|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 1:54 am |
|
Rampage |
|
|
|
Имам въпрос относно Клеймор. Понеже разбрах, че арката с войната на Север малко са я поизкривили и се отклонявало от мангата, някой може ли да ми каже от кой чаптър нататък трябва да се чете мангата?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Сря Апр 17, 2013 5:01 pm |
Hajutze |
|
|
|
Наруто само закаснява превода или ... ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Пет Апр 19, 2013 1:44 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Четох първата глава на една манга преди време,но забравих да я добавя към листата си и ми трябва малко помощ от ваша стана да я намеря. Нова манга.Главния има болест която може да го убие всеки път като се възбуди(:lol: stupid i know) баща му обаче го обучи на някъв боен стил с който да избягва подобни ситуации.Без да иска MC-to се записва в училище в което до сега е била само за момичета.Училището е подобно на тези от AIKI и Ikkitousen където ученичките се бият за лидерството му.Та главния спасява една от лидерките на трите фракции и тя го моли да я приема като негова ученичка. Общо взето това беше първата глава
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|