|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 6:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
главата пръщи от Bleach style comedy ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) дано да видим и Тошко някаде из лейтенантите ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) чаптъра си е хубав Урахара просто ме радва няма как да го опиша друго яче ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ... и аа да ако Шинджи е по силен от Айзен то с белината ще се свърши лично аз мисля че е по силен но нищо не се знае ^_^"
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 1:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
KISSSY написа: Пълнят ми душата с тия глави... Урахара яде яко бой от тая малката, само джапанката й липсва Х3 Х3 Х3 Не му е лесно на човека, ама и аз се чудя какво толкова има под тия дрехи, че така я заболя крака ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Хареса ми също как оня спипа Айзен ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Сега се замислям, дали, в реално време, шантавия вайзард ще се окаже по-здрав и от Айзен, харесва ми да му мачкат канчето ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) I very much liked this one ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Не ми се вярва да е по-силен от Айзен ... Бил му е капитан едно време , нещата много са се променили и Айзен е станал машина
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 1:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Шинджи му е бил капитан едно време, но сега си е вайзард и как си го усети, че ги шпионира. Айзенчо с тази мазна физиономия преди време сигурен съм, че ако Хирако и компания не са се отделили от СС едва ли би имал минимален шанс да стане капитан.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 9:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4707.jpg) |
SpeKtoR |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
|
Най-накрая малко история, от битки направо ми писна.
Горкия Кисуке
Дано скоро да ги вкара във строя, особено Хиори.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 9:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
|
spiralkinda написа: Шинджи му е бил капитан едно време, но сега си е вайзард и как си го усети, че ги шпионира. Айзенчо с тази мазна физиономия преди време сигурен съм, че ако Хирако и компания не са се отделили от СС едва ли би имал минимален шанс да стане капитан.
хмм ... подценяваш Айзен / който заблуди всеки в СС че е мъртъв , който спря на Ичиго банкая с един пръст / а все пак Ичиго тогава победи няколко капитана / ?
Може би най-силните капитани без старчето изобщо в СС ще се окажат Айзен , Урахара , Йороучи / май го обърках / , Укитаке , Шунсуй и Хирако , който още не сме го видяли да се бие сериозно / все пак е шеф на вайзардчетата / .. тоз Хирако сиг има и Бан-кай , и добре контролира холоу формата си ,така че ще се окаже доста силен.
Най-силните ги пазят за накрая
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 9:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16724.jpg) |
kaibakor |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Той, че Ичиго ще стане най-силният - ще стане, ама тоя Айзен за сега е....машина ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Даже без bankai как си ги трепе.....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 10:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
|
Значи може да съм в грешка, но това което ни показаха в последните чаптъри от СС арката го разбирам по следния начин - Айзен не може да спре банкая на Ичиго с пръст, Айзен не може да прави онази магия не-знам-си-кой-левъл, всичко това , което виждаме Айзен да прави е само илюзия. Някаква версия на Учихите и шарингана, но свързан с релийза на меча му. Той създава илюзията, че спира меча на Ичиго, но всъщност той не е бил там където меча отива, а и го накълца междувременно
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|