|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:10 am |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
6iblio написа: Това не трябва ли да е Белия, нали той беше оставен да пази Саске. А и клонингите не съм видял досега да изпитват страх, нз. Това към кои чаптър беше?
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Сеп 05, 2011 9:28 pm |
|
krish |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: 6iblio написа: Това не трябва ли да е Белия, нали той беше оставен да пази Саске. А и клонингите не съм видял досега да изпитват страх, нз. Това към кои чаптър беше? 473 чаптър
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 08, 2011 1:10 pm |
|
Shadowknight |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
JohnnyQuid написа: Само като се сетя какво направи Наруто във формата с трите опашки с тая техника .. Сега трябва да е в пъти по-мощна. Тва в кой чаптър че явно не съм обърнал внимание ?
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:21 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
M1sT1kaL написа: Тогава беше неконтролируемо, сега уж го контролира, може ефекта да не е толкова унищожителен за околната среда Тогава той не можеше да контролира съзнанието си, но действията му бяха контролирани правилно. В случая той не може да ползва абсолютно цялата чакра на Кюбито, защото по този начин то ще поеме контрол над тялото му. Все пак ако трябва да се сравнява с 295 глава, Наруто може да компресира повече чакра, но надали ще я изстреля както направи тогава. Повече ми се вярва да я ползва като вид расенган.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:32 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Хмм. Това което каза наистина има смисъл. Не се бях сетил за тази възможност. Но сега се сещам, че в глава 519, когато Наруто се опита да влезе в Бижу мод не успя - proof и по-нататък в чаптъра Бий му казва за рисковете от това да използва Кагебуншини в Бижу-Чакра мод - цък. И затова си мисля, че и Наруто няма да използва Бижудама, защото за тази цел той трябва да е в Бижу формата си, да компресира чакрата и да я глътне и по този начин да я изстреля. Това което той прави е да създаде нов вид разенган - here. А относно това с клонингите и неизчерпаемите количества чакра, според мен скоро ще си окаже влиянието върху блондито.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|