|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 15, 2010 10:57 am |
|
slun4o |
|
|
|
Ice-Man написа: Иииии отново правят Наруто на пълен загубеняк Нещо като прочетох заглавието "Kabuto vs. The Tsuchikage!" очаквах нещо по така, но уви... Старчето ще прави серо май е чакай тя сега почва битката
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 15, 2010 11:15 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Серо ти е блиичтардската глава само. Ще да е вариант на магията, с която за малко не затри Сасуке, което ме подсеща, че дядката знае че Дейдара се е изложил с неговата смърт и сигурно ще намери подходящ момент да му го каже. Малко чаптър отбиване на номера ми се види, разтягане на локуми, но какво пък - имаме си сексуално неудовлетворен броненосец ... пфф
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 15, 2010 1:52 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Logrus написа: Серо ти е блиичтардската глава само. Дaли? Аз лично се съмнявам И не съм казал, че 100% това ще е серо Просто началото е серо лайк
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Окт 16, 2010 11:23 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
То тази глава май няма какво въобще да и коментираме освен каква е тая техника на дядката дето може да лети-контролира гравитацията или какво!? Никой от страната на казекаге не може, но от тези със земен елемент -да , че и на други дава тази възможност; пък да вземе да намине насам и на мен да помогне-леле колко пари от билетчета ще спестя . Това на страна, пак започвам да се чудя кой беше в последния ковчег дето Кабуто го изкара щом успя да стресне Тоби/Мадара въпреки клонираната армия . Трябва да е някой или нещо, което обезмисля самото и съществуване-май само оня родоначалника отговаря на това условие или вс е само илюзия, в която сме вкарани от Тоби /ма така става твъърде философско и не ми се иска да забивам натам/.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 5:03 pm |
Hajutze |
|
|
|
`firestarter написа: ще има ли чаптър тая седмица Би трябвало да има ... просто мааааалко се бавят.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 7:55 pm |
|
Burnx |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Супер чап! Интересно какво ще е третото му око. (съмнява ме да е Биакуган, но не е изключено )
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 9:03 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Oф много посредствени чапове напоследък вади тоя мангака. Как може някой толкова прост като Наруто да го направят Хокаге - та Кишимото се подигра с него в този чаптър Никакъв екшън, изобщо нищо. Тоя Кабуто колко противен гущер е не е истина. И на всичкото отгоре другата седмица няма да има чап Едит : Няма да коментирам Шарингана и Риненанга на Мадара. Ако иска може да си сложи и 2-3 бякугана ама в гъза, никой да не знае за тях
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|