|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 10:49 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
spiralkinda написа: Ти младеж мангата четеш ли? Джирая си е имал тим във който е бил Минато, дори преди няколко мнения пуснах снимка от wikipedia. Друг е въпроса защо е престанал след това да обучава и се е насочил да пише книги, явно в следващия чаптър или скоро ще разберем.
Абе човек ... като му видиш пост на това дете ... просто скролвай надолу без да го четеш ..... поне аз така правя , защото знам че ще прочета някоя невъзможна глупост и ще се зе изнервя
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 9:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14152_1248274238.png) |
Gerx |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
spiralkinda написа: Ти младеж мангата четеш ли? Джирая си е имал тим във който е бил Минато, дори преди няколко мнения пуснах снимка от wikipedia. Друг е въпроса защо е престанал след това да обучава и се е насочил да пише книги, явно в следващия чаптър или скоро ще разберем.
Прати ми я на PM.Не със пост.
Demig0d-обиден съм,но не достатъчно за да ми делнеш усмивката.Пробвай пак.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 12:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Да забелязвате, че и мангата и анимето спират? Анимето за 3 седмици, а мангата, както стана ясно, за 2 месеца... Само на мен ли ми се струва или може би има връзка?!
Е, какво да се прави, ще наваксвам класическата литература междувременно - Лев Толостой, Ярослав Хашек, Джоузев Хелър, Фьодор Достоевски (препоръчвам това и на всички останали - все пак Наруто не е единственото четиво на този свят ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ). А в крайна сметка може даже да се хвана да прочета и някоя друга манга
П.С.
Сега пък ми хрумна - да не би да има някакъв специален празник в Япония за този период? Или пък да има избори
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 4:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
oversoul написа: Ярослав Хашек
мда от 10 години се каня да му прочета Швейк
иначе препоръчвам горещо Малазианска книга на мъртвите - за сега са само 6 тома по 600 страници минимум, на повечето от вас два месеца може и да са ви малко, но заклевам се ще останете без дъх ... нещо в стил берсек и наруто в едно
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 8:59 am |
![Аватар](http://store.picbg.net/pubpic/D8/EA/42f1bcdbb0c9d8ea.png) |
Sango-chan |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Ету малко спойлчета btw~ ^^
Цитат: Konan: .......... Jiraiya: If you're there, then that would mean that P Pein is... Konan: .... Yeah, it's as you're guessing. Jiraiya: So, after all... What of Hanzou? Konan: Unfortunately/regrettably... Jiraiya-sensei, you already know too much. Pein comes. He attacks Jiraiya from behind, but it was a bushin. Pein uses some doton jutsu. Jiraiya: Uh... this is... Pein smirks. Jiraiya: Land mines! a bang follows. Scene changes to a flashback scene of a young jiraiya & Pein. Chapter ends.
Цитат: 舞台は半蔵に見逃されて帰途につく若き頃の三忍 戦争孤児だった「小南」「長門」「弥彦」の三人を 地雷やが引き取ることになり自立するまで面倒を見る ことになる。
the scen is of the sannin being left alive by hanzo three war orphans 'konan' 'chomon' 'misan' (?) are taken by Jiraiya who says he will look after them until they become independant
Quote: Originally Posted by Zoe View Post The last two names are more likely Nagato and Yahiko.
Continuation of this spoiler:
あ、「舞台は・・」って日本語がおかしいね 正しくは「舞台はかつての雨隠れで半蔵に見逃されて帰途につく若き頃の三忍たち」だ おまけでいうと二人の男の子のうちで一人はペイン似の白髪の子 もう一人は黒髪でペインのあの目をもっていた
One of the boys looks like Pain with light hair. The other boy has dark hair with Pain's eyes.
За сега няма картинки ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ама чаптъра ще е базиран на приказки и част от флашбак за миналото на Джирая...........
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 9:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
дам, жалко че няма картинки още, но поне са потвърдени тези спойлери ^^
Цитат: пейн може би ще се окаже този Яхико - заради очите и е яко силен от малък щото накрая на чаптъра май убива някакъв чунин и бтв SHADOWSONG написа: Флизам си аз в на Шонен Джумп саита и виж кво намирам .
Brother vs. Brother: The situation reaches critical mass in this month's Naruto. Nothing stands between Sasuke and his plan for revenge, now that his degenerate brother Itachi has finally shown his face! After this chapter we take a two-month break before the serialized manga begins again in the January 2008 issue. But there will be plenty of Naruto coverage next month, and the previously unpublished prototype chapter is coming in the December issue.
ми ко да кажа.. интересна новина.. ама слабо ме вълнува че американчетата ще останат два месеца без наруто
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 12:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12169_1414527044.gif) |
nozo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Цитат: Jiraiya: "Nagato, why your eyes...are Mitsuhiko's?" Nagato: "Uhm...have you noticed now? I have the power to assimilate people!" Jiraiya: "What? How did you beat Hanzou?" Nagato: "That man is inside me" Jiraiya: "Is that the unbeatable power?" Nagato: "Master, you also will belong to my collection..."
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/F6/A2/8a495b68ab68f6a2.gif) ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 12:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9327.jpg) |
ira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
ми ко да кажа.. интересна новина.. ама слабо ме вълнува че американчетата ще останат два месеца без наруто ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) [/quote]
американците да си гледат работата. каквото щат да правят.
ние какво ще правим ако спрат мангата следващите два месеца. в този форум ще започнат да излизат всякви теории, защото няма да има манга да ги оборва
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 7:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Излезе и доста добър flashback се оказа, сега нямам време за коментари
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|