|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 11:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
pavlina_1990 написа: Ми онова дето рева е Пейн! Хареса ми чаптъра! И сега Пейн ще вземе мечтата на онова момче и той ще пази града! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
х2 Много добро беше ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Жалко само, че е толкова малко...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 2:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4358_1244041831.jpg) |
chaos_master |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
След отчаянието обзело ме покрай 40-те минути мъка свързани с анимето, чаптъра ми върна Наруто ентусиазъмът. Things keep getting better and better
Колкото до Пейн, мисля че е точно чернокосия с изцъклените очи. Дружката му която има прилики с Пейн-а който виждахме допреди предния чептър, като нищо може да се е оказаже, че тялото му сега е просто едно от контейнерчетата в онази зала. Нали все пак си ги сменя, а и той е научил Итачи и Кисаме на онази Body Switch-ing техника.
Отново ще се чака с нетърпение следващата Събота!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 3:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
chaos_master написа: След отчаянието обзело ме покрай 40-те минути мъка свързани с анимето, чаптъра ми върна Наруто ентусиазъмът. Things keep getting better and better Колкото до Пейн, мисля че е точно чернокосия с изцъклените очи. Дружката му която има прилики с Пейн-а който виждахме допреди предния чептър, като нищо може да се е оказаже, че тялото му сега е просто едно от контейнерчетата в онази зала. Нали все пак си ги сменя, а и той е научил Итачи и Кисаме на онази Body Switch-ing техника. Отново ще се чака с нетърпение следващата Събота!
х2 Ъхъ,ъхъ.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|