Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 4:51 pm 
Аватар

Покрай последната арка бях позабравил какво е чаптър на One Piece в който няма екшън, а само приказки - пак е яко :D

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 4:56 pm 
Аватар

Франки и вегапънк feel the new gundam ....А кой ли е тоя дето е починал и джимбей има дълг към него....Освен Роджър или некав друг роднина на лъффи и ейс не се сещам....Епик чаптър макар и без кръвища...

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 5:10 pm 
Аватар

ще има франки 2.0 версия просто нямам търпение да се събере екипажа :rocknroll: а другата седмица май няма да има чаптър :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 5:38 pm 
Аватар

ох направо не знам от къде да започна да коментирам този чаптър :shock:
Обаче изненадващо Джимбей тая известни скрупули към Луфи, заради онази работа с Аклучо и Нами ... хм, сигурно не знае за неговите действия, може би скоро и ще разбере :wink:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 11:52 pm 
Аватар

То пишеше "Къщата където е роден Вегапънк"
А иначе магелан наистина ги е натупал чернобрадите, а те пък не са искали никакъв кораб, а Ширю. Кой знае обаче, него може да са го взели по път за... :lol:
Сега на Бъги ще му скочи баунтито, иска не иска - представям си го с по-високо от Зоро :lol:
Само Джимбей да не поиска да отмъщава за Арлонг че...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2009 10:43 am 
Аватар

Както каза мр1 - този има такава история зад гърба си ... а е такъв ужасен слабак :lol:

Един ден ... може би ще извади хаки по-силно и от това на Шанкс, кой знае :) Нали имаше таква идея, че накрая Бъги и Луфи ще се "бият" кой да бъде крал на пиратите =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2009 10:20 am 
Аватар

:D това ще е страхотно ако найстина се бият накрая Лъффи и Бъги
Сега ще-неще ще трябва да стане силен за да оцелее

На последните две страници Асе е с някакви lame чепици, защо са му взели ботушките?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2009 2:50 pm 
Аватар
Цар Алко

Дреме ми, Бон-чан е най-велик, чакам Ода да го спаси. После гледаме догодина филмчето :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2009 3:19 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ъ... нещо като ви четох постовете бях малко .. wtf...

- Джимбей се чувства длъжник на Лъфи, защото Лъфи е от Източното Синьо. Последното беше собственост на Арлонг, който явно се е отделил от остналите воднихора и е отишъл да тиранства над ИС. По това време обаче Джимбей не е могъл да го спре и съответно ония е изградил с години ужасно име на хората от неговия вид. Лъфи обаче спасява всички.. поне веднъж са казвали, че е "спасителя на ИС". Джимбей, като водач на своя вид е трябвало да свърши работата, която Лъфи свърши вместо него. Все пак Джимбей е "Рицар" на морето - човек с голяма чест, морал и чувство за дълг....

- Ширюу все пак се джойнна пред шанса да се срещне с Магелан за възмездие, но това по абс. никакъв начин няма общо с плана на ЧБ. Просто "така се случи" или както той вярва - това е съдба. Теорията ми за военния кораб съвсем не е отпаднала още... Ширю няма нищо общо.

- От кога Бъги толкова ви кефи >.< Дори кроки по го харесвам от тоя смотаняк. Освен за клоун не става, щях да се накефя да изпадне в морето, но още не е късно надявам се. Тоя повече не искам по никакъв начин да го виждам, камоли да е последното препядствие на Сламените шапки, направо ше избеснея ако се окаже такава тъпотия!

---------------------------------
Така, сега малко собствени коментари >.>

ИзображениеШирюу все пак се джойнна, изглежда някъв малък от гледна точка на ЧБ. Много хубаво за ЧБ, ама от друга страна тоя неговия доктор ме разочарова супер много.. мислех че именно той е poison dude, ма явно съм сгрешил... той не е нищо повече от някъв бомбър... ;/
ИзображениеЧБ е някъв вярващ в късмета си/съдбата си идиот, който няма ясен план, а си кара накъдето космите на краката му се завеят... е и това става, ок. Щеше да е тъпо, но за щастие имаме и други опоненти, които компенсират - Лау, Кид и другите руукита се надявам да са от по-здраво мислещите и да са поне толкова опонент, колкото ЧБ.
бтв, казвал ли съм ви, че ЧБ = голям Усоп. А Усоп ме дразни, а ЧБ не, някво странно е....
ИзображениеМагелан Е НАЙ ГОЛЯМАТА ИМБА КОЯТО СМЕ СРЕЩАЛИ НЯКОГА :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: В крайна сметка е победил И чб и ЦЕЛИЯ му екипаж за ДВЕ секунди И Иванков И Иназума И няколко етажа престъпници с баунти повече от на Бъги... И Бон-чан, за което вече беше жалко, но все пак... Не знам за какъв тайм-лимит ставаше въпрос преди, ама, баси, на такъв човек лимит би му трябвал ако реши да избие всички шичибукаи наведнъж, иначе не виждам...
ИзображениеВратите на справедливостта ми се струва, че знаеме кой ще ги отвори. Корея трябва да е от другата страна все пак.. и трябва да тръгне с Лъфи!!♥!!!
ИзображениеКроки... едва когато каза "тъпаци, това е...." и т.н... се усетих, че всъщност той е пич. Всъщност, той е един от най-големите! One P не е като тъпо RPG, в което първия ти бос е най-слабия, последния - най-силния... Кроки в крайна сметка е бил Шичибукай не малко време, трепал е МАСА хора, подготви и организира може би най-голямата неправителствена организация в OP света която сме виждали, изпълни си плана за превземане на държавата и ако не го бяха предали от 4 страни и имаше малко повече късмет с Плутон, то той е буквално най-големия! Нз какво точно е намислил сега, че да тръгва към бившите шефове/освен примерно ретрибуция...но Кроки е от най-големите наоколо!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2009 10:46 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Омръзна ми за 4-5 имена на кръст да търся по енциклопедии и чаптъри... та реших да си ги записвам. И като почнах да си ги записвам, iRoNWill пък взе да поства корици. При което ми хрумна, че всъщност не е лошо и аз да си събера кориците и съответно се роди ->
viewtopic.php?f=47&t=45570
Скифте колекцията :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:18 pm 
Аватар

добре де, Магелан го признавам след като свали ББ-тата, макар и да не ме кефи - много ми е ръбат някъв
от целия Импел Даун Иназума най-ме изкефи с тая неизменна чаша вино :lol: дано се съвземе по-скоро, голям е пич (през повечето време) xD

да си призная изключително трудно беше ама успях да задържа 15 глави да дочета арката докрая - иначе щяха да ми дойдат нанагорно жартиерите >.< не че имам против тях, ама на космати крака не ходят много -.- ББ се снабди с още един екипажник - странно, ма си подхождат ... Чернобрадия си има план ама не го спазва плътно - щом си е набелязал цел, знае че все някога ще се сбъдне - туй ли е волята на Д - да се сбъдва кот си пожелаят :lol: а този неговия крилатия май се явява втория летящ зоан в мангата, кой ли ще е третия :P

Джимбей ще се млатят с Луфи заради Арлонг, поне засега - октоподчо трябва да му обясни как са стояли нещата, иначе тая топка може да е доста труден противник

и ебаси, Ода пак привърши чапа с култова страничка... тез двамата стражи са пораснали от Роджър насам :mm:

еех, колко е освежаващо да почете човек ОП ^_^

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2009 12:20 am 
Аватар

Немисля,че Джим ще се бие с Лъфчо заради Арлонг :lol: Джимбей му е много благодарен за всичко и не ми се вярва да се изцепи накрая :doh:
Охххххх искам да видя Коби и Хелмепо :mock: и вече да идва екипажа ... колкото и банално да звучи искам примерно тамън Лъфчо да хапне меча от Михоук и някфи проблясъци и Зоро се появява с думите "It's been awhile captain" 8) :starwars:
Искам сащо да видя и новия Усопп ... ще стане според мен той #3 в екипажа ... и Франки updated :D

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:21 pm 
Аватар

За да не пита някой...

ТАЗИ СЕДМИЦА ЧАПТЪР НЯМА ДА ИМА ;]

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 2:36 am 
Аватар

И на КЕничи няма, направо пълна скръб :(

Хм, няма да се учудя ако Арлонг не му е по-малкото братче на Джимбей

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:51 pm 
Аватар

ШИБАНИТЕ СПОЙЛЕРИ СА ВЕРНИ.

Тва означава, че оня разговор с Гарп в поздемието се е отнасял за Роджър и с Лъфи верно са само братя по душа, което не прави блъдлайна на Лъфи по-малко имбав и сбъркан. Гарп и Драгон са си достатъчни...Обаче не мога да разбера каква е идеята на цялото тва нещо? Смисъл конфликтът е ясен, ама за чий трябва да е син на Роджър?

Ааааа да, и майката на Ейс има носи волята на Д. Ква ли е майката на Лъфи...(и мамка му, те си приличаааат)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]