Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 12:07 am 
Аватар

Значииииии..към всички който питаха дали Тоби е Обито..нееее мозъции не сте чели внимателнооооо..Тоби е Учиха Мадара-той си го каза.като излязаше от кабинета на Пейн(ся кабинет ли е стаяли е нз)..Точно кой епизод беше не знам-беше докат Джирая разпитваше онияя...Товааа е!После го(Тоби) даваха и застанал на оня водопад,където се биха Наруто и Сасуке..А фигурите(там статуй ли са кфо са?! xD) на водопада са Първоя Хокаге и Учиха Мадара....Тфа е което мисля аз пък не знам...

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 12:41 am 
Аватар

абе нз за вас ама вече не прекалявате ли с тоя Обито да е Тоби...ако беше той когато Тоби каза че е мадара щеше и да си свали скапаната маска за да си покаже лицето..а и кво се кефете на тоя Обито като
вьобще нищо немоеше да прави в целия гайден единствената полза от тоя тупак е че даде на какаши шарингана...
Джирария си умира просто щото и той си го каза сам...жабите се опитаха да го разубедят да не ходи при акатски ама тва е единствения шанс да разбули кой е Pain като се жертва защото никой може да не стигне до толкова далеч в боя с него...а тва с гьрлото е нещо от Pain за да неможе да каже кой всьщност е той...а дано жабата го е чула ако го е казал в последният момент или Pain пред очите като пуква да се разкрие :roll:

LooneR и аз тези драсканици ги мислех за нещо ама тея от лявата страна са си точно 2 изкривени колони които са издраскани от мелето...виж за тва по високото дето е в дясно може да е нещо ама ме сьмнява :? :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 2:13 am 
Аватар

nozo написа:
Само не мога да разбера защо се насочваме към бивши ученичи на Еро при положение, че почти всички предполагаме, че избрания е Наруто. При това положение не е задължително Пейн да е бивш ученик на Джирая Нали ... :roll:

Ами защото Пейн нарече Джирая Sensei.
SayanMk написа:
LooneR
Това е една страхотна теория :thumbsup:

SayanMk написа:
Честно казано малко странно ми се вижда обаче, тя да е центъра на всичко. В смисъл такъв, че тя въпреки всичко е женско. Тоест, ако наистина плота се обърне толкова брутално, мисля, че следното обяснение ще пасне, за да се обясни -- Ако действителното лице на Пейн е Конан, то Конан не е нито Нагато, нито Яхико, НИТО Конан, а е ТЯХ. Тоест - или и 3мата са живи и управляват кулки//невъзможно, или 3мата са се сляли в едно по една или друга причина, с помоща на ринненгана. Така са разбрали какво е истинска болка и .... ДОРАМА ДОРАМА ДОРМА....~

Колкото до лицето - тва определено не е нейното лице ^^" Ако е, то тя трябва да е Бог. А тя не е... пък и не се връзва много, ама като знаеш какво гледаш наистина има асоциация

Може да е бог,но като какъв се възприема Пейн от подчинените му и него самия?Като бог :twisted:

И сега като прочетох това
balsamatora написа:
Аз пък лично се съмнявам Джирая да е умрял, защото според предсказанието трябва да направи избор за бъдещето на света на нинджите. Може би го е направил, когато се е съгласил да ги тренира, но за мен той има несвършена работа още :wink:

сетих се нещо друго :idea: .Още бях чел,че в легендата за Джирая(който всъщност е нещо като нинджа Робин Худ,която краде от богатите и дава на бедните,като обикаля света на голям жабок(ест))по-късно той бива спасен от човек,който той по-рано е спасил и познайте как се казва Тсунаде.Беше нещо подобно,но със сигурност е жена и се казва Тсунаде и затова има надежда за стария перверзник :wink: .
Единственото,което не искам да стане след тази битка е Джирая да стане новия summoner-Pain,защото стария бе тотално разделен на две.Това ще е прекалено за русичкото добро момче с лисичка в него :P.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 10:01 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

_haruno_sakura_ написа:
Значииииии..към всички който питаха дали Тоби е Обито..нееее мозъции не сте чели внимателнооооо..Тоби е Учиха Мадара-той си го каза.като излязаше от кабинета на Пейн

Въпреки всички преводачески напъни около този момент, аз съм все още в състояние да споря, че говори за себе си като Учиха Мадара. На мен си ми се струва, че преясно си казва "С тази сила на Учиха Мадара", което определено не значи, че той е Мадара. :roll:
Ако Мадара е налазил тялото на тОбито, или обратното(някакси) ок, ама... Бе едно е сигурно. тОбито владее реалната сила на шарингана, която е била владяана от Мадара. Затова той е над Итачи и Саске в момента.
Но за него като си му дойде реда, сега Пейн е на прайм-тайм. Кофти ще е, ако на Джирайя му лепнат 20 пиърсинга и го направят кукла...това ако стане, значи автоматчно да изправят Тсунаде срещу него, щото няя кой друг да го убие по-ДОРАМАтично от нея... =////

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 10:37 am 
Аватар

Чакайте, що Мадара трябва да има по-силен Шаринган от Итачи и Сасуке? Първо, той ще е само на едното око, и второ, няма да е Мангукьо Шарингана... или съм пропуснал нещо в бързото четене?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 2:43 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е нема да е мангекьо, а вероятно нещо по-силно :nod:
Мадара е символа на Учиха и Шаринган клана въобще + се е бил с лицита и е оживял... чее може би дори я е и пратил в Наруто...
Ма ше видиме...
Когато Дейди се взриви, Саске използва съмон, за да се предпази и телепортира с него, а тОбито просто си е създал едно порталче с шарингана най-вероятно =D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 2:50 pm 
Аватар

Еми да защо да не е мангьоко......той като го гледам Тоби въобще не се притеснява от който и да е ....е може би само Дейдара щото само го биеше ама той вече се взириви.......пък и да не забравяме че не само Саске избяга от експлозията на Дейдара......

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 6:47 pm 
Аватар

еЕе дА ама ак0 Джирая умре ши станииии много ТЪПО щот единственият перверзник ще е Какаши(xD)....иИи ще се откажаа от мангата :( :( :( безз Джираяя нямАа да е толкова смешнооо :(

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 8:40 pm 
Аватар

nem13 написа:
Чакайте, що Мадара трябва да има по-силен Шаринган от Итачи и Сасуке? Първо, той ще е само на едното око, и второ, няма да е Мангукьо Шарингана... или съм пропуснал нещо в бързото четене?

a що пьк мислиш че е само с едно око заради едната дупка на маската :?
Тоби го правят смешен в момента и как се гаври с всички и чрез това сьбира и информация за всички които се испречкват за да си направи план за по нататьчни действия и накрая ще ударят някакьв преврат над всичко...

колко до джирария ясно перверзен ама колко са го давали в мангата и колко в анимето...то от анимето ви се е набил на такьв с фильрите..всеки не иска да пуква ама тепьрва доста от персонажите ще си заминават сьс сигорност :? :wink:

Последна промяна Super_Beast на Нед Дек 09, 2007 8:41 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 8:40 pm 
Аватар

О фък стана ми интересно! Искам да видя Пейн!!!!!! И сигурно следващата глава няма да е с Джирая и Пейн,за да го видим, а ще е с Тоби и Какаши или със Саске и Итачи :idea: .

Дано Джирая-чан да оцелее! :onegai: :onegai: :onegai: :onegai: :onegai:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 1:54 am 
Аватар

В момента няма нито една известна силна нинджа , която би могла да спаси Джирая, а определено той сам не може да избяга ... следователно Джирая може да оцелее само ако Пейн го пощади, а това би станало само ако разкрият още нещо свързано с него и защо имат таква силна връзка те двамата - не е нормално Джирая да я познавал всичките тела на Пейн просто ей така... има нещо зад тази загадка :)

И си мисля, че когато Джирая каза, че е разбрал кой е Пейн, някак си изключвам да има нещо общо с Конан/3в1 , според мен е нещо свързано с Четвъртия ... звучи още по-абсурдно, но все пак той е бил негов ученик, а Пейн твърди че е бог ... кой твърди че е бог ако не онзи който е надвил смъртта :wink: ?

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 2:17 am 
Аватар
Masaka?!

Цитат:
не е нормално Джирая да я познавал всичките тела на Пейн просто ей така... има нещо зад тази загадка

Колкото и да е пътувал Джирайя - абсурдно е малко да ги познава всичките.
A. Света на нинджите е малък и верно всички се знаят.
Б. Пейн наистина е избраният и Жабата е карала Джирайя да пътува, за да опознае повече нинджи, за да може един ден да успее да му разгадае тайната.
В. Пейн е вкарал Джирайя в якото генжитсу с очите си и Джирайя затова познава опонентите си... ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 2:06 pm 
Аватар

Logrus написа:
а Пейн твърди че е бог ... кой твърди че е бог ако не онзи който е надвил смъртта :wink: ?

Ами да, обаче може и Пейн да е бил на прага на смъртта. Онова момче Нагато е умряло. Може двамата да са били на "прага на смъртта" ,обаче само Нагато да е умрял. Ами в мангата има много умрели и не можем да се въртим само около Четвъртия! :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 2:22 pm 
Аватар

ако около някой има мистерия -> шансовете да се намира в Тоби са дооста високи :nod:

накрая Тоби ще вземе да се окаже някакъв асансьор, където са се наблъскали всички персонажи около които витае мистериозност - Мадара, Обито, че и Рин даже, Четвъртия, Нагато разбира се и много много други нинджи, за които все още не подозираме >.< аа да и Кушина ще е там :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 4:45 pm 
Аватар

Тоби ще ги развърти ли ония 8 нинджи ? .. ще преувеличат бая ако вземи да ги рита по терена .. според мен ще е кратък бой между тоби и какаши ..

П.С. Трябва ми един човек за проект, който разбира английски добре и може да ми извади всякаква информация от мангата или анимето ... който иска да ми прати лс ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]