Дата и час: Сря Фев 19, 2025 12:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:04 pm 
Аватар

Ууу Сасуке фен :lol: по-рано трябвше да направиш възражението си... :wink: доста го поплюха

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Коментирай мангата, не потребителите :roll:
Сасу е любимецът на Киши. В интерес на истината мангата е за него, не за Наруто... идеята му дори е била да бъде за Учихата, ама сигурно редакторите са го срязали... та Сасу няма как да бъде особено унизен или ощетен, така е...
Но имам надеждите, че все пак Киши е модерен човек...
Ако погребе октопода сам(без той да земе някой със себе си) има мнооого, мнооооооооооооого да плюя. Тоя негро го чакам да се появи откак видях тОбито на гърба на 7моопашатото, а сега Тобито го няма ;] ...

...
за сега =/

Наруто пък сега ше се научи да прави генкидама расенган =/
Начи има мн бой да яде...

А all-summoner-а Пейн не може да призове жаби, нали ше го спукат от бой... + има някакъв шанс вече да не може да съмонне нищичко.. защото съмонор-тялото му в момента бива рязано на парченца на някоя маса...
Въпроса е 6 ли му е лимита и защо? За чии му бе да си използва толкова младо тяло, само за да има 6ти?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:24 pm 
Аватар

:arrow: може младото тяло да е summoner :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:31 pm 
Аватар

Ти пък не искам да коментирам потребителите просто ми се иска да изпаднат в някакъв спор около Сасуке...та ако трябва да коментираме мангата-та да те питам защото изглежда доста анализираш работите в нея ,какво трябва да означава според тебе"The real one isn't with them" свързано ли е с Pein :?:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:51 pm 
Аватар

Ако онова "интервю" с Киши се окаже истинско,то в битката 8vs.Саске не трябва да има победител,щото Хачиби-мен трябвало да напада Коноха.Пейн като нападне съм 95% сигурен,че Тсунаде ще умре,а Какаши ще ослепее с шарингановото око,но все пак ще стане хокаге.После Наруто се връща,вкарва 1 Расенган с Natural чакра на 8 и той умира без да направи нищо на Коноха или поне без да я разруши(някой може да умре :) )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 12:03 am 
Аватар

Това ако ще се случва ще бъде доста напред за сега предстои да видим битката м/у Hawk и осмоопашатото чудовище и неговия "притежател"... :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 12:04 am 
Аватар

Винаги съм се чудела защо толкова много вярвате, че Какаши може да стане хокаге? Той е един от най-лошите възможни кандидати...

Наруто ще мре. Най-сетне....

Бтв Пейн не призоваваше ли все некви странни животни? Едни такива многоглави или все измислени, изключая хамелеона. Възможно е да призовава животни без договор?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 12:21 am 
Аватар

elyon написа:
Wanna bet? :roll: :?

Dypeshnik написа:
Ууу Сасуке фен :lol: по-рано трябвше да направиш възражението си... :wink: доста го поплюха

SayanMk написа:
Сасу е любимецът на Киши. В интерес на истината мангата е за него, не за Наруто... идеята му дори е била да бъде за Учихата, ама сигурно редакторите са го срязали... та Сасу няма как да бъде особено унизен или ощетен, така е...

И аз това имах предвид :roll: Че му бях фен - бях, само че след като взе прекалено да се надува... В смисъл докато уби Итачи нямаше нищо чак толкова изненадващо, което да ме отблъсне толкова (като изключим самото му предателство, след което исках лично да отида и да му покажа как се позва точилката "по предназначение" :roll: :lol: ), обаче защо, по демоните, реши да хукне след Тоби? В тоя момент тотално ме загуби :thumbsdown:

Dypeshnik написа:
Ти пък не искам да коментирам потребителите просто ми се иска да изпаднат в някакъв спор около Сасуке...та ако трябва да коментираме мангата-та да те питам защото изглежда доста анализираш работите в нея ,какво трябва да означава според тебе"The real one isn't with them" свързано ли е с Pein :?:

Лично според мен си е пределно ясно - нито един от Пейн-овците не е оригиналния :roll: По-скоро се стаява някъде в сенките и им дърпа конците без истинска опасност за себе си. Ако не е това, то тогава може би се има предвид, че Пейн един вид се е разделил , давайки на всеки "клонинг" частица от себе си, затова всеки един е специализиран в собствена област, като призоваването например. Един умира :arrow: частица от Пейн умира. Като умрат всичките преди да си е направил нови "клонинги" вече би могъл да бъде убит и той самия. Пък и като се замисля - Джирая като се би не си ли помисли, че онзи, който се представи за Пейн, всъщност е третото момче в отбора им? Мдаа, май само дето писах толкова глупости тука, доколкото си спомням беше точно така...

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 12:49 am 
Аватар

Dypeshnik написа:

това ако беше отправено към мен ... еми имам 2 мнения:

-истинският Пейн е специализиран в пупет-и и няма реални силни джутсута ... затова исползва 1 вид стелт и контролира телата от безопасно за него разстояние; или има последствия от "свръх" очите си и затова контролира тела вместо да се бие сам :roll:

-другото ми мнение е,че доста усраха разшифроването на кода и няма нищо общо с Пейн, и посредата на битката ще се усетят ... ще дойде ЪПДЕЙТЕТ Наруто ... ще му срита задника, всички ще си мислят,че е мъртав,но в малко по-късен етап от мангата ще се върне и ще има пак битки :?

но това са само предположения :lol: неможем да знаем какво става в главата на Киши :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 2:46 am 
Аватар

SayanMk написа:
Но имам надеждите, че все пак Киши е модерен човек...
Ако погребе октопода сам(без той да земе някой със себе си) има мнооого, мнооооооооооооого да плюя. Тоя негро го чакам да се появи откак видях тОбито на гърба на 7моопашатото, а сега Тобито го няма ;] ...

...
за сега =/

Наруто пък сега ше се научи да прави генкидама расенган =/
Начи има мн бой да яде...

А all-summoner-а Пейн не може да призове жаби, нали ше го спукат от бой... + има някакъв шанс вече да не може да съмонне нищичко.. защото съмонор-тялото му в момента бива рязано на парченца на някоя маса...
Въпроса е 6 ли му е лимита и защо? За чии му бе да си използва толкова младо тяло, само за да има 6ти?
Преди време бях чел една много достоверна теория за телата на Пейн която ми допадна адски много и всичко се връзваше..ще се постарая да я намера...но е на английски :idea: ....Намерих теорията...давам директен линк защото съдържа и картинки... http://www.forums.mangalounge.com/showthread.php?t=3416

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 9:03 am 

В такъв случай идеята за Риненгана е открадната от Katekyo Hitman Reborn... много фейл за Кишимото...

Защо го казвам това?

Там има един герой на име Mukuro Rukudo
Човек минал през 6те realm-а и помнещ всичко, през което е минал докато е бил в тях.

И силите, които съответстват на дадения realm

1. Царството на Ада - Силата да създава илюзии
2. Царството на Гладните Призраци - Силата да използва силата на другите, контролирайки телата им
3. Царството на Животните - Силата да призовава смъртоносни животни/същества
4. Царството на Ашура - Увеличава бойните му способност
5. Царството на Хората - Увеличава аурата(в случая чакрата му) и следователно неговата сила(многократно повече от Ашура)
6. Царството на Рая - Силата да контролира другите(без да влиза в телата им)

В случая на Пейн в Наруто явно един вид главния пич си пие кокосовия сок на някой хубав плаж докато контролира 6тимата, които самият той е изпратил в различните царства и след това е върнал отново в този свят... и един вид имаш силите на всички царства появяващи се в един и същ момент в различни тела, за разлика от Рокудо, който може да използва само 1 в даден момент.

Не знам как ще бъдат представени силите в Наруто, но поне вече 3 сме видяли, че са така... Видяхме Царствата на Ада, Животните и Ашура... (за Ашурата не съм много сигурен, ама май имаше един много силен сред тях, нали?) Също така съм почти 100% сигурен че оригиналния Пейн има силата на Царството на Рая...

Предполагам Риненгана е око, което ти позволява да минеш през всички царства докато все още си в царството, в което си в момента. Или може би просто е знак, че си минал през всички тях преди да попаднеш в царството, в което си сега, така че оригиналният Пейн най- вероятно има всички сили, а е дал на тези, които контролира малка част от това, което може той и така всеки от тях може да прави по 1 нещо... затова са и 6.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 12:35 pm 
Аватар

1)Hoin (Animality) - pain's 2nd form; animal and human summons

2)Hosho (Asura) - one of the last two forms

3)Enmei (Hell) - demon-like powers; probably genjutsu and edo tensei; the one who cut off one of Jiraiya's arms

4)Kenko (Deva) - pain's 1st form; god-like abilities, controls rain, telepathy, creates; probably Yahiko's body

5)Jichi (Human) - pain's human form; probably the thin summon, uses taijutsu, has high durability

6)Hoshu (Hunger) - fat summon; absorbs chakra

Еми това което разбрах аз е че Pein наистина може да е бог... :shock:
Егати героя защо изобщо си правят труда да се бият тоя е безсмъртен щом може да се вселява в друго човешко тяло дори и след смъртта си... :? "...a weapon that would destroy all creation and return everything to dust." :hmm: мисля че това от съобщението(тази част)може да означава че истинският Pein не е с тях... :whistle:
ПП:Това дали Pein може да призове жаба :arrow: еми според мене за него няма невъзможни работи,може да призове жаба и ще я контролира и тя ще го призове в светът на жабите(забравих му името)след като стигне там и в погледът му се набие Naruto няма да има нещо или някой да го спре,но тъй като това е манга и съм убеден че няма да се случи така :lol: най вероятно е да избие цяла Konoha отколкото да намери Naruto освен ако някой от селцето не му каже къде е той... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 1:55 pm 
Аватар

Дам определено Pein ще убие някои в следващите чаптъри от Коноха.
А иначе между другото забелязах SAGE джутсутата много намирисват пак на DBZ :lol: :lol: Нещо както Goku взимаше сила от планетите да прави онази техника с добавяне на собствената та даже и на околните :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 3:25 pm 

Най- вероятно Пейн ще нападне Коноха и след това ще тръгне да търси Наруто в планината, ще се лута там 2 месеца, което ще даде на Наруто време да тренира, и после ще го намери, ще се бият и Наруто ще го бие...
В същото време Саске ще бъде прекалено зает да си ближе раните направени от осмоопашатия и няма да прави нищо друго известно време.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 3:33 pm 
Аватар

ShApEsHiFt3r доста леко казваш Naruto ще убие Pein :? де да знам се пак тоя е....доста напраштрял се и знае неща които са непонятни за Naruto дори и да умре той няма да разбере какъв е Pein,ама то това не е важно се пак след битката им ако се случи както казваш Naruto също ще трябва да ближе рани :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]