|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 3:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 5:38 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Не се дразнете де ... нека да си поемем дъх, после само какво ни чакааа - Белобрадия, Шанкс, Михоук, Тъмницата на маринците, Чернобрадия, Дон Фламинго .... и останалите чибурашки
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 9:54 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
просто е гадно да се чете по чаптър на седмица струва ти се че върви тоооооооолкова мудно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 1:40 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Явно и Брук доста тъжни моменти е имал, почти сигурно вече е nakama щом толкова подробно му дадоха миналото. Като му гледам bounty-то май започва с 9, а след първата цифра няма запетая... По всяка вероятност ще е 90 милиона? . Сега се задава пауза, но колко ще е тя? Дано да е само седмица.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 5:24 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
В милиони ли се мереха бе, не беха ли хиляди xD Луфи е 300 000, а Брук и според мен е 90 000(или милиона, се тая, ма се мислех, че са хиляди). Как и да е, ае най-сетне да ми се маха от главата тъпия скелет, писна ми вече Накама my ass да отива да си дава дайъла на Лабуун и да умрат и двамата, деба... тоя неговия екипаж е бил Music Army ~_~" Ае сиктир вече, кво толко му обръщат внимание, ако трее само да почиваме от тежък арк, предпочитам при русалките да е ~_~" Пуууу.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|