|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 20, 2009 5:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22417_1278663355.jpg) |
haku_chan |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Накратко: Ичи: Олеле тоя ме разката сега. Чек да си трая, дано ми се размине! Ракията: Ама той не ми изглежда впечатлен!?! Ще го накарам да ме нападне пък, може и да го впечатля. -Нападни ме. Ичи: Да да, ся съм тръгнал, да го нападна и после да помете Хуеку Мунду с мене. Ще се правя, че не чувам. Улки: Оф няма ефект, ще настоя ТРЯБВА да се покажа колко съм велик. - Нападни ме, не ме карай да чакам! Ичи: Няма как, ще трябва да го нападна. Ето ще си кажа молитвата и почвам. - Гетсуга ТеншоуУу. - Нямаше ефект, колко съм изненадан... Ракията: Ей супер, показах му аз! Сега за да се покажа още по-имбав ще му стоваря едно серо, ама не обикновено - черно! *Вътрешно удовлетворено изражение*. Вътрешно за да не се разваля - куул момента. Край! Заключение - скука.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 8:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
бе ме зма, да;о Ichigo ще стане 10 пъти по-силен и ще го убие, обаче в последния чаптър нищо не се случи, освен Cero Oscuras (поне го показаха) сега би трябвало наистина inner hollow-а да завладее тялото му, за да има някакъв шанс да победи, но си мисля, че ако някой от първите трима, които се бият с/у Soul Society release-не, няма да имат шанс там за победа (освен дядото)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 1:38 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Аз лично мисля, че след като е започнала тая тъпотия ще стане следното - няма да има никакви "вътрешни" разговори с холоу-а или със Зангетсу. Просто ще дойде някой пак да му спасява задника и може със задружни усилия да измислят нещо...
Дано да греша!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 3:45 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Чапа не е нищо особено! Ичиго полугол, някви шитни Интересно ми е, дали наистина Ичиго си вярва, че ще може да победи Улкиора ![:mock:](./images/smilies/mock.gif) Също така Кубо да се стресне и да направи яка развръзка, че...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 3:53 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
А защо Ишида говореше в минало време сякаш разказва какво вече се е случило... Да не би Химето да мре?...
Не очаквах Улкиора да се трансформне още веднъж... Най-вероятно "свойство", присъщо само за еспадите от 4 нагоре... И БТУ - Улкиора ми мяза все едно е член на KISS... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 4:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Той въобще не е толкова кльощав и емо ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) (това за Кисса) И да, какво чудно има в това по-слаб да бие по-силен, това не ви е математика, има един куп фактори, които правят подобно действие възможно. СЕГА в мангата нещата са такива каквито ги измисли автора, което всъщност значи - че като стане, ще видим какво ще стане
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 01, 2009 12:54 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
haku_chan написа: а ВЛ обратното... Това не беше ли за аранкари... Холола на Ичиго не е нито Адюхас, нито Васто Лорде, но въпреки това може да има силата на Васто Лорде... Той сам си казва, че незнае какво е... Оттук следва, че може дори да не е холол, а нещо средно между холол, шинигами, вайзард и аранкар...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|