|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 12:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
абе нз за вас ама вече не прекалявате ли с тоя Обито да е Тоби...ако беше той когато Тоби каза че е мадара щеше и да си свали скапаната маска за да си покаже лицето..а и кво се кефете на тоя Обито като
вьобще нищо немоеше да прави в целия гайден единствената полза от тоя тупак е че даде на какаши шарингана...
Джирария си умира просто щото и той си го каза сам...жабите се опитаха да го разубедят да не ходи при акатски ама тва е единствения шанс да разбули кой е Pain като се жертва защото никой може да не стигне до толкова далеч в боя с него...а тва с гьрлото е нещо от Pain за да неможе да каже кой всьщност е той...а дано жабата го е чула ако го е казал в последният момент или Pain пред очите като пуква да се разкрие
LooneR и аз тези драсканици ги мислех за нещо ама тея от лявата страна са си точно 2 изкривени колони които са издраскани от мелето...виж за тва по високото дето е в дясно може да е нещо ама ме сьмнява
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 2:13 am |
![Аватар](http://img210.imageshack.us/img210/9589/yondyavaen9.png) |
LooneR |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 13, 2006 10:19 am Мнения: 40 Местоположение: Bath, UK
|
nozo написа: Само не мога да разбера защо се насочваме към бивши ученичи на Еро при положение, че почти всички предполагаме, че избрания е Наруто. При това положение не е задължително Пейн да е бивш ученик на Джирая Нали ... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ами защото Пейн нарече Джирая Sensei. SayanMk написа: LooneR Това е една страхотна теория Thanks ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ,въпреки че аз по-скоро я сглобих ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) . SayanMk написа: Честно казано малко странно ми се вижда обаче, тя да е центъра на всичко. В смисъл такъв, че тя въпреки всичко е женско. Тоест, ако наистина плота се обърне толкова брутално, мисля, че следното обяснение ще пасне, за да се обясни -- Ако действителното лице на Пейн е Конан, то Конан не е нито Нагато, нито Яхико, НИТО Конан, а е ТЯХ. Тоест - или и 3мата са живи и управляват кулки//невъзможно, или 3мата са се сляли в едно по една или друга причина, с помоща на ринненгана. Така са разбрали какво е истинска болка и .... ДОРАМА ДОРАМА ДОРМА....~
Колкото до лицето - тва определено не е нейното лице ^^" Ако е, то тя трябва да е Бог. А тя не е... пък и не се връзва много, ама като знаеш какво гледаш наистина има асоциация Може да е бог,но като какъв се възприема Пейн от подчинените му и него самия?Като бог И сега като прочетох това balsamatora написа: Аз пък лично се съмнявам Джирая да е умрял, защото според предсказанието трябва да направи избор за бъдещето на света на нинджите. Може би го е направил, когато се е съгласил да ги тренира, но за мен той има несвършена работа още ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
сетих се нещо друго ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) .Още бях чел,че в легендата за Джирая(който всъщност е нещо като нинджа Робин Худ,която краде от богатите и дава на бедните,като обикаля света на голям жабок(ест))по-късно той бива спасен от човек,който той по-рано е спасил и познайте как се казва Тсунаде.Беше нещо подобно,но със сигурност е жена и се казва Тсунаде и затова има надежда за стария перверзник ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
Единственото,което не искам да стане след тази битка е Джирая да стане новия summoner-Pain,защото стария бе тотално разделен на две.Това ще е прекалено за русичкото добро момче с лисичка в него ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 10:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
_haruno_sakura_ написа: Значииииии..към всички който питаха дали Тоби е Обито..нееее мозъции не сте чели внимателнооооо..Тоби е Учиха Мадара-той си го каза.като излязаше от кабинета на Пейн
Въпреки всички преводачески напъни около този момент, аз съм все още в състояние да споря, че говори за себе си като Учиха Мадара. На мен си ми се струва, че преясно си казва "С тази сила на Учиха Мадара", което определено не значи, че той е Мадара. Ако Мадара е налазил тялото на тОбито, или обратното(някакси) ок, ама... Бе едно е сигурно. тОбито владее реалната сила на шарингана, която е била владяана от Мадара. Затова той е над Итачи и Саске в момента. Но за него като си му дойде реда, сега Пейн е на прайм-тайм. Кофти ще е, ако на Джирайя му лепнат 20 пиърсинга и го направят кукла...това ако стане, значи автоматчно да изправят Тсунаде срещу него, щото няя кой друг да го убие по-ДОРАМАтично от нея... =////
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 8:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
nem13 написа: Чакайте, що Мадара трябва да има по-силен Шаринган от Итачи и Сасуке? Първо, той ще е само на едното око, и второ, няма да е Мангукьо Шарингана... или съм пропуснал нещо в бързото четене?
a що пьк мислиш че е само с едно око заради едната дупка на маската
Тоби го правят смешен в момента и как се гаври с всички и чрез това сьбира и информация за всички които се испречкват за да си направи план за по нататьчни действия и накрая ще ударят някакьв преврат над всичко...
колко до джирария ясно перверзен ама колко са го давали в мангата и колко в анимето...то от анимето ви се е набил на такьв с фильрите..всеки не иска да пуква ама тепьрва доста от персонажите ще си заминават сьс сигорност
Последна промяна Super_Beast на Нед Дек 09, 2007 8:41 pm, променена общо 2 пъти
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 1:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
В момента няма нито една известна силна нинджа , която би могла да спаси Джирая, а определено той сам не може да избяга ... следователно Джирая може да оцелее само ако Пейн го пощади, а това би станало само ако разкрият още нещо свързано с него и защо имат таква силна връзка те двамата - не е нормално Джирая да я познавал всичките тела на Пейн просто ей така... има нещо зад тази загадка
И си мисля, че когато Джирая каза, че е разбрал кой е Пейн, някак си изключвам да има нещо общо с Конан/3в1 , според мен е нещо свързано с Четвъртия ... звучи още по-абсурдно, но все пак той е бил негов ученик, а Пейн твърди че е бог ... кой твърди че е бог ако не онзи който е надвил смъртта ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 2:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Цитат: не е нормално Джирая да я познавал всичките тела на Пейн просто ей така... има нещо зад тази загадка
Колкото и да е пътувал Джирайя - абсурдно е малко да ги познава всичките.
A. Света на нинджите е малък и верно всички се знаят.
Б. Пейн наистина е избраният и Жабата е карала Джирайя да пътува, за да опознае повече нинджи, за да може един ден да успее да му разгадае тайната.
В. Пейн е вкарал Джирайя в якото генжитсу с очите си и Джирайя затова познава опонентите си... ;/
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 2:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6245.jpg) |
pavlina_1990 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
Logrus написа: а Пейн твърди че е бог ... кой твърди че е бог ако не онзи който е надвил смъртта ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ?
Ами да, обаче може и Пейн да е бил на прага на смъртта. Онова момче Нагато е умряло. Може двамата да са били на "прага на смъртта" ,обаче само Нагато да е умрял. Ами в мангата има много умрели и не можем да се въртим само около Четвъртия!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|