|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 5:18 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Как да е забравил женския бой - ей сега ще почват. ( Въпреки че Куниеда каза, че ще убива Ога, не - Хилда, но ревността на жените си е на съвсем друго ниво ) Тази битка трябва да се види~Ако естествено Ога не дотича и застане по средата, заявявайки, че да се бият жени е неправилно и неетичко Иначе малко ми се вярва момчето да се бие с тези двете, по-скоро ще му изчетат правилника на сестринството им. Обаче бебето е сладур - най-силният от четиримата му прилича на биберон Няма такъв филм. Но пък е хубаво - все пак Ога не се бие без да има видима причина за това. Моите надежди за отлагането на двубоя са с цел мангата да не свърши до десет глави Все си представям след като Ога победи човешките си противници ще дойдат демони, дяволи и прислужниците на Краля. И искам това тату още по-еволюирало
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Нед Юни 21, 2009 12:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Oga се бие единствено ако има причина, нещо странно има.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Пон Юни 22, 2009 7:07 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Мдаааам супелл - злодея е евентуално тоя последния от групата на лошковците, дето ги пребиха миналата глава ... иначе мангата толкова взе да ми харесва, че смятам да я оставя да се натрупат много нови глави, че да си начеша крастата наведнъж... да кажем ще издържа поне седмица, надявам се да излязат поне два тома lol ..иначе srsly ,очаквам с нетърпение следващата глава, която най вероятно ще ме накара да чакам с още по-голямо нетърпение по-следващата мразя ongoing заглавия... а и самата манга, освен че набира сила, има и много място за развитие - след като пребият де що намерят хулигани из града, ще почнат да тепат демоните на papa Satan
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 9:32 am |
Hajutze |
|
|
|
Някой май ще има главоболие на сутринта ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|