|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 6:17 pm |
Morgoth |
|
|
|
loader написа: Къде ли стои Саске в плановете на Мадара? Най-вероятно като развъдник на очи, в случай, че неговите собствени се прецакат по някакъв начин. Или пък уважаемият Киши ще вмъкне поредното фаталистко разяснение в стил "двама братя поставиха началото на войните, двама братя ще сложат края"... знаете за какво става въпрос все пак...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 7:32 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
loader написа: Къде ли стои Саске в плановете на Мадара? Как къде, ще развъжда шарингани, за коледна украса на дървото на Хаширама.... Колкото я обичах тая манга, толкова вече започвам да не я харесвам, просто всичко става банално , абсурдно и ... Скучноооо ФФС... армия зетсута, сигурно с Наруто ще си правят батъли, кой повече клоуна има
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 8:23 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
loader написа: Къде ли стои Саске в плановете на Мадара? Ами той Мадара си го каза отдавна. Саске е бил резервен вариант в случай, че Нагато/Пейн умре(Саске ще бъде свързан, със церемониалната статуя Gedo Mazou на негово място). Само не ми е ясно как Саске ще я контролира, след като Мадара измъкна очите на Пейн и си ги имплантира. Вероятно смята да ги даде на Саске, след като го спечели напълно на своя страна, и е сигурен, че няма да го предаде. Кабуто пък доста отворен го дава. Да тръгне сам на лов за 8 и 9 опашатите зверове, след като е ясно, че ще ги пазят още куп силни шинобита + 1 каге... 100% в момента той е най - силния в тая манга (макар и нещо да ме съмнява, че иска да залови Наруто) ПП Сега ми хрумна една теория за Зетсу. Може би белия Зетсу е създаден от клетките на Хаширама... нали беше споменато, че Хаширама има силата да създава живот(не точно в тоя смисъл, който мнозина от вас ще си помислят ), чрез своя Kekkai Genkai... ами силата на white Zetsu е нещо подобно. Докато black Zetsu е криейт-нат от клетките на Мадара(по - така тъмния му цвят, симболизира the power of Darkness, за която Мъди говореше), и може би той ще се окаже доста силничък, за разлика от избелелия си събрат. Само да не вземат и те да извадят Рин'неган, че много ще дойдат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 10:19 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Bloodwed написа: loader написа: Къде ли стои Саске в плановете на Мадара? бил резервен вариантА, именно. Аз оставам с впечатлението, че той не му трябва вече или просто ползата, която е бил могъл да извлече от него, вече я няма. Мисля, че няма да го пусне да си ходи, няма и да го убива. И за това се чудя дали не е измислил някаква нова роля за него в плановете си.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 2:36 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Bloodwed написа: loader написа: Къде ли стои Саске в плановете на Мадара? Ами той Мадара си го каза отдавна. Саске е бил резервен вариант в случай, че Нагато/Пейн умре(Саске ще бъде свързан, със церемониалната статуя Gedo Mazou на негово място). Само не ми е ясно как Саске ще я контролира, след като Мадара измъкна очите на Пейн и си ги имплантира. Вероятно смята да ги даде на Саске, след като го спечели напълно на своя страна, и е сигурен, че няма да го предаде. Кабуто пък доста отворен го дава. Да тръгне сам на лов за 8 и 9 опашатите зверове, след като е ясно, че ще ги пазят още куп силни шинобита + 1 каге... 100% в момента той е най - силния в тая манга (макар и нещо да ме съмнява, че иска да залови Наруто) ПП Сега ми хрумна една теория за Зетсу. Може би белия Зетсу е създаден от клетките на Хаширама... нали беше споменато, че Хаширама има силата да създава живот(не точно в тоя смисъл, който мнозина от вас ще си помислят ), чрез своя Kekkai Genkai... ами силата на white Zetsu е нещо подобно. Докато black Zetsu е криейт-нат от клетките на Мадара(по - така тъмния му цвят, симболизира the power of Darkness, за която Мъди говореше), и може би той ще се окаже доста силничък, за разлика от избелелия си събрат. Само да не вземат и те да извадят Рин'неган, че много ще дойдат. Много интересна теория за Зетцу
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|