|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 4:54 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
SayanMk, Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 8:10 pm, написа: ИИииии пак чаптър-почивка... Тая манга е направена да се чете като новела или на пълни волиуми.. така чап по чап не става, май ще я зарежа за 1-2 години
Това съм забравил, че съм го писал вече o_O Точно се чудех от га не съм чел и браузнах темата на бързо...
И от тогава до сега са излязли 8 чаптъра!! 13 месеца = 8 чапа ...
Май пак ше я зарежа за около година, че иначе никакъв интерес нямам........ =/
Та - баси, Шива стана семи-бог и сега нашия красавец ще го смаже пак само с поглед сигурно, а И в тоя свят на крайни създания, човек като Гатс трябва да промени нещо....
Единствения видим шанс е, Гатс да се окаже ония скелета, който отдавна не съм го виждал за съжаление...
ОФ, тва са 8 чаптъра бе деа, и в повечето от тях не става нищо! Как да я коментирам тая манга see ya in an year or so~[/color]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 4:39 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Чаптера мажеееее!!!! най-култовия момент беше "Demon army forward" "Release Demons"!!!!!!!!!!!!!!!!! иначе ще се получи доста стойностно меле и накрая Griffith ест. ще го клъцне и пак ще го превъзгласят за спасител и т.н. дано в следващия чап. покажат как стигат най-накрая до тоя елфически остров че вече го чакам от незнам колко време,а и трябва да покажат малко Gutts все пак...
Цитат: Единствения видим шанс е, Гатс да се окаже ония скелета, който отдавна не съм го виждал за съжаление...
това са глупости човек....Skull Knight-a вече се беше дискутирал и даже майче си чухме историята му още когато Gutts тичаше да спаси Griffith от гробниците
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 6:12 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Super_Beast написа: Чаптера мажеееее!!!! най-култовия момент беше "Demon army forward" "Release Demons"!!!!!!!!!!!!!!!!! иначе ще се получи доста стойностно меле и накрая Griffith ест. ще го клъцне и пак ще го превъзгласят за спасител и т.н. дано в следващия чап. покажат как стигат най-накрая до тоя елфически остров че вече го чакам от незнам колко време,а и трябва да покажат малко Gutts все пак... Цитат: Единствения видим шанс е, Гатс да се окаже ония скелета, който отдавна не съм го виждал за съжаление... това са глупости човек....Skull Knight-a вече се беше дискутирал и даже майче си чухме историята му още когато Gutts тичаше да спаси Griffith от гробниците
силно се надявам гътс и скул наит да направят това което артъс и лич кинг направиха в уаркрафт 3
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 6:25 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Ахмм на мен ми стана пък интересно как така още нито един апостол не е умрял говоря от по главните тия дето са с грифит и ония аа 5 hand или нещо такова дето направиха грифит апостол. Бати дано големия урод ги нарита тия малко че тоя грифит още от началото не ми харесва много противен герой са го направили
А за гътс и skull knight е малко трудно ще се обединят като в WC3 ама колко му е да измислят и нещо такова хаха
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 6:49 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: тоя грифит още от началото не ми харесва много противен герой са го направили
точно това му е красотата на героя ,а колко за god hand-a засега сме видяли битка само с Slan и то накрая пак дойде Skull Knight-a да измъкне нашия другите явно ще са за финал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 10:09 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
... и все пак беше секси!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 11:31 pm |
|
Super_Beast |
|
|
|
Gatler написа: до колкото си спомням другите се опитваха да си намерят тела + това не беше истинската Slan а нейно превъплъщение от червана на умрелите тролове
беше си Слан НО! се лигавеше с нашия още в началото се чу как нещо влезна в пещерата но както казах тя само се гавреше и нашия вече нямаше сили та добре че Skull Knight-a дойде да спасява. >.>
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 7:49 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
уау
сега виждам защо се бавят чаптърите толкова
ако всичко това е нарисувано на ръка, просто уау
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 15, 2008 10:57 pm |
|
Beren |
|
|
|
trigun написа: Верно, арта кърти мивки. НО! все пак тоя чап сме го чакали прекалено дълго време, че да му се размине само заради хубавия арт. А и както буквално нищо не стана...
казва се трупане на напрежение
аз съм сигурен че ще си заслужава накрая
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|