Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 5:16 pm 
Аватар

Oчаквах повечко от тази глава. Нещо останах с чувството че почна и свърши на средата на нищото ... Нищо против да видя нещичко за Тайгър ама малко по-комактно в тази глава - едни пропилени страници за мен - по-скоро като увод към следващата даже и за глава не мога да го сметна.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 5:51 pm 
Аватар
Цар Алко

нормално е да ти се струва бързо след като имаше двойни странички, само не успях да разбера Отохиме с какви размери е, а Ширахоши е едно такова огромно бебе в сравнение с братята си... :shock:
Поне се разбра, че Отохиме има същото хаки като онова момиченце от Скайпея, както и на Коби. Следователно Ширахоши ще го има и тя.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 7:58 pm 
Аватар

Ем принцесата се е метнала на бащата все пак щом рибата му влиза там значи и тва може излезе =))
Иначе Арлонг срещу Джимбеи изглежда интересно

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 8:39 pm 
Аватар

Въпроса не е защо бебето е толкова голяма, а как е заченато и как Нептун не я е разпорил царицата.А още по-големият въпрос е как е излязло бебето от майка си?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 9:08 pm 
Аватар

Нали преди тоя Ходи е бил от армията сигурно си е изпуснал шишето с анаболите и бебето ги е напипало :confused: или може да е заченато в епруветка .

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 9:22 pm 

Тоооо при рибите размножаването не става ли по малко по-различен начин ?

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 9:25 pm 
Аватар

Е ма те тея очевидно са хуманоиди и някой части от телата на жените им ме навеждат на мисълта, че са бозайници.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 10:06 pm 
Аватар

Искаше ми се да видя атаката над Марижое
Кралицата е много дива (чесно казано си представях лелка към 40-те, дебала и ниска - а тя каква излезе :lol: )
Поне разбрахме Ширахоши откъде е наследила реването, а дори не ми се говори как е родена - кралицата заслужава още едно кралство =))
Тайгър е батка, това е ясно. Междудругото си мислех че Арлонг е доста по-малък от Джинбей, а тя разликата била 5 години. Значи Ширахоши е на 16 години, Джинбей е на 46, Арлонг е на 41.
Чудно ми е дали Тайгър може да е жив :tv:, водят го мъртъв ама знае ли човек
И шефа на мафията изгледжда "бад ас" :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 14, 2011 8:35 am 
Аватар

И аз мислех, че Тигера може да е жив. Ама дори да е жив сигурно е прибран някъде от правителството.
А иначе за Кралицата и Нептун сигурно хакито и помага да ги поема тия големи неща =))

МнениеПубликувано на: Чет Апр 14, 2011 11:14 am 
Аватар

Мамка му и чаптър, как ми събуди любопитството. Сега трябва да чакам още седмица.

Ключовото събитие ще е смъртта на Тайгър (или изчезването му).
Вероятно тогава Арлонг и Джинбей са спорели кой да е капитан, от което Арлонг е напуснал Слънчевите пирати и е тръгнал с своите пирати, а Джинбей е наследил Тайгър като предводител на СП. Арлонг се е установил в Ийст Блу (доколкото помня, беше там), а Джинбей е продължавал да мачка наред. Вероятно тогава се е срещнал с Уайтбърд и е разбрал, че сред хората може да има свестни. А пък Маринките, уплашени от евентуален юбер съюз между Съни пайрътс и УБ пиратите, решили да извлекат максимума от ситуацията - направили Джинбей шичибукай.

Пфф, вкарах се в филма.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 14, 2011 11:21 am 
Аватар

JohnnyQuid написа:
Пфф, вкарах се в филма.

И не само ти. :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 14, 2011 12:10 pm 
Аватар

JohnnyQuid написа:
Мамка му и чаптър, как ми събуди любопитството. Сега трябва да чакам още седмица.

Ключовото събитие ще е смъртта на Тайгър (или изчезването му).
Вероятно тогава Арлонг и Джинбей са спорели кой да е капитан, от което Арлонг е напуснал Слънчевите пирати и е тръгнал с своите пирати, а Джинбей е наследил Тайгър като предводител на СП. Арлонг се е установил в Ийст Блу (доколкото помня, беше там), а Джинбей е продължавал да мачка наред. Вероятно тогава се е срещнал с Уайтбърд и е разбрал, че сред хората може да има свестни. А пък Маринките, уплашени от евентуален юбер съюз между Съни пайрътс и УБ пиратите, решили да извлекат максимума от ситуацията - направили Джинбей шичибукай.

Пфф, вкарах се в филма.

Същност Джинбей е станал капитан след Тайгъра. И като е станал Шичибукаи е разпуснал екипажа.

МнениеПубликувано на: Чет Апр 14, 2011 12:18 pm 
Аватар

Е все пак мисля, че въпреки хуманоидния си вид, русалките и прочие се размножават по традиционния :lol: за тях си начин - чрез хайвер. С малки уговорки, примерно че не изхвърля по сто хиляди тона от раз, ами по две-три-пет зрънца ... нещо хибридно между бозайническото и рибешкото множене

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 2:12 pm 
Аватар

BITCH SLAPPED!

Иначе честно казано ми писна от тия тъпи "комедийни" персонажи от ОП. Почна прекалено много да му липва сериозност последно време на ОП и продължава да запада. Сам по себе си чаптъра става, но деба тия флашбакове Ода така и не се научи как да ги прави качествено. Вместо по момент два (примерно само това с кралицата) да покаже тоя чаптър + нашите и така да ги кара флашбаковете (и по сбити) винаги прекъсва действието, което и без това не е от най-бързите в момента. Фишъра чесно казано ми се стръваше по-животно преди да го видя...

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:45 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Buu, можеше и без това минало да минем. Да беше два кадъра или пък вилнеенето в Мариджоя - щеше да се ядне доста добре, ама така...? Драмата на фиш-мър-мените... дреме ми -о-

Приключенецът и на мен ми падна ЯКО в очите, вече е далеч от онази Имба от миналото...
Джимбей още повече ми падна, тъй като "Рицарят на морето" си бил тъпа риба избиваща наред и по-зло от Арлонг три пъти =//
Самата отрепка Арлонг също се появи, ест...
Отохиме-сцената въобще не ми бе смешна =\\ Представях си я като сериозен персонаж.. оная гадателка щеше да е 2 пъти по-кралица от тая... =//

Въобще.. waste of pages -_- .. Знам, че тая арка отдавна се чака и тряя да е по-дълбока, ма тоя нов свят ше го видиме след ОЩЕ 2 години ако така продължава -_- Не ме кефи как се разви изобщо...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]