|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 6:36 pm |
|
Mutant |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 5:15 pm Мнения: 12 Местоположение: On The Earth
|
lcool написа: btw аз ли греша или триопашатото нямаше хост ? било е извадено от джинчурикена по незнайни причини.
_________________ You know me, but i now you better.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 7:22 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
"You're hips are a virtual timebomb" - хахах дъртия Цучикаге кърти xDDD Мизукагето прилича на Цунаде, също толкова буйна, но е по-сладка xD Единия от 7-те мечоносеца кърти и той - "I'll protect her beatiful smile, if i can Райкагето всички знаем, какъв гад е xD И в този чап това твърдение отново се потвърди Наруто от една страна постъпи мъдро, от друга не... Смисъл не трябваше да защитава емото, въпреки това за омразата... Всъщност аз не знам друг, освен Наруто, Сакура и може би Какаши, които искат Саске обратно So Наруто няма право да излиза с тъпото оправдание - My friends will revenge for Sasuke, if you kill him А бе г/д беше доволен чапа.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 8:04 pm |
|
ddoogg |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 14, 2007 5:40 pm Мнения: 82 Местоположение: The City of Music
|
Цитат: Всъщност аз не знам друг, освен Наруто, Сакура и може би Какаши, които искат Саске обратно Интересно защо мислиш, че никой не го е грижа за Саске след като бяха сформирали един отбор от приятелите на Саске, за да тръгнат да го търсят и бяха много загрижени за него... В този чап имаше основно раздвижване на нещтата... Показаха как всички кагета тръгват за срещата Мизукагето ме супер ме искефи изглежда много опасна и дядката съще радва с изказванията си апък Наруто се опитва да спре цялата верига от омраза като поеме тази на новите нинджи ама да видиме ... Очаквам следващия чап с нетърпение
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 8:47 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
krumisimo написа: Logrus написа: Нали уж мизукажето беше Мадара ... каква е тая мацка Кисаме го нарече мизукаге, но това е било преди време... Я да видим сега Кабуто на какво вече е заприличал... чак сега видях поста ти може би наистина е бил навремето и после е напуснал селото и тръгнал да събира зверовете (и формира Акатсуки... Акатски ... Акутсуки ... по демоните вече забравих кое беше правилното ) Когато Итачи избива своите, след Лисицата, Мадара още не е бил почнал да ги събира, май не е имало и организацията. Вероятно тогава не е бил и Каге, защото няма логика да си се разхожда свободно извън селото ... бая странно би било От друга страна Забуза напада Мизукагето след атаката на 9-опашатото, следователно ... нищо не значи, само още по-объркано става. Много вероятно е Забуза и Акулчо да са били по едно време мечоносци (добавяме и онзи от филърите), Акулчо познава Тоби като Мизукаге ... следвате ли мисълта ми друг път ще довършвам ... гостите идат
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 9:28 pm |
krumisimo |
|
|
|
Logrus написа: Тук вече наистина границите във времето много се размиват... Само мангаката знае какво точно е правил Мадара и кога го е правил...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 9:33 pm |
Hajutze |
|
|
|
Мангаката на много места има лош тайминг (Анко + Джуго ? т.е. нали от джуго тръгва цялата работа с печата, Анко има такъв от .. да речеме детска възраст .. та кво, Джуго се е предал на Орочимару докат е бил на 3 ? (случайно избрана възраст) )
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 10:36 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
ddoogg написа: Цитат: Всъщност аз не знам друг, освен Наруто, Сакура и може би Какаши, които искат Саске обратно Интересно защо мислиш, че никой не го е грижа за Саске след като бяха сформирали един отбор от приятелите на Саске, за да тръгнат да го търсят и бяха много загрижени за него... Може би защото тогава отидоха заради Наруто, а не заради Саске Даже мисля, че Шикамару го каза в прав текст в някои от епизодите в тази арка
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|