светове", " Разярени родители съдят Кишимото", "10 Май ден на траур в чест на убитите детски мечти на нарутардите" :D :D :D ще е весело

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]