|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 27, 2011 5:04 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Logrus написа: Като цяло, след като нашите почнаха да мачкат и на мен малко ми се върна кефа от мангата x2 Да и аз съм доста доволен. Момента как Зоро и Санджи се намесиха, а Лъфи спокойно си ходеше беше много як.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 29, 2011 8:29 pm |
Воркан |
|
|
|
Мен ми е интересно как се се развили нещата за 2 години в новия свят...
Кой ще е 10 тия в екипажа? Jinbei,Hancock, или някой от новия свят,примерно на слеващият остров дето спрат.
Кой ще са новите щчибукаи. Бъги може би? Някой от суперновите или участник от войната.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Авг 29, 2011 11:50 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
.will написа: Мен ми е интересно как се се развили нещата за 2 години в новия свят... TBH тва ми е по-интересно от нещата които се случват в момента. Нашите нищо не показаха от това колко са се развили за 2 години. Ще чакаме някой по-сериозен противник. До тогава най-интересното ми е кво се е променило в света. .will написа: Кой ще е 10 тия в екипажа? Jinbei,Hancock, или някой от новия свят,примерно на слегващият остров дето спрат. Като гледам до тук нещата как изглеждат... надявам се да няма нов съекепижник скоро време. Hancock отдавна я отписахме, тя си има кралство за което да се грижи, апък и екипажа вече се отдели от нея. Jinbe e доста спрял персонаж. Може би най-скучния от OP света. Изобщо не се вписва в crew-то. Надявам се все по-малко да се появява. btw Имаше някъв тип дето уж беше затворен в няква бъчва на Thousand Sunny? С него кво става? Видях, че пишете теории за Zoro. Искам и аз да вметна една. Zoro има плод! Като се потопи под водата да се бие с Hody, веднага му причерня пред учите. Обяснява и как е бил победен и заловен. (Припаднал е след като е направил една атака, примерно) До сега винаги когато е бил под вода е бил в балонче. Даже в началото (още първите чарптъри след time skip-a) имаше един момент дето се беше качил в някъв кораб (по погрешка), кораба беше с coating и точно се беше потопил - Zoro го разряза на 2 само и само да излезе на повърхността. балон -> балон2http://mangastream.com/read/one_piece/34376629/1 <- даже на тая корица е в балон. Като си отвори лявото око - SHIT GETS REAL!
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 30, 2011 2:36 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Зоро няма плод, къде сте видели човек да плува докато спи, за това са го и натъпкали в балон, а кой е казал, че само една атака е направил срещу Ходи преди да припадне под вода? Работата е доста на кантар, а аз лично не вярвам.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 30, 2011 10:24 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Може да е някакъв супер смешен и дебилен плод Който да послужи за много шеги по нататък п.п. нека да пробваме да отгатнем - ако Зоро имаше плод, какъв би бил според вас ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Авг 30, 2011 1:51 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Logrus написа: п.п. нека да пробваме да отгатнем - ако Зоро имаше плод, какъв би бил според вас ? Няма да му навреди един плод, който да му оправи чувството за ориентиране.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|