|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 1:40 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
поне да беше изгубил кръв като му беше станало пишлето, тогава щях да се съглася с Ода .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 3:26 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
E&ТИ простащината!! Пропадяшка история си стана тая манга и т'ва е.... ;/ К'во, ОП е вече МЕСЕЧНА манга? Ми да излиза в месечния джъмп бе, за кво го чакаме всяка седмица?!?! Да фане да си земе 1 година отпуск по-добре, да си избистри главата от тия БОКЛУЦИ които му хрумват и да продължи историята като хората! Супер-зле! Санджи ше умре от кървене през носа от високо кръвно налягане, заради мацките, които чака от момента, в който го видяхме?! Вместо да им налети?! Ае БЕГАЙ БЕ! Простащина! В същото време на първите страници от джъмпа ми правят реклама на подложки за мишка с ц.ц. на Нами, Робин и Корея. Къде е детското, къде е възрастното бе? Баси колко зле! И не стига това, ми и причината Фишър Тайгър да умре била загуба на кръв?!?!?!?!??! ЛОЛ БЕ, ма не се смея за съжаление а плюя огИн! И к'во като Луфи може да удари нек'ви РИБИ и да опитоми няк'во ТАНУКИ.. Простотия до шия. Супер-силните принцове седят и си бъркат в носа, докато няква си русалка им краде ROYAL чудовището изпод краката...?!?! ПАРОДИЯ на първата част ще е тоя нов свят изглежда.. ЯКО ТЪПА пародия!
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 7:41 pm |
|
Trafalgar. |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 20, 2010 8:15 pm Мнения: 179 Местоположение: UK
|
Един прост пример ще дам и ще престана да коментирам тая простотия. Предполагам всички помнят този епичен момент нека го сравним с този Как подяволите Зоро ще оцелее на такова напрежение /пейн, загуба на кръв а Санджи от някакъв ПРОСТ ноус-блиид ще е на "смъртно легло" Ода да фане да си прочете първите 550 чаптъра и да види за кфо идеше реч.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 7:57 pm |
|
Pinko |
|
|
|
spiralkinda написа: ако ще показват някой ще е приятелчето на Санджи, което го нахрани на кораба, не си ли обещаха пак да се видят и да се бият? Gin - много ще ме радва ако го видя ама не точно сега - нека да минат поне 3-4 месеца и тогава да ми припомня кой какво правил преди години. Мноого влачи историята досега трябваше да е станало нещо - а това със Санджи е прекалено - можеха само да кажат че се притесняват дали ще се оправят със Санджи и да се даде обяснението за кръвта и забраната и прочие без да се споменава Фишър-а.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 8:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
djih написа: Доколкото съм наясно има спор, кое е по правилното Оле а как мразя такива ламерски споровеее И т'ва са сканлатори и преводачи братче Щото на 2 места в анимето са го произнесли крещяйки или с някъв акцент и айдееее у каруцата Същата тъпанарщина като с ГОЛИЯ роджър Дайте да махаме букви, че звучи по-професионално МАЙКУУУУУУУ, едвам ги игнорирам такива ламерщини. Т'ва е същото като с ония преводи от едно време на Золо и Рюффи и уЗопп.... ;0000 ДЖИ Н БЕ И, си го пише, БУКВА ПО БУКВА, във всеки един проклет RAW, какво подяволите диспутират тия хора :С ジンベエ ジ = ДЖИ ン = Н ベ = БЕ エ = И Ако ще това И да ми го приемат като удължение на Е, което не е, пак трябва да се произнесе занасяйки в И, не моеш да го ОТРЕЖЕШ FFS. Да не говорим, че рибока е кръстен на ОБЛЕКЛОТО СИ -> http://en.wikipedia.org/wiki/JinbeiСъщата помия и с РоджАА. В първия чап на ОП се почва с епичната картинка на екзекуцията на Роджър, на която ясно пише "ゴールド ..." ゴ = ГО ー = удължение, демек пак О ル = РУ ド = ДО ГООР'ДО = GOL D ... Всъщност за к'во изобщо го пишат и Роджър, като е Роджаа, с удължение?!?? След още 200 чапа някой още по-пишман японец от японците ше махне и последното Р-ъ в Роджъ Р... Ае мани... Принципно не им обръщам внимание, ма съм явно разпален от тая простащина, която Trafalgar. добре описа > Ейс умрЕ от огИн, Санджи е на смъртно легло от nosebleeding... просто нямам търпение някое Телетъби да джойнне....
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 2:01 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ода може да измие тази издънка, която направи на Санджи като пусне една арка три месеца само Зоро и Фуранки да дават от другата група. Повярвайте ми не ми се четат глупостите на русалката-чи, бръщолевенията на Чопъ и реакциите на Усоп, а още по-малко да зяпам как Ода се гаври със Санджи, който до събирането беше под номер три като сила... Хакито на Луфи ще го гледаме докрая на мангата, тъй че мога да го изчакам няколко месеца.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 5:09 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ако Ода прецака Зоро също като Санджи в тази арка, Саяна ще ви се стори лек като ледчетата в питието.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 9:24 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
SayanMk написа: ПАРОДИЯ на първата част ще е тоя нов свят изглежда.. Yep, казах ви че мангата запада. Оцветените странички ми напомниха на Vash'jir от WoW.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|