|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 3:07 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
По всичко личеше, че Магелан е логия, но след като Лъфи го ошамари ме съмнява теорията, че шефа на затвора има способност като Курохиге или пък че Лъфи има някакъв имунитет. И Mr. 3 на моменти има логияподобни способности, но не е . Да видим, остава по-малко от седмица . И на мен ми се иска Ханябал (май така му беше името) да се окаже някаква машина. Това би било напълно в стила на Ода .
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 3:13 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
thewizards написа: Zenith написа: А аз не мисля, че се топи. http://www.onemanga.com/One_Piece/534/02/ Виж как изглежда и какво казва. Според мен топлината изобщо не му понася. По тая логика и Лъфи се поти. Жега му е, сто пъти се каза, че там е плюс милион градуса. Аз на 25 имам усещането, че съм от захар, кво оставя за по-високи температури. Ханибал е просто амбициозен мегаломан.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 3:36 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
Магелана е парамеция уе, ако беше логия нямаше да ползва Веном роад-а така - да се пъха вътре без да си сменя формата освен това досега логиите май са все елементали - а пойзъна е статус атака, а не елементал баси, на небето изскочиха с англески крилца, а в импела са с някакви демонски (освен ако не са фалшиви като рогата на Магелан) а бтв за дрехите - нали Марагарет му даде на Луфи нови дрешки, ушити по подобие на старите - тях пък щото ги изгориха заедно с остатъците от гъбите
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 3:37 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
Akuma-kun написа: Хммм Лъфи нали е гума... а кое изолира добре от токсични материали ..гумата.Според мен може да го удря защото му е естествен враг.Както при битката с Енел .Никои неможеше да го пипне ама Лъфи му наля канчето набързо. В това няма никаква истина, токсичността се изолира най-добре с олово а не с гума. Гумата е органично съединение и всякакви киселини и такива съединения и влияят, опитай да сложиш някакъв разтворител върху гума и ще видиш какво ще стане. А за Енел, гумата е диелектрик и затова електричеството не й въздейства.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 3:51 pm |
|
Akuma-kun |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 3:38 pm Мнения: 1663 Местоположение: Зад Теб
|
thewizards написа: Akuma-kun написа: Хммм Лъфи нали е гума... а кое изолира добре от токсични материали ..гумата.Според мен може да го удря защото му е естествен враг.Както при битката с Енел .Никои неможеше да го пипне ама Лъфи му наля канчето набързо. В това няма никаква истина, токсичността се изолира най-добре с олово а не с гума. Гумата е органично съединение и всякакви киселини и такива съединения и влияят, опитай да сложиш някакъв разтворител върху гума и ще видиш какво ще стане. А за Енел, гумата е диелектрик и затова електричеството не й въздейства. прав си..тои лъфи е естесвена гума..няма химични примеси за устоичивост
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 6:36 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
Nocturno написа: Хахахахаха, този спор за изолирането на отровата ме изкефи супер много . Някой ще ми припомни ли какво стана с Лъфи след като Крокодайл го ковна с отровната си кука, че не помня? Това би трябвало да реши спора за отровата. Беше полумъртъв и ако не беше антидотът който Робин му даде щеше да е мъртъв.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 9:46 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Много сте критични . Лъфи все пак не е Широхиге - един замах и 20 и кусур кораба да ги отняма. Ако беше така нямаше да е интересно. Щяхме да гледаме една вършачка и толкова. Сигурно ще му се наложи да измисли нещо, за да се измъкне от лайната, в които затъна, но може и някой да помогне . Не ми стана ясно Мr. 2 победил ли е Ханябал или само го е прецакал по някакъв начин, или пък вицето помага на нашите (последното ми е малко съмнително). Пето ниво явно има, остава да видим кои го дирят там . Напоследък, обаче главите не ме кефят толкова много, колкото в началото на ИД .
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 11:04 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
М нем спомням си поне битката с Крокодила и Енел. Въпреки, че в началото го попребиха Лъфи поне успя да направи нещо, докато срещу адмиралите, а и срещу Магелан и Кума, както и Сентумару той просто беше безполезен. И сам го осъзна. Знам, че не може вечно да побеждава, не го и искам от него, но нека поне да покаже защо заслужава 300 000 000.Просто е супер нелогично да видиш как смазва шичибукай от типа на Мория и после да го гледаш как не може да се напъне на нещо друго освен редви войничета....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|