|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 11:27 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Като цяло и аз съм много саднал от началото на арката, така де от влизането под водата (без големите платна, които бяха яки, на подводния свят). Просто не струва И тъпотията, която ме дразни най-много, е че толкова време ни вест, ни кост за екипажа, най-накрая се събраха и просто нищо не се случва с нашите момчета и момичета Всичко става извън панелното време, офф скрийн един вид, другите истории са някакви безизразни и скучни, Джимбей е емолясъл през тези три години (да не говорим и колко е слаб пфф). Някакъв изсмукан от пръстите злодей ... не знам защо се получава така. Сякаш целия този спам колко е велик Ода изведнъж го удари като мокър парцал през лицето
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Юли 18, 2011 1:19 pm |
Hajutze |
|
|
|
Може просто да е искал да стигне до Ходи. Ако реши да кара по традиционната и да влиза през централния вход, само трябва да хаби енергия за някви фодър пазачи (и то .. бая цифра до колкото се видя), а сега е точно там където иска да е ..
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Юли 18, 2011 1:23 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Според мен си е план нарочно да ги хванат, рибока дори не се и опита да направи нещо.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Юли 19, 2011 3:09 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Идеален момент според мен да разберем дали наистина Лъфи е станал по - силен от Ейс(макар че според мен дори и да дадат какво се е случило off-panel преди да заловят Jimbei, надали са продължили "закачката" си той и Luffy). Нямам търпение да срита задника на уърлд говърмент-ския watchdog Акайну(то нямам и претенции кой да е сритвача де, като се замисля).
Иначе, като цяло очаквах доста повече от тази арк-а. Но както доста често се случва, Ода пренебрегва някои от по - важните странични герои, за да има поле за изява на главните... не че е лошо, ама по някой път втръсва. Единственото, което доло-горе имаше връзка, като цяло с баш-плота в тази, и "облачната арк-а" са Poneglyph-овете... за сметка на толкова пропилени панели можеше да удължат Ace vs Blackbeard, да покажат малко повече от Yonko-тата, Шичибукаите, Революционерите, примерен флашбек на някоя от битките между Ейс и Джимбе, Роджър и ББ, Роджър и Гарп etc. Че то сигурно Nefertari Cobra се е появявал в повече панели от всичките Whitebeard division captains взети заедно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 4:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То това беше ясно, че да ги забаламосат използваха рибите. Сега да видим онзи опуления как ще бъде пребит за има няма 2-3 чаптъра, Вандер Декен според мен ще е по-силен. Някак си не си го обяснявам как Ходи е пленил трима от SH и да не ги изкара до краля публично, та да се надува там... Няма логика.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 28, 2011 1:05 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нами и Робин са развили супер качества, за Санджи, Зоро, Франки и Луфи не ми се мисли .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 28, 2011 2:35 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ А Sogeking? Къде го забрави Вижда и се края най - после на тая арк-а. Няма на къде повече, от едно яко наритване в главни участници СХ-овете... всяко протакване на нещата ще бъде просто разочароващо, понеже след тоя две-годишен ТС, човек очаква, че такива "дребни риби" би трябвало да бъдат оуан-панелвани. Единстевно Ной може да създаде някакви проблеми, но няма как Лъфи и ко. да не справят, а след това очакваме и Vander Decken да джойн-ва в крю-то :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|