|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Баси, видяхме гиганта с белия мустак с оръжието в ръка, без системите по него, гордо изправен готов да спаси сина си..... а вие коментирате некъв КЛОУН ;0 Та първо да видя коментите назад, че не съм влизал скоро... ... DarkElazander написа: Роджър какво му е виновен, че е умрял, аз бях останал с впечатлението, че говори за Драгон... Аз също, щот Драгон ги е изоставил, но същото е направил и Роджър, деюре. Той е имал някакъв живот пред него, който е решил да сдаде - защо, Ейс тепърва има да разбере. Но е оставил бременната му майка да се мъчи с нероденото дете и в следствие тя е починала. Той не е могъл да познава собствената си майка... едва ли му е мн присърце. Баща му само неволи му е оставил... Но кръвта на D. не оставя човек току-така ;Д Logrus написа: Слушайте сега, няма да повтарям Плодът на Брук (Yomi Yomi no Mi - http://onepiece.wikia.com/wiki/Yomi_Yomi_no_Mi ) според мен, има още една сила. Там на островът на окулистите, той бъде научен да я използва ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) И това е силата да върне един брой човек обратно към живота, най-вероятно за сметка на своя собствен. Тъй ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Луфи отива да спаси брат си, но той нали вече знае, че не му е брат, ала бала драми и отказва да избяга/остава да понесе смъртното си наказание. Луфи го спасява обаче, загивайки този път (за сметка на миналия, когато Драгон или лудия му късмет го спаси). И когато цялата дандания позатихне и екипажа се събере около тялото на своя капитан, Брук ще направи ритуала да го върне към живот, посвещавайки им мечтата си (да се върнат до китчо и да му разкажат историята на неговите накама) и оставяйки им за спомен раковината с музиката. О ревоар скелетчо, здравей отново Мънки Ди Луфи ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) BRILLIANT!!!!!!! От твоя пост, в акъла на Ода! Олее, ако Брук се гътне(по тоя начин особено, макар, че нямам претенции) тая манга просто ... Ама надали :С Брук има тоооооолкова много фенчета вече, че .... :С Инак теорията е страхотна сама по себе си де, може да е 1/2 вярна поне. Със сигурност тъпия скелет ще се научи да призовава нещо.. ще е хубаво ако вкара някой демон в историята.. Брук да е магьосника на бандата. Все пак видяхме вече магьосникът от Оз, що не... ;0 Ако го направят summoner Може и да почна да го ценя като накама... Valk0v написа: Изкочиха яко пирати и тия шичибукайчита ми са правят на надъхани - а бас държа, че половината искат да ги няма там Нее, не се правят. На михоук му е през френския мустак, Боа си мисли за Лъфи в момента и не я грее мн, щот е смекси и никой няя я атакува нея, Мория е огромно говедо, което може винаги да изпълзи в сянката и да се спаси каквото и да стане и е пъти по-силен от всеки в екипажа, Дон Фламинго... О, да- той ти гарантирам, че е надъхан... тоя гад живее за гаврата и боя... и ще се мине време, преди да си намери майстора! ____________________ Оле неееееееееее толкова надъхващ чаптрррррррррррррр 1. УСОП Е СВИНЯ точка. 2. Гарп като млад е ЛУУУД и ТОЛКОВА ПРОКЛЕТО МНОГО си приличат с Роджър че братя или братовчеди теорията е някак набъбваща 3. Почти видяхме лицето на Роуг и тя е красива... ..... :С Ми баси, Ода никой не убива, а в същото време толкова смърт в миналото.. ай сиктир... 4. Дадан, 100% има да чуваме за него и в бъдеще... брат на Драгон? 5. Кой е човека, който оставя Лъфи на Дадан? 6. Нали дядото е тренирал Лъфи>?... кой е Дадан х2? 7. Белиомустак е МЪЖ какъвто всички го казваха, че е - жива легенда! През цялото това време е защитавал Ейс, своя доведен син. А изпращането му сам след ЧБ вероятно и на него му е било тегаво, ама в тоя свят хората не ги е страх да заложат животите си на това, в което вярват, а Белиомустак вярва в Ейс. 8. Маринфорд - пронивкване. Рейли? Драгон? Змията на Ханкок? Непознат герой? Черната брада е унищожил нещо витално в системата на Св. Троица, при което сега 3те врати ще се отворят едновременно и ще унищожат Ениес Лоби и ИД и Маринфорд №1 ?? Някой от нашите герои със свойте новодобити способности - пръв успял да се върне при капитана си...... мм тоест --- НАМИ(щот другите абсурд да го намерят толкова бързо =D)?? 9. 43 кораба с близки пирати на Белиомустак, 14 капитана с големи имена в новия свят ( >=Лъфи), командирите на самия БМ, БМ изглеждащ в топ форма(?!?!?!), мирише на епичност... 10. Първо 3те убер-имби забелязаха, после Сенгоку и Гарп и чак тогава всички останали - КОУТИНГ... МОБИ ДИК ГИГА 11. MARINE HQ PWNDDDDD 12. Адреналина като поспадне, пак се сещаш за 3те убер-имби дет могат да изнесат 43те кораба самички и някак пак става отчайващо... 13. После се сещаш, кой току-що мина през вратите на справедливостта и ше се натресе в средата на най-епичния досега момент в ОП и .. ти става смешно
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 9:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
SayanMk написа: 4. Дадан, 100% има да чуваме за него и в бъдеще... брат на Драгон? 5. Кой е човека, който оставя Лъфи на Дадан? 4. Ще има бъдеще много ясно : ) брат на Dragon? http://www.onemanga.com/One_Piece/551/07/ туй тука горе у ляво е Dadan според мен. Което значи, че е с малко по-голям от Luffy ;? 5. Garp много ясно
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 11:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29500_1264834230.jpg) |
rageseeker |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 02, 2008 1:00 pm Мнения: 381 Местоположение: In The Wilderness
|
dragon+dadan=dragan @shadowsong на Луфчо кораба е военен марински кат всички в Маринфорта освен Моби Дика ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) На мустака спиъара мисля,че е нагината.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 2:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Luffy в бачалото е мразил Ace, но Dadan ще е сто процента човек на Dragon. Мангата стана ненормална, дори и най-големите пийстарди не може да предположи за какво иде реч.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 2:52 am |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
SayanMk написа: Ммм?? Не вярвай на ЦРУ бе човек.. ![Изображение](http://img40.imageshack.us/img40/1781/notgarp.jpg) От където и да го гледаш тва си е Garp. Не просто си изглежда до сущ като Garp, ами и... как ще си спомня за няква случка, ако не присъства в нея? Ace? Добре, може, съгласен съм. edit: виж просто в колко часа поствам... айде лека...edit2: ааа има някви будни и по тва време... спете ъ... :lоl:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 12:05 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
IT WAS SO EPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC! ><Не знам отде да започна, мамата си трака просто///>< Дали от т'ва колко спиращ дъха беше Белия?(фенбой пауааааааааа ), дали от тва, че Роджър все още е голямо дуде, дали от тва, че Гарп е най-великия, дали от тва, че Лъфи няма място в цялата картинка, дали от огромното количество пирати, дали от недоумението си шо адмиралите глеат толкова лошо непрекъсанто, дали от тва, че майката на Ейс е ебаси пичката....О.О Не знам, цялата изненадат, целия куулнес...ААААААААААААААААААААРГХ!!! Ace-chan.... ![:eyes: :eyes:](./images/smilies/big_eyes.gif) P.S. >< Наистина мразя Ода за тва колко добър е !! И се опасявам, че сега най-епик ще е Ейс да умре...нещо, което се надявам да не е така ; (
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Наскоро почнах да го чета.Преди това си мислех че е тъпо. ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) ГОЛЯМА ГРЕШКА!IT'S THE BEST FREAKING MANGA IN TEH WORLD! ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Сега съм стигнал до Skypiea и чакам битката с Енеру.Хубавото е че спомените са на правилните места и емоционалното развитие на героите не дразни като в Naruto и Bleach.Ако там изобщо има развитие. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Както и да е,страхотно е! And oh yeah NICO,ZORO AND LUFFY RULE!
Последна промяна Claymore47_Fen на Пон Юли 27, 2009 11:24 am, променена общо 1 път
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 4:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Оле клейморче к'во те чака, завиждам ти почти, макар, че и мен ме чака също общо взето.. колкото и пъти да го четеш/гледаш, все повече и повече кърти мивки. На 4тото гледане на 50 и някой епизод направих връзка с 405ти просто.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Някви дреболии дето не им обръщаш внимание сега след това излизат супер важни и се връщаш и виждаш че е така и напрууу Та, теорията ми, че Белия шсе предаде все още е in tact..., тва че напрай Marine HQ на 2,3 стинки на 3 половинки е само за феновете дет се вика :Р Белия е неизмерима сила за съвременния свят, но ония адмирали там няма кой да ги бутне... МюМюнееее, тоя: 1. Облечен в ЧЕРНО. Гарп ВИНАГИ е с адмиралската наметка и по онова време е с черна готена брада! 2. Гарп е огромен. 3. Гарп има белег кат на Лъфи(макар, че обратното е правилния ред :Д ), тоя няма! 4. Ако беше Гарп нямаше да му крият лицето с всяко възможно балонче ;D 5. Той може би е бил с Данди в тоя момент, гледайки Ейс.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 4:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Има ли шанс Akainu да се цепи от партията (на адмиралите) - Ао kiji - DF user - logia type (пълна имба с тоя лед), след това Кизару (тотална имба, евентуално по-силен от Ao едва ли ще го замрази като оня е по-бърз и от светлината) - сега е ред на Akainu (може би най-силния от 3мата) - дали няма да е от рода на Гарп, Уайтбърд, Шанкс - демек да не е DF user, а да има силна воля и ненормално хаки. Хаки = амбиция засега така се обяснява - а да си адмирал на маринките си е доста голяма амбиция (за пример давам Коби - първи епизод ни представят две мечти - за Краля на пиратите и Адмирала на марините) така че всичко е възможно за мен. И да подхвърля една идея пък да видим на къде ще се развие - Гороусей (май така се пишеше) секиш 5те големи звезди, тез над Сенгоку и адмиралите - хората с властта. Защо никой не пише, че има възможност да се включат в мелето ? Все пак предполагам да са колкото WB на възраст - единия има меч, другия има някакъв белег, всичките имат някакви ненормални физики - всичко това предполага, че са имби? So ... Набивайте теорийте
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 6:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
SayanMk написа: 1. Облечен в ЧЕРНО. Гарп ВИНАГИ е с адмиралската наметка и по онова време е с черна готена брада! 2. Гарп е огромен. 3. Гарп има белег кат на Лъфи(макар, че обратното е правилния ред :Д ), тоя няма! 4. Ако беше Гарп нямаше да му крият лицето с всяко възможно балонче ;D 5. Той може би е бил с Данди в тоя момент, гледайки Ейс. ако съдим по дрехите, и по светлата брада, и по чиста фенщина = следва недвусмислено че тоя с Луфи е е тоя от Горосей >.< ![Изображение](http://img200.imageshack.us/img200/2895/53212575.jpg) ама НЕЕЕЕ онова си е Гарп: сложил е костюмчето щот е във ваканция сигурно, знам ли го; на Гарп белега е над окото, а не под, затова не се вижда - скрит е от балона а за брадата: черна е в началото на флашбека - когато Ейс не е роден, а Роджър е зад решетки, т.е. преди ~22 години, докато в оная кутийка не само че и Луфи и Ейс са родени, ами Луфи вече е взел шапката и има белег, т.е. преди ~10 години, тъй че брадата му е побеляла, и как няма - да се занимава с тия лапетии не си е работа, затуй ги пробутва на приятелчето Дадан, който за пореден път само се споменава
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Да, Garp да прати някой от правителството да наглежда двете лапетии. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Пък и досега доста хора с костюми са ни показали в тая манга, било то добри или лоши. ЮСпоред мен не го знаем и ще се крие докато не се появи, също като Вегапънк.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 7:39 pm |
Moon |
Културовед |
|
Хъм, имаш право Mr. Sayan, ама единствения солиден аргомент е тва за белега, другото са празни приказки. Има доста голяма прилика с тоя Gorosei, ама не вярвам да е той по-скоро си е Garp с прикрит белег. http://www.onemanga.com/One_Piece/233/16-17/Дрехите са по-различни и някак си... изражението.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|