|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 6:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
301 out!
GET!!!
Чаптъра беше супер някъв.Не знам защо ама някак изглежда толкова свежо и различно от берсерка който беше до сега.Нямам търпение за следващия.
Лоша новина обаче....
Ще има поредната "почивка"
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 10, 2009 2:37 pm |
Spokesman Of Madness |
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Merriam-Webster, world renowned English language gangsters of today and times past, have decided in their infinite knowledge of words that "berserk" is the word of today - January 9, 2009. I think that pretty much makes today Berserk day. Хехехехе.Честит ви Берсерк ден ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) И всеее пак датата за следващия чаптър все още е неизвестна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 7:08 pm |
Spokesman Of Madness |
|
|
chill написа: Мммм имам един проблем. Преди време бях започнала Берсерк, но брат ми го изтри, а аз дори не помня до кой том бях стигнала. Мисля че беше историята за града, нападан от зомбита, или каквито бяха онези чудовища, и малката вещица. Май последно четох как се бяха барикадирали всички в църквата. И тук проблемът ми нараства, понеже разказах това на една френдка, и тя ми заяви, че това е 14-ти том.. Днес го започнах, а се оказа, че всъщност там е любимата ми част - с Пиркафчетата. И сега се зарибих да чета от 14 нагоре, но пък искам да си продължа и другата история иии ако някой ми каже кой волюм реално ми трябва, ще съм много благодарна. 25ти том.Имам го на хартия у нас.И не са зомбита, а тролове
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|