Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 8:23 pm 
Аватар

SayanMk написа:
макар, че бих предпочел на някой етап заедно да тренират.

защо? вече имат ултимативната комбо атака :lol:
http://read.mangashare.com/One-Piece/ch ... ge005.html

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 8:25 pm 
Аватар

Чак сeга имах време да наваксам последните 2 глави, та и с едномесечното чакане някакво по-обишрно мнение да дам, не само за чаптърите.

Та общо взети съм си на старата позиция - OP западна. Преди за мен OP заедно с Dragon Ball бяха най-добрите шоненски манги (следвани от Soul Eater, автора направо от главата ми е вадил някои неща), но вече немога да си кривя душата, колкото и да беше добра преди.

Синдрома на Блийч и Наруто. Тренировки да държа вътрешния Халоу, тренировки за Расенган, тренировки за Бан Каи, тренировки да за Лисичко, тренировки за Визард, тренировки просто ей така че няма кво се прави друго. Второстепените герои разбира се "Дееба мааму тоя как съ хвърга насам натам да го млатят вместо нас, ае и аз да стана животно да държа повече на бой!", тайм скип, че "сме слаби лайнари, некой силен батко тряя да ни научи ко да праим!". Същото са го имаме и тука (само за момента, преди не са тренирали така ясно ми е, но за съекипажниците е баш същото). Нямам думи.

И аз си правя личния паралел с Soul Eater - там нещата докъдето съм чел са си точно както бяха преди в OP - няма тренировки. Стават по-силни само и единствено във битка. Само срещу опоненти по-силни от тях, на живот и смърт. Не няква машина да има зад гърбът ти готов да мели ако стане нещо.

И да в Dragon Ball имаше трнировки, обаче в повече случаи бяха физически, истинското израстване пак ставаше в битките. Примера - след като в началото Веджита беше победен, като се показа пак да изтребва на Фрийза лакеита, флашбека доколкото помня беше как е на някакъв космически кораб и там тренираше - само за мускили. Не някви еквиваленти на Хакита или други свръх сили. Макар че да и силни техники са тренирани, но много рядко, и пак в битка влизат с неизпипана техника и в битката я довърщваха или правеха по-силна.

SayanMk написа:
Първа страница - щях да повърна! :pokey: Развали ми кефа от целия чап... :bash: Бати помията.. най-готиния и мощен герой ше си хвърли цялата чест, за да помага на капитана си... Най-горделивия от всички... :headbang2: Просто помия.. едното нещо, което никога не ми е минавало като възможно, над което винаги съм гледал с надсмешка "няя как да стане.." ........ :doh: Зоро на колене да се моли... Да беше за Робин, на някое от гаджетата му, щях да го приема, ама... това беше най-гнусното, което можеше да стане. Много, много голям провал...

Е за това съм напълно съгласен (като по чудо) със Салама. Най-добрия вариант за мен щеше да бъде след 1вата им битка в Ийст Блу въобще да не се засичат чак до последната им. Трябваше Гранд Лайн-а и Новия Свят да са им учители на нашите, враговете им само в битка на живот и смърт, не да ги тренират :doh:

Неразбирам защо му беше на Ода по толкова противен начин да го прави момента на влизане в Новия Свят. Те са слаби за там - ама само другите им го казват това, дори не са влезнали там сами да видят слаби ли са или не... И за Гранд Лайн-а сички им казваха че са зле, че и да ги биях тях няма да оцелеят в "Гробището за Пирати" и влезнаха и в началото беше трудно ама се доказаха колко пъти че не случайно са там. Това което бяха придобили в Ийст Блу по-никакъв начин не беше достатъчно да ги подготви за Гранд Лайн-а, и точно това беше якото да се види в среда в която едва оцеляват как ще станат по-силни. След толкова много години от наша страна, и приключения от тяхна, с Новия Свят Ода можеше да ни върне един вид в най-добрите моменти на OP - в тези които наистина опознаваме изключително интересния свят, тогава Гранд Лайн-а, сега - Новия Свят. Тоя тайм скип за мене е изкуствено забавяне на нещата, само за кинти. По друг начин немога да си го обясня.

И с тоя пост не искам да обиждам никого, да му променям мнението или някви други булшитове. Темата е да си казваме мненията, няма значение какви са. Ако не ви изнася - пушката до главата...

_______

Иначе Франки най-големия - без пласта изкуствена кожа само по желязо супер много радва :lol:

_______

И за който го интересува, вместо да се мъчи с това:
CaBa написа:
saikyounosenshi написа:
а питам откакто спряха DLL-то на MangaStream-а си свалях чаптърите с ''десен бутон-преглед изображение-записване на изображение'', а сега и това неможе да се прави..

Отваряш страницата, натискаш ctrl+u, после ctrl+f и пишеш png (ако е цветна страница или кредит страница, вместо png -> jpg), после enter, enter пак и ти намира подобен линк http://static3.mangastream.com/manga/5/ ... /op_00.png. Копираш го и с програма като FlashGet (която има Batch Download) File -> Add Batch Download, пействаш линка и заместваш "00" с "(*)" -> http://static3.mangastream.com/manga/5/98271344/op_(*).png
Даваш му от 00 до 22 примерно, wildcart: 2 и даваш да се сваля. И ще ти зареди всичките страници във FlashGet. Ако две страници една след друга не се свалят, значи е двойна и примерно линка е op_03.png и op_04.png, променяш го на op_03-04.png или op_03_04.png.

Отвяряте на страницата която искате да сейвате, отваряте една папка в която искаде да сейвате, кликвате на страничката, драгвате я в папката и се сейва...

_______

telemaniaka написа:
SayanMk написа:
макар, че бих предпочел на някой етап заедно да тренират.

защо? вече имат ултимативната комбо атака :lol:
http://read.mangashare.com/One-Piece/ch ... ge005.html

Изображение
Big Emperor (How it should be).

Последна промяна Wind_Falcon на Съб Авг 28, 2010 10:11 pm, променена общо 6 пъти

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 9:31 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:

нееее, и на твойта картинка липсва лявата ръка :lol: можеби във новия свят чак ще го видим завършен.

Колкото до тренировките, тайм скипа и западането на One Piece като манга...... според мен това е перфектната възможност Ода-сенсей да я върне към златните й дни. Нов свят, нови сили... ще е както едно време, ще пътуват от остров на остров, ще пеят, ще пият и ще се веселят.

Мисля че гледате грешно на предстоящите им тренировки, особенно Санджи, Броок и Чопър.
Добре, можеби не за Санджи, той си е от бойците на борда и ще стане по-силен в пряк бой но все пак основната цел на "тренировките" му е да научи тайните рецепти на травеститите.

SayanMk написа:
Чопър к'во, ше е научил някоя билка?? ;/

Да, какво лошо има в това? Той е корабния лекър, неговата работа е да знае какви билки да даде на Лъффи като преяде с отровни гъби отново :D
Аз също бих искал да видя monster формата му отново но тя просто не е приоритетна \( -_-)/

Бруук ще изнася прдставления всеки ден през следващите 2 години, какво повече искате от него? За какво му е hidden village of sound?

За всичките тези години Ода се е доказал, поне за мен, че знае какво прави и няма да изтърве нивото да падне до това на стандартните шонен клишета. Но като всеки труг жанр, шонена си има параметри и граници и няма как да не влиза в тях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 9:49 pm 
Аватар

В моито очи вече е паднал на техните нива.

:hat:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 10:31 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ще е яко, ако шоонен ОП-то свърши и се почне със сейнен... ама няма да го бъде.
Recca написа:
One Piece Z (OPZ)

ОПС =))
Logrus написа:
- Дрейк според мен ще влезе по-добре в ролята на Шичибукай

Не мое да е Шичи, той напуска правителството вероятно заради неговата проявена "справедливост", в новия свят. Надали ще тръгне да работи за тях.
Марко и КО. няма как да ги унищожат, по-скоро ще lay-low-нат, в смисъл - седят си по островите и ги пазят. Когато някой загази - всички идват. + Шанкс би ги защитил... но това е за група острови. Другите ще се разпределят между новите териториалисти. И всъщост...

:doh: Оле мн зле.. чак сега се усетих, че Йонкоу вече не са Йон... То ВЕЧЕ има свобоно място, баси. Тз, тз.. е начи Черния лесно ще се намърда в редиците им за 2 години.. предполагам.. и Все пак дано станат 5.
Recca написа:

Пюуук! :lol: Усоп=хардкор латино окама, Робин=чайнатаун ресторантка;Лъфи=принц оф персия; Нами=жена с 3 деца и 5 племенничета;Санджи=ДонСанджоте;Зоро=пропаднал надраснал тийн;Кокал=Кокал;Франки не ми се коментира...
telemaniaka написа:
ултимативната комбо атака
Wind_Falcon написа:

УБЕР!!!
Иначе аз съм яко ЗА тренировките, далеч преди Трилър Барка. Но тряя призная на Флакона, че ако бяха отишли в новия свят и ни бяха вкарали в обстановка "survive", тип D.Gray-man, яко тъмнина и криене зад ъгъла да не ги спипат и тренировки насухо и прочее - НЯМАШЕ да е зле! Щеше да вкара яко съспенс и да стане реално опасно приключение, а не просто вървене и мачкане. Ама шанс. Предпочитам може би тренировките, ако няма да става сейнен. Време що има - пред тях е! Лау направи същия избор.
telemaniaka написа:
Аз също бих искал да видя monster формата му отново но тя просто не е приоритетна \( -_-)/

nein, must have :taz: Ама па ако я научи как да я ползва няя ми е толко интересна сиг. :mock: Друго си е да се прояви в яко драма-момента и да те разреве от кеф/ужс...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:09 pm 
Аватар

Ма вие не щете да разберете, че те винаги са си тренирали. Между всяко от приключенията им има някакви периоди през, които освен всичко друго си тренират. Лъфи да не би да измисли гиърите на момента >? Или пък Санджи да реши, "ше се врътна 2 пъти и ше ми пламне чепика" ?
sаya написа:
ако бяха отишли в новия свят и ни бяха вкарали в обстановка "survive", тип D.Gray-man

Тогава пък щяхте да кажете, че плагиатства.... :lol:

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:43 pm 
Аватар

Ако беше тип д.грей мен , нямаше да издържа 600 чаптъра да гледам как бягат и бягат , и бягат и тн.. и ги съживяват и пак бягат.

Луфи щеше да умре два-три-пет пъти ,зоро щеше да бяга - вероятно и той щеше да умре дваж-триж ... и анимето ще свърши на 300 мили от острова на който се намира 'съкровището'.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 11:47 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:
В моито очи вече е паднал на техните нива.

:hat:

Една силна арка е способна да върне истинския блясък на OP.
Тук Ода се конкурира със себе си :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 12:01 am 
Аватар

Той може да го възтанови донякаде след тайм скипа. А те лайната ще си останат.

P.S.
Recca написа:
Ма вие не щете да разберете, че те винаги са си тренирали. Между всяко от приключенията им има някакви периоди през, които освен всичко друго си тренират. Лъфи да не би да измисли гиърите на момента >? Или пък Санджи да реши, "ше се врътна 2 пъти и ше ми пламне чепика" ?

Ем да де това е малко от типа на Dragon Ball от който нямам нищо против.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 1:56 am 
Аватар
Цар Алко

Определено OP sux според спецовете, видиш ли BB избягва силните за да си разучи Gura Gura no Mi, според вас колко време му е било необходимо за да се научи да се бие с Yami Yami no Mi? Ревете да не казвам като вдовици над какво без да се съобразявате, че за да се достигне напредък отнема време. Това с гиърите и ашурата на Зоро са просто подобрения към дадени атаки докато пътуват с влакът към Enies Lobby. Единствената грешка на Ода е, че можеше да прати Зоро при Виста или революционерите да го научат. Вие продължавайте да си ревете, то някои и реваха, защо взеха Франки вместо Паули, а сега му се кланят на киборга ;).

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 11:22 am 
Аватар

На много хора последните арки не им харесва ОП, а именно те ми харесват най-много от всички арки, които съм изгледал (чрез анимето) и чел (чрез мангата).
Не мисля, че мангата е западнала. В момента тя си ми е любима и ще я чета до последния чап :tv:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 11:31 am 
Аватар

Никога нема да ви разбера, заклеам се...Гат Зоро беше утрпеан от Мория всички мрънкаха, че е време Лъфи да се усети къде му е мястото, че му тряя малко заякване, а у...Когато обаче дойде тоя момент и то по най-грубия възможен начин, когато Лъфи беше най-сетне отрезвен и избега от розовата си заблуда, че ше побеждава винаги с добра воля и голямо желание, когато разбра, че не мое на неговият мини мозък да лежи отговорността за пострадалите му другари-ОП западна. То верно, че не може и хуя в путката,и душата в рая, ама съвсем се оливате...Още повече, че нема да видите как се тренира, нема да ви занимават с глупости, но все пак знаете какво се е случило и идва едно резонно развитие на нещата.

Аз по-скоро си мисля, че всичко това е влизало в плана на Драгон, защото Кума изпрати всеки един от тях на нужното място абсолютно съзнателно.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 1:46 pm 
Аватар

Zenith написа:
То верно, че не може и хуя в путката,и душата в рая

"хем хуят до края, хем и душата в рая"

аз съм cool на къде върви мангата :drunk:
но ми липсват старите приключенски дни ... в крайна сметка ЩО пък трябва да са баш най-силните в света? Те се забавляваха много и без тези работи ... вярно че настъпиха един куп крайници не където трябва , но все пак :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 2:46 pm 
Аватар

Ъъ,що пък трябва да са най-силните,а?Щото Лъфи нали иска да е краля на пиратите,значи най-силния,а Зоро иска да е най-силния swordsman(абе има ли някаква дума на български за sworsman? Мечоносец =)) ?)
Мангата си върви много добре,не може да тръгнеш да се биеш срещу някви дето с един юмрук те забиват в земята и да се надяваш че ще ти дойде вдъхновението преди да те убие

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 3:38 pm 
Аватар

Фехтувач.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]