|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 13, 2011 5:51 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
нормално е да ти се струва бързо след като имаше двойни странички, само не успях да разбера Отохиме с какви размери е, а Ширахоши е едно такова огромно бебе в сравнение с братята си... Поне се разбра, че Отохиме има същото хаки като онова момиченце от Скайпея, както и на Коби. Следователно Ширахоши ще го има и тя.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 13, 2011 9:22 pm |
Hajutze |
|
|
|
Тоооо при рибите размножаването не става ли по малко по-различен начин ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 13, 2011 10:06 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Искаше ми се да видя атаката над Марижое Кралицата е много дива (чесно казано си представях лелка към 40-те, дебала и ниска - а тя каква излезе ) Поне разбрахме Ширахоши откъде е наследила реването, а дори не ми се говори как е родена - кралицата заслужава още едно кралство Тайгър е батка, това е ясно. Междудругото си мислех че Арлонг е доста по-малък от Джинбей, а тя разликата била 5 години. Значи Ширахоши е на 16 години, Джинбей е на 46, Арлонг е на 41. Чудно ми е дали Тайгър може да е жив , водят го мъртъв ама знае ли човек И шефа на мафията изгледжда "бад ас"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 11:14 am |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Мамка му и чаптър, как ми събуди любопитството. Сега трябва да чакам още седмица.
Ключовото събитие ще е смъртта на Тайгър (или изчезването му). Вероятно тогава Арлонг и Джинбей са спорели кой да е капитан, от което Арлонг е напуснал Слънчевите пирати и е тръгнал с своите пирати, а Джинбей е наследил Тайгър като предводител на СП. Арлонг се е установил в Ийст Блу (доколкото помня, беше там), а Джинбей е продължавал да мачка наред. Вероятно тогава се е срещнал с Уайтбърд и е разбрал, че сред хората може да има свестни. А пък Маринките, уплашени от евентуален юбер съюз между Съни пайрътс и УБ пиратите, решили да извлекат максимума от ситуацията - направили Джинбей шичибукай.
Пфф, вкарах се в филма.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 11:21 am |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
JohnnyQuid написа: Пфф, вкарах се в филма. И не само ти.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 14, 2011 12:10 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
JohnnyQuid написа: Мамка му и чаптър, как ми събуди любопитството. Сега трябва да чакам още седмица.
Ключовото събитие ще е смъртта на Тайгър (или изчезването му). Вероятно тогава Арлонг и Джинбей са спорели кой да е капитан, от което Арлонг е напуснал Слънчевите пирати и е тръгнал с своите пирати, а Джинбей е наследил Тайгър като предводител на СП. Арлонг се е установил в Ийст Блу (доколкото помня, беше там), а Джинбей е продължавал да мачка наред. Вероятно тогава се е срещнал с Уайтбърд и е разбрал, че сред хората може да има свестни. А пък Маринките, уплашени от евентуален юбер съюз между Съни пайрътс и УБ пиратите, решили да извлекат максимума от ситуацията - направили Джинбей шичибукай.
Пфф, вкарах се в филма. Същност Джинбей е станал капитан след Тайгъра. И като е станал Шичибукаи е разпуснал екипажа.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|