|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 10:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Valk0v написа: Абе страничката с ябълките не ви ли се стори интересна - като че ли едната се трансформира в дяволски плод ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Супер интересна даже.. само се чудя дали Цезар го е планирал, но надали. Сега ще стане голямо мазало ако слайми е изял плода.. но фък дет, по-важното е: WRRRYYYYYYYYYYY? Какъв плот ще да е това? Нима значи, че плодовете са kind of SUPUR poison? Да не би да има начин да се повтарят и сега да има втори гас-гас? Защо само един плод от цялата торба? Къде са тези плодове сега? Защо хората се вкаменяваха каквато е силата на мера-мера? __----_---_--- Др. вЧепатление: Посоката от която бе хвърлено листчето на Чопър? Залагам си 80% на Мана.. Мене.. Мими? Мацката с крилете. She'z Law's/ Jakuten de Tsuyo-sa написа: М/у докато си седях и четях чаптъра изведнъж ме усени нещо. Умират хора във One Piece , в реално време не flashback и не са важни герои ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) not so sure, но да, вече доста мъртви трябва да има. Ама все пак 10+ години манга.. всички 10 годишни които са почнали да я четат вече са на по 20 so it's ok looooooool....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 10:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16421_1382541960.png) |
Joy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Jakuten de Tsuyo-sa написа: М/у докато си седях и четях чаптъра изведнъж ме усени нещо. Умират хора във One Piece , в реално време не flashback и не са важни герои ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Умират ли? Аз си мислех, че новата отрова е по-скоро с парализиращ ефект. Нещо като, де да знам... пашкул, дето ги държи неподвижни, докато отровата и някои други фактори не ги довършат бавно и мъчително ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Малко на восъка на Mr.3 ми напомня, само че това е по-creepy на вид :| Но ако е така, това би дало на Чопър достатъчно време за антидот и чудеса, особено ако някой от нашите бъде хванат. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ще видим към края на арката кой жив, кой мъртъв, де А тва Slime изобщо си нямам и на идея как ще го тепат. Сцената с ябълката също беше интересна, но ме съмнява да сме станали свидетели на начин на създаване на плодове. (както бях прочела някъде) Ще е нещо хипер завъртяно, защото беше само една. Няма и да се опитвам да гадая, лол, щото винаги като се опитвам и... мда. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Също ме човърка и бележчицата :3 Някой от хората на Law? No idea lol. ASDF, де е следващия чаптър
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 11:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35339_1339598183.jpg) |
`FireStarter` |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Jakuten de Tsuyo-sa написа: М/у докато си седях и четях чаптъра изведнъж ме усени нещо. Умират хора във One Piece , в реално време не flashback и не са важни герои ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) е,че в маринфорд арката малко ли безименни пирати и маринки измряха?Мен ще ме радва да почнат да измират по-важни герои,не е като да няма странични персонажи
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2012 2:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16421_1382541960.png) |
Joy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
И според мен не. Достатъчно нагло беше, че цялото CP9 са си живи и здрави, а да върнат дори само един от тях в историята... не знам. По-вероятно е да е или някакъв напълно непознат и нов герой, или на чернобрадия Laffitte-то, отколкото това. Все пак, ако не друго, то знаем, че Черната брада е достатъчно умен, че да е в течение с всичко ставащо, докато се спотайва в сенките и само се чуди от какво може да извлече полза, и от какво не. Нали, пък и да не се навре случайно между шамарите, ако това може да се избегне ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Както някой от мугиварите редовно прави D:
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|