Selem написа:
сега и в мангата е като в анимето
Че Ода кога го смени (позабравила съм бая работи, ще прощавате)
ПП: Да не пропусна и аз да си кажа, че 550тият чаптър ми удари ченето в рода
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Пон Юли 20, 2009 2:44 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Слушайте сега, няма да повтарям
Плодът на Брук (Yomi Yomi no Mi - http://onepiece.wikia.com/wiki/Yomi_Yomi_no_Mi ) според мен, има още една сила. Там на островът на окулистите, той бъде научен да я използва И това е силата да върне един брой човек обратно към живота, най-вероятно за сметка на своя собствен. Тъй Луфи отива да спаси брат си, но той нали вече знае, че не му е брат, ала бала драми и отказва да избяга/остава да понесе смъртното си наказание. Луфи го спасява обаче, загивайки този път (за сметка на миналия, когато Драгон или лудия му късмет го спаси). И когато цялата дандания позатихне и екипажа се събере около тялото на своя капитан, Брук ще направи ритуала да го върне към живот, посвещавайки им мечтата си (да се върнат до китчо и да му разкажат историята на неговите накама) и оставяйки им за спомен раковината с музиката. О ревоар скелетчо, здравей отново Мънки Ди Луфи
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Пон Юли 20, 2009 3:28 pm
deathrazor
Интересна теория и ако по-някакъв начин се сбъдне ще ревем докато ни окапят очите,НО Ода да убие главен герой който е от крюто на Луфи... don't think so.
Не ми се вярва.Ако това стане ще излезе, че Ода е вмъкнал Брук с единствената цел да го килне заради Лъфи.Но идеята не е лоша, все трябва да има "един убит" в цялата тая битка.Не може най-слините изроди във света да се съберат на едно място и да няма поне един мъртъв.
Никои не говори за Драгон 1. Не смятате ли че покраи отглеждането на Ace и One piece е станал революционер 2. При такава мащабна битка не трябва да се появи и драгон с революционерите аз не смятам,че ще има по добър момент за това.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 11:36 am
rageseeker
Регистриран на: Нед Ное 02, 2008 1:00 pm Мнения: 381 Местоположение: In The Wilderness
Той ще дойде чак като свърши битката.Да не е луд да си праща хората на сигурна смърт.Ще изчака маринките да се изтощат и тогава ще си направи хода. П.С И ако петте големци не са на Маринфорта значи,че е тръгнал към тях.
Той може да не знае къде е Luffy и ако разбере предполагам ще ръшне към бойното поле на секундата. Все пак "вината" е негова, че Luffy изобщо влезе във Гранд Лейн. Предполагам Ива и Иназума ще направят някаква връзка с него
Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 12:56 pm
rageseeker
Регистриран на: Нед Ное 02, 2008 1:00 pm Мнения: 381 Местоположение: In The Wilderness
Едвали това ще стане все пак Драгон е избрал да бъде разделен със сина си с години за каузата.Няма да изка да го остави да умре,но няма да изпусне възможността да свали правителството.Пък и Драгон е стратег,не напразно е лидер на революционерите.
Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 1:48 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Нали се сещате, че Маринците са най-голямата сила на Правителството, ако те паднат или бъдат много изтощени, Драгон ще направи своя ход
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Ауч, специалиста. Ами ако Ейс беше ползвал фамилията на майка си заради белобрадия и все пак бяха кръвни братя с Луфи щеше ли да ни наппомниш, че си грешал?
Да , в интерес на истината. Не исках да натяквам нещо , но все пак.
Уоууууу чаптъра беше По-късно ще го прегледам още 2-3 пъти, лудница. Изкочиха яко пирати и тия шичибукайчита ми са правят на надъхани - а бас държа, че половината искат да ги няма там
А
Цитат:
even you guys came ... !!!
трябва да има нещо общо с бившия екипаж на Ейс (Сенгоку дето го спомена)
Очертават се епик чапове
Последна промяна Valk0v на Пет Юли 24, 2009 7:50 pm, променена общо 1 път
Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 3:28 pm
deathrazor
Моментите с бъги бяха просто Последните 2 странички
Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 6:22 pm
Moon
Културовед
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
Великата мистерия... КОЙ Е DADAN?!
Първата ми идея която ми мина през ума: Dadan = Ace, Dadan е просто някво друго име с цел прикритие или нещо от тоя род. Но... http://www.onemanga.com/One_Piece/440/03/ Значи Dadan е някой който се е грижил за Luffy и вероятно Ace... но по демоните защо Garp си спомня за тоя момент точно след като си спомня за разговора си с Roger... интересно ...
Много добър чаптър, но това с Бъги просто сме свали от стола . Просто не виждам как ще се предотврати битката, освен ако маринките не върнат Ейс доброволно на брадата. И все пак кой е Dadan?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения