Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
Еха кукло доста ме обърка с това което писа дори още не съм го разбрал но сам сагласен с теб.
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 11:45 am
Gerx
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
И все пак не разбрахме нищо.Пейн е бил емо със сигурност.И е откраднал мечтата на приятеля му да защитава страната.Но пак не разбрахме защо е толкова силен и какво им е толко специалното на тези очи.И аз щях да изкажа мнението на oversoul за хамелеона,но ме е изпреварил.
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 11:54 am
nikibl8
едната бълнужа пред компа еджа гледа и еджа седи будна, а другия се съгласяжа с не6та които дори не е разбрал.....СМЯТАИИИ?!?!, 6то да няма ни6то об6то бе, ж коноха шарингана и бякагана се жодят по кланожете, тея о4и на Нагато сигурно съ6то се жодят по някакаж клан само 4е ж оножа там село и жероятно носят голяма сила 6том келе6а е победил чоунин :идеа:
Кирлицата е задължителна. Има и бутон 'кирилизирай' Wanderer
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 12:09 pm
TheWhiteFang*
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 6:29 pm Мнения: 400 Местоположение: Стара Загора
да се научиш да пишеш викам
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 12:11 pm
Joy
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
Е аз кво съм казала...нямат нищо общо с блудлайн клановете на Коноха.Това че малкия депресиран Пейн използва очи на явно доста силен клан на дъжда мислех че се подразбира Щом Джирая ги е разпознал е клан /просто Пейн не ги ползвал преди/ щом се е уплашил значи са силни. Толкова ли е трудно за досещане
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 1:45 pm
ira
Gerx написа:
И все пак не разбрахме нищо.Пейн е бил емо със сигурност.И е откраднал мечтата на приятеля му да защитава страната.Но пак не разбрахме защо е толкова силен и какво им е толко специалното на тези очи.И аз щях да изкажа мнението на oversoul за хамелеона,но ме е изпреварил.
не разбрах само що веднага решихте че му е взел мечтата. може просто пейн в детската си форма да е гепил на приятеля си оченцата, да му е светил маслото и сега да се разкарва с тях (като какаши) не е нещо което не сме виждали.
и аз сам съгласна с мнението за хамелеона. както ги сменя тея тела направо страх да те хване
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 2:43 pm
Dattebayo
Според мен русокосото момче е Пейн , просто той има джутсу (monster one) да се "merge"-ва с други Нинджи. От това следва и ,че притежава адски много техники (Пейн ще да е не осъществената мечта на Орочимару). Просто момчето с очите е обладано от Пейн според мен.
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 2:44 pm
Gerx
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Може и по двата начина да е.Пейн да е емото и просто да си е сменил тялото със неговото и да е оня(забравих му името,а ве чи де преглежда отново) и да му е зел очите
Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 9:18 pm
Teiru-chan
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
Аз пък да ви кажа сега съм си адски айляк Нямам представа за какво говорите,защото не съм чела чаптерите от последните няколко седмици и си ги събирам ся и като станат много ще ги изчета сичките на един дъх Ем вместо всяка седмица да се измъчвам,ще изчакам и после джумбиш!!!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения