|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 09, 2011 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22060_1242581760.jpg) |
nedko20 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Дамм! Както и очаквах останали са само шестостепенните герои, които са си тотален спад ![=))](./images/smilies/=)).gif) В този ред на мисли, смятам да предизвикам някой луд фен на мангата, каквито виждам че има във форума, да открие линкове за заглавни страници на мангата ( има много заглавни страници с представяне на шестпстепенни герои) с героите които видяхме в последния чаптър. Ще е от голяма помощ за хора като мен които са ги позабравили, все пак минаха години от като ги четохме тия чаптъри. Колкото до Туайлайт огре, спроед мен и те са някакви спадняци, просто феритата им дължат пари и затова не ги бутат, но знаем че Макаров и компания не ги бърка кой на кого какво дължи и вероятно след завръщането си, ще им върнат борча по доста болезнен начин Иначе съм доволен от чаптъра. Предполагам следващите няколко ще ни покажат още промени във ФТ светът от последните 7 години ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) П.С. Гледам подмладяването във ФТ гилда е минало като подмладяването в БГ националния по футбол от преди 7 години
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 10, 2011 8:09 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
За острова помня, че като споменаваха за него първия път, някой от героите обясняваше, че островът по-принцип е скрит от мощна бариера, която трудно се намира...... ако предположим, че сега е била подсилена заради случая с дракона, не е чудно, че не са открили следи от него 7 години....... На мен ми е интересно да видя обяснено, каква е другата тайна скрита на острова. Май пак от същия момент, имаше изречение, което гласеше, че освен гробът на 1-вия мастер, има нещо друго скрито, което е свързано с самото основаване на гилдията...... По едно време мислех, че е самия Зереф, ама дори и когато го пробудиха, той не се сещаше за острова...... А, главата като цяло ми хареса...... Много по-правдоподобно звучи гилдията сега да е в това състояние... даже аз докато чаках си бях мислила, че може и да се е разпаднала след 7 години и всичките останали членове да са ъндърграунд ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ама, така както авторът го остави е много по-въздействащо - вижда се хем колко тежък е бил ударът, хем как те все още имат желание да поддържат гилдията и духа на Файри Тайл, въпреки скръбтта........... много емоционално...... а и дори с всички глави досега, гилдията никога не ми е изглеждала особено голяма - знаем че е известна, но реално от героите, които сме виждали, никога не ми е правила впечатление да има много хора..... Пък и ако трябва да си кажем, никой не очаква гилдията да остане в това състояние сега..... все пак те са водещите в историята ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) трябва само да им подадат кокала, че и наще герои са живи и....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|