|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Сеп 11, 2011 1:47 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
popcorn girl написа: .Е Итачи и Минато си приличат по едно нещо-ползват главите си по предназначение-поредното доказателство, че мозъка е най-силното оръжие.[/size] А да ти скочи някой яко пауър(и аз не си падам много по думата мощен, макар че "пауър" звучи още по - бастунски ^^), дето се има за хиро от DBZ, като Мадара или Нагато примерно, пък да видим има ли значение, колко потентно ти е пипето. Не видях Итачи да си мята "мисловния орган" за да неутрализира Чибаку Тенсей на Нагато собственоръчно, нито пък преливащия от наслоилите се IQ points мозък на Минато да си прави сутрешен джогинг, след срещата с Кюби&Мади. Най - силното оръжие е А иначе, клонингите(зависи колко са на брой) разделят чакрата по равно м-у тях и ор'гинала, така че няма значение кой пърформ-ва техниката.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Сеп 13, 2011 8:04 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Явно Наруто се е научил да мисли,докато бил с Джирая!!Хммм,найс а?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 8:43 pm |
Telemag |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Не съм чел мангата или теорийте тук, но ми се стори, че пуснаха податки какво или кой е 10-то опашатия звяр\демон. Кланът УЧИХА е десетоопашатия ДЕМОН. ТОВА Е МОЕТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. - Коментари???
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|